Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 77 (5284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numire

Constantin Paşcu este noul secretar al Consiliului Judeţean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul secretar al Consiliului Judeţean Suceava este Constantin Paşcu. Acesta va ocupa funcţia pe perioadă determinată, până la organizarea unui concurs. Constantin Paşcu are 64 de ani, iar până la funcţia de secretar al judeţului a ocupat postul de şef al Serviciului juridic şi contencios din cadrul Consiliului Judeţean.

Paşcu este absolvent al Facultăţii de Drept şi al unui masterat în „Managementul în Administraţia Ţărilor din Uniunea Europeană”. Constantin Paşcu este angajat al Consiliului Judeţean Suceava din anul 2000, iar din 2001 conduce Serviciul juridic şi contencios al acestei instituţii.

Funcţia de secretar al Consiliului Judeţean Suceava a rămas vacantă începând cu 1 aprilie 2013, dată la care ocupantul acestui post, Dumitru Paşniciuc, a ieşit la pensie.

Dumitru Paşniciuc a avut o activitate de 20 de ani în cadrul administraţiei judeţene şi al Prefecturii Suceava. Paşniciuc a ocupat funcţia de şef al Serviciului Juridic Contencios din cadrul Consiliului Judeţean, în perioada 1993-2001, după care între anii 2001 şi 2009 a fost secretar general al Prefecturii, iar apoi subprefect.

Începând din 2009, Dumitru Paşniciuc a preluat funcţia de secretar al Consiliului Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Paşcu este noul secretar al Consiliului Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 2312 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Constantin Paşcu este noul secretar al Consiliului Judeţean Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lăducuuuuuuu....... trimis de
( 3 apr 2013, 11:11:24
Mai întâi felicitări lui moșulică ăsta care va avea mandat de un an pentru că după un an trebuie să iasă la pensie.

Totuși știrea zilei este dată de numirile făcute de Victor Ponta.

Răducule, înțeleg că nu mai ai lacrimi și că toate batistele sunt la uscat dar acceptă realitatea. Se pare că victoraș - mielușelul ce va fi sacrificat de Paste - s-a șters la koouur cu mesajul tău sentimental de ieri. A arătat că mai are acolo, în zona inghinală, două momițe mici, mici de tot numind-o pe Laura Kovesi la șefia DNA. Von kăkărău ot Isaccea este deja plin de furie. Diseară la Latrina 3, inquisitor Torquemada gâzelu va spumega și el. Se anunță o zi amuzantă pentru mine când mă gândesc cum tremură USL-amiștii penali că îi va ajunge brațul lung al legii.
2.   Catre Felix trimis de
( 3 apr 2013, 12:27:14
Prietene,te-ai infierbantat rau de tot.Mai usor ca face rau la tensiune.L-am vazut acuma pe Antonescu in conferinta de presa si mi s-a parut foarte relaxat.A vorbit la obiect si s-a delimitat clar de actiunile lui Ponta.Deci aceste numiri pe care le-a facut Ponta,numiri foarte importante pentru viitorul tarii ,le-a facut de capul lui fara sa consulte PNL si fara sa tina cont de cei 7,5 milioane romani care au votat pentru demiterea lui Basescu.Ce va urma de acum incolo e foarte greu de spus.Sa mai asteptam clarificari referitoare la acest meci de sah in care nu stim deocamdata cine e regele,cine e regina,cine e nebunul si cine e calul troian.
2.1  RE: Catre Felix trimis de
( 3 apr 2013, 12:55:52
Concetățene Răducu, eu cu tine nu am o relație de prietenie. Lasă apelativele lui mircea badea!
Eu nu m-am înfierbântat chiar deloc. Sunt foarte relaxat. În schimb văd cum se agită susținătorii penalilor pe la Latrina 3. L-am văzut și pe von kakarau ot isaccea care încă mai speră să devină președinte, deși șansele lui sunt zero. De aceea nu a avut curajul să rupă alianța. Mai termină cu cei 7,5 milioane de români care locuiesc în 3 sate din Teleorman, Gorj și Mehedinți. Știi ce ecou internațional negativ au avut toate acțiunile uslamiste de astă-vară (demiterea avocatului poporului, nerespectarea deciziilor Curții Constituționale și însăși motivele pentru care s-a demarat procedura de suspendare a președintelui. Spune mai bine că USL-amul e de aproape un an la guvernare și țara nu-i guvernată.
Hai să trecem și la limba română pe care o violezi zilnic: 1. se spune "acum" și nu "acuma". 2. Când faci referire la șah, spui partidă de șah și nu meci de șah. Regele e Băsescu, regina e Kovesi, nebunul e Antonescu iar calul troian e victoraș.
3.   Catre Felix trimis de
( 3 apr 2013, 13:32:47
Ai dreptate,cum as putea sa fiu eu prieten cu o persoana ca tine.Ma cunoaste lume buna.Antonescu va fi la anul presedintele Romaniei.Cetatenii Romaniei au votat masiv contra lui Basescu si PDL.La locale Flutur a fost batut de Nechifor.USL a luat 35 de consilii judetene.La generale USL a fost votat de 60% din populatie si are 70% in parlament.Flutur a fost batut de doctorul Bradatan si a intrat in parlament pe usa din spate.La referendum au votat pentru demiterea lui Basescu 7,5 milioane de romani si pentru Basescu au votat 1 milion de oameni.Toate chestiile pe care le debitezi in continuare si care sunt preluate de la Monica Macovei si postacii basisti sunt perfect legale si constitutionale.Demiterea lui Basescu a fost constitutionala,el a parasit palatul Cotroceni si a plecat la garaj.Ai uitat sa pomenesti ca pe strazile din Bucuresti erau tancuri si ca judecatorii CC au fost aruncati in inchisoare.Referitor la corectiile tale de limba romana le faci aiurea si tendentios.Hai sa-ti dau exemple cu meciul de sah.
"MECI DE ŞAH ÎNTRE CAMPIONI Sahistul Nisipeanu, versus maestrul Topalov"
"Meci de sah intre Rusia si China Meciul de sah dintre echipele nationale ale Rusiei si Chinei va avea loc intre 1 si 9 iulie 2012 in San PetersburgAcesta este un meci traditional intre cele 2 tari."Din ce spui in continuare imi dau seama ca stii despre meciul de sah la fel de mult cat stii de politica.
3.1  RE: Catre Felix trimis de
( 3 apr 2013, 19:01:00
Lumea bună care te cunoaște este cea pe la dosurile căreia îți plimbi buzele. Sunt foarte satisfăcuți de tine. Antonescu von kakarau va fi președinte când va zbura porcul.
Ai dreptate, Flutur a fost bătut de Nechifor (oare de ce unii îi spun ospătarul?). Consecințele se pt vedea. De când este obezul președinte la CJ nimic nu s-a mai mișcat în județul ăsta. În afară de megainaugurarea liftului de la spitalul humorean pentru care nechifor a fost luat în balon de însuși marele inchizitor gâdea. Ți-am mai spus de cei 7,5 milioane de alegători comasați în trei sate din Oltenia. Las-o mai moale că nu te mai crede nici Craiova (un personaj din lumea ta bună).
Referitor la "meci de șah" ai consultat vreun academician, sau gazeta sporturilor? Și vezi că ai mai dat o lovitură și la geografie. Ai făcut din Sankt Petersburg, San Petersburg. Nici la copy-pastE nu ești bun.
3.2  RE: Catre Felix trimis de
( 3 apr 2013, 21:28:48
Care e "lumea buna" care te cunoaste SIFONULE ??? Se vede ca stai p r o s t cu memoria . Hai ca ti-o improspatez YO !!! Ia de cauta in arhiva articolul in care tu l-ai "turnat" pe Her la politie si vei vedea cati au fost de partea ta . tu chiar nici macar in al XIII-lea ceas nu realizezi cat de penibil si MIC esti in fata celorlalti postaci ? Pana si doamna abcESEdarita a lasat-o mai moale cu versurile "nepereche" .
Si inca ceva !!! Apropo de Flutur vs Nechifor ! Intereseaza-te dar nu din "radio usl" ca sa vezi cate voturi au fost anulate si cu ce diferenta de voturi a castigat Nechifor . Dar... degeaba imi bat gura cu tine ca prea ti-a fost injectata ideologia comunista ca tot n-ai sa intelegi vreodata .
3.3  RE: Catre Felix trimis de
( 3 apr 2013, 21:30:16
Mesajul de mai sus e pentru radu ma-sii .
4.   Sunteti niste P(R)OSTACI!!! trimis de
( 3 apr 2013, 13:54:27
Radu si Felix sunteti niste postaci, unul rosu si altl portocaliu. Gasit-va si voi o slujba mai bun, nu o mai ardeti aiurea pe internet la adapostul cate unui proxi extern.
4.1  RE: Sunteti niste P(R)OSTACI!!! trimis de
( 3 apr 2013, 19:22:01
Ai dreptate. Amândoi suntem postaci. Doar că eu nu sunt membru de partid și nu sunt plătit pentru a posta. O fac din convingere. Eu vorbesc în numele meu și nu în numele "societății civile". Da, sunt la adăpostul unui proxy pentru că adminul a banat un IP de pe care postam, deși respectam regulile forumului. A primit probabil ordin de la Nechifor. Și nu în ultimul rând, răducu s-a plâns justiției pentru că este mai slab pregătit intelectual decât un alt forumist ce se loga cu pseudonimul Herr..., așa că de la el te poți aștepta la orice.
5.   Catre 725 trimis de
( 3 apr 2013, 14:50:22
Caracterizarea ta e cam superficiala.Amandoi facem parte din societatea civila si avem un schimb constructiv de ideologii si politici social economice.Din acest schimb de opinii se naste progresul societatii.Din faptul ca stam cu ochii pe politicieni suntem paznicii democratiei.
5.1  RE: Catre 725 trimis de
( 3 apr 2013, 15:51:18
RADUMAMII, zici că tu și FELIX faceți schimb de ideologii(constructiv)? Ar însemna ca tu să gândești ca el, și viceversa. E mult mai probabil ca mâine, soarele să răsară de la vest decât să se întâmple așa ceva. Nu intenționez deloc să fiu ironic, oricum nu sunt în niciuna din taberele voastre, e doar o observație legată de înțelesul cuvintelor.
5.2  RE: Catre 725 trimis de
( 3 apr 2013, 19:28:20
Corect Stapler, răducu nu va putea gândi niciodată ca mine. Din comentariile tale observ că ești o persoană care gândește cu propriul cap și care nu se lasă influențată nici de ce spune răducu, nici felixsecuristul. Felicitări pentru acest lucru. Eu postez pentru a nu lăsa impresia că răducu că ne prostește pe toți cu limba lui de lemn.
6.   S-A AFLAT!!!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
( 3 apr 2013, 16:49:09
RADUMAMII=BAISANU
6.1  RE: S-A AFLAT!!!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
( 3 apr 2013, 21:10:47
Aici ai gresit XOXOXO ! radu ma-sii e psd-ist . Si inca ceva !!! Sandu Baisanu e om cult . Niciodata n-ar face greselile gramaticale pe care le face agramatul de radu ma-sii .
7.   Catre X0 trimis de
( 3 apr 2013, 17:04:55
Esti comic rau.Crezi ca Baisanu sta pe forum sa piarda timpul?Eu imi permit ca am timp garlalaughing
8.   Catre Felix trimis de
( 3 apr 2013, 19:18:31
Comentariile tale sunt rau intentionate si folosesti atacul la persoana.Cu "meciul de sah " ai gresit rau de tot ,adica te-ai facut de ras.Vad ca jignesti cei 40% dintre suceveni care la o temperatura de 35 grade Celsius au mers la urnele de vot la referendum si au votat pentru demiterea lui Basescu.Vii cu lozinci de doi lei fara sa faci o analiza adevarata si profunda a evenimentelor politice.
8.1  RE: Catre Felix trimis de
( 3 apr 2013, 19:46:38
Cine sunt cei 40% dintre sucevenii care au ieșit la vot? Sunt cei care și-au pierdut certificatele de handicap pentru că nu aveau de fapt nimic, sunt bugetarii care primeau o grămadă de sporuri nejustificate, sunt cei cărora, mai ales în mediul rural, primarii roșii le-au promis că le dă. Nu contează ce. Ceilalți 60% care nu au participat la referendum sunt cei care au mirosit că e o lovitură de stat și nu au vrut să fie părtași la așa ceva.
9.   Hmmm trimis de
( 3 apr 2013, 21:13:34
Bre raducu Sifonucu , bre !!! trimis de YOYO1
(29 mar 2013, 13:41:49 | Romania | ROMTELECOM S.A)
Din cate stiu celui care slujeste in Biserica i se spune PREOT . popa e ala de-ti permiti sa te tragi de sireturi . Sau ar mai fi si ala de la jocul de carti pe care-l joci in sedintele de partid si intotdeauna iei bataie . Dar ce sa-ti cer daca tu nici macar pe Bunul Dumnezeu nu-l respecti ...
P.S. Sper ca te-ai prins despre ce joc e vorba .
P.P.S. Cat de gros poate fi obrazul tau ca sa mai postezi aici dupa ce te-ai facut de cacaO sifonandu-l pe cel care te-a umilit prin inteligenta si cultura lui generala ???
P.P.S. Pe mine ma vei SIFONA la Politie pentru discriminare ??? Ca te disciminez doar pentru ca esti agramat , incult si p r o s t crescut (adica fara educatie ) ???

10.   Catre FELIXSECURISTUL trimis de
( 3 apr 2013, 21:16:02
Ce ai spus tu acum am incercat sa-i explic "prietenului" tau de multe ori.
El nu a facut probabil niciodata un calcul despre procentul celor ce nu au votat.
Daca ar socoti probabil asta ar avea dureri de cap.
11.   Catre Felix trimis de
( 3 apr 2013, 21:31:53
Nu faci decat sa jignesti pe toata lumea.Deci ii faci handicapati pe sucevenii care au votat.Ii jignesti pe bugetarii care muncesc ca toata lumea in tara asta.Stii foarte bine ca la alegeri nu vin mai multi de 40% din populatie.Asta la toate alegerile care au avut loc in Romania.
11.1  RE: Catre Felix trimis de
( 3 apr 2013, 22:10:19
Nu jignesc pe nimeni. Nu interpreta vorbele mele în stil stalinist. Am spus că au votat cei cărora le-au fost anulate certificatele de handicap (de exemplu orbi cu permis de conducere). Certificate date cu mare ușurință de unii medici. Ma faci sa râd de bugetarii care "muncesc". Azi am văzut prin primărie cum niște bugetare se jucau cu o potaie a unuia venit cu treburi pe la ghișee. Așa de tare munceau. Am spus că la bugetari li s-au luat niște sporuri acordate aiurea. Spor de ecran!!! Da' când se uită acasă la TV sau stau la calculator, cine le dă sporul ăsta?

Iar ai violat limba română! Se spune "nu vin mai mult de 40%" și nu "nu vin mai mulți de 40%". Cum naiba ai luat bacul? La clasa mea, când eram elev, profa de română la o greșeală de ortografie scădea un punct, la două greșeli scădea trei puncte, iar dacă aveai trei greșeli sau mai multe, nu luai notă de trecere. Tu pretinzi că ai și studii superioare? În ce domeniu? La Academia "Ștefan Gheorghiu" cumva?
12.   Catre YOYO1 trimis de
( 3 apr 2013, 21:40:08
Stimate domn te cunosc foarte bine.Iti citesc comentariile prin care nu faci altceva decat sa ma ataci pe mine.Chestia cu popii las-o asa ca e mai bine.Nu fa aici pe preacredinciosul si preabisericosul.Daca ai avea vreo tangenta cu credinta in Dumnezeu nu ai folosi acest limbaj.De ce ma jignesti ?Care e problema ta?de ce intri pe acest forum doar sa ma ataci pe mine in loc sa comentezi articolele si aspectele politice ale tarii?Asta te indeamna credinta in Dumnezeu?Sa-ti ataci gratuit aproapele?Deci faptul ca un individ scria zeci de comentarii pe zi in care ma improsca cu toate pornografiile si expresiile obscene si abjecte ti se pare expresia inteligentei si culturii?
13.   Catre Felix trimis de
( 3 apr 2013, 22:32:30
Ai zis ca nu se zice "meciul de sah" si ti-am demonstrat ca a fost corect.Zici ca se spune "nu vin mai mult de 40%" si eu zic ca se spune "nu vin mai mulți de 40%". Zici ca nu se spune "acuma"si eu zic ca se spune "acuma".Nu faci decat sa cauti greseli gramaticale(deformatie profesionala) si tu faci grave greseli politice.Dar lucrul care deranjeaza este ca prezinti fapte si evenimente deformat si hiperbolizat.Daca esti asa atent cu gramatica(desi aici nu suntem la scoala si nu dam extemporale pe care tu sa le corectezi cu voluptate)trebuie sa fii foarte atent si cu comentariile politice.Informeaza-te atent si trece prin filtrul ratiunii informatiile primite.Fii inteligent si obiectiv.
13.1  RE: Catre Felix trimis de
( 3 apr 2013, 22:37:52
:)))
13.2  RE: Catre Felix trimis de
( 3 apr 2013, 22:49:46
raducule(lu)muica..... când un om iti spune ca ai o problema la bostanel....treci cu vederea.../....când 2 oameni iti spun ca ai o problema la bostanel.... e cazul sa faci un control.../... când toti iti spun ca ai o problema la bostanel... e cazul sa eliberezi locul ... Cineva poate folosi oxigenul cel consumi tu...in mod constructiv . Apropo iar ti-au umplut colegi de forum frigiderul de carne.....:)))))))
14.   Catre Alex 12 si YOYO1 trimis de
( 4 apr 2013, 07:36:10
Sunt aici pe forum 3,4 basisti care au sarcina de a tine aprinsa flacara basismului si PDL-ismului.Acsti indivizi sunt cei care ma ataca zilnic si ii aduc ode lui Flutur.Stiu ca e greu sa recunosti pierderea alegerilor si pierderea puterii(ciolanului).dar roara se intoarce asa ca fiti optimisti.Ma bucur ca ai recunoscut in sfarsit ca Flutur a fost batut de Nechifor.Mai ai sanse de reabilitare.Cat despre acel personaj sinistru,de cand a disparut el forumul este decent si civilizat si poti respira un are curat si intelectual.
14.1  RE: Catre Alex 12 si YOYO1 trimis de
( 4 apr 2013, 14:26:42
:)) Te ( lasa) nervi raducule...? Greselile tale ( ortografice) nu le face nici un copil de clasa .... 5a...:)) Apropo..... pe cand vizionam si noi un( MECI ) de SAH.... pe stadionul Areni?...:)))))))....INTELECTU
14.2  RE: Catre Alex 12 si YOYO1 trimis de
( 4 apr 2013, 14:27:43
INTELECTU LUI PESTE PRAJIT...:))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei