Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 77 (5284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Decât cu Dragomir la câştig…

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

… mai bine cu Piţurcă în pierdere! Că pierderea e sigură, de asta trebuie să fim convinşi. Am urmărit mare parte din conferinţa de presă a lui Piţurcă şi, dintre două rele, l-am ales pe el. Spune că a mers cu Bogdan Stancu până în pânzele albe pentru că a crezut în el. Pe de o parte jucătorul l-a dezamăgit cu ratările sale, pe de altă parte l-a mulţumit cu implicarea fizică. Dar nu spune clar că e vina selecţionerului când face alegeri neinspirate şi nici că n-are importanţă dacă un fotbalist bagă materiale fără pic de randament. Măcar are dreptate în ceea ce-l priveşte pe numitul Dumitru Dragomir, alias Corleone. Ăsta îi poartă sâmbetele doar pentru că aşa îi cere interesul de moment. Altfel... „vedeţi-vă de treabă, Piţurcă e antrenor”! Închideţi ochii şi-i veţi auzi vocea. Era acum nişte ani, când Piţurcă era pe val.

Eu, semnatarul acestei rubrici din două în două zile, timp de nişte ani, l-am contestat pe Piţurcă din cauza cocoţării sale pe un piedestal socotit de mine nemeritat. Dar când văd cine a ajuns să îl conteste acum, aş schimba tabăra pe loc, fără regrete. Păi aproape aceleaşi cuvinte ale lui Piţurcă le-am mestecat şi eu la adresa lui Ivanovici: cum se pot declara onoraţi cei care primesc premii din partea unui asemenea personaj?! Poate vă amintiţi când puneam la îndoială credibilitatea lui Andrei Vochin dacă acceptă să se înhaite la emisiuni cu numitul Ivanovici, acest Dan Diaconescu al presei sportive. Probabil că plăteşte bine...

Mai are ceva dreptate Piţurcă atunci când afirmă că avem cel mai slab campionat din istorie. N-o fi cel mai slab, să nu absolutizăm, dar sigur unul dintre cele mai slabe. Generaţia de aur a naţionalei s-a născut din rivalitate pe plan intern, nicidecum dintr-o prăpastie între o echipă şi celelalte. Priviţi la Dinamo şi Rapid, cu lupa să te uiţi şi nu găseşti jucători selecţionabili! Naţionala actuală este un mixt între stelişti şi stranieri de mâna a doua sau a treia. Şi Piţurcă mai are dreptate cu o chestiune, una ruşinoasă pentru branşa noastră. După meciul cu Olanda, Corleone a intrat în direct pe postul pe care îl urmăream. L-am schimbat. În 10 minute a intrat şi aici. L-am schimbat din nou. Oare oi fi scăpat de pecingine? Nici o şansă. Am trebuit să închid televizorul, aşa cum făceam când începeau ştirile sportive cu Gigi Becali. Şi ştiţi care e culmea? Sport.ro a întrerupt transmisia conferinţei lui Piţurcă pentru a-l lua în direct pe Dumitru Dragomir!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Decât cu Dragomir la câştig….
 Vizualizări articol: 1197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Decât cu Dragomir la câştig…0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei