Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 77 (5284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ardelean ademenit într-o cameră de hotel din Suceava şi prădat de o bătrână din Bucureşti

Joi, 4 Aprilie 2013 (10:21:27)

Un bărbat de 53 de ani din oraşul Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj, Liviu O., a fost prădat miercuri de o femeie în vârstă de aproximativ 65-70 de ani, din municipiul Bucureşti, fapta având loc în camera unei pensiuni din municipiul Suceava.

Cei doi s-au cunoscut miercurii dimineaţă în staţia de autobuz din faţa gării Burdujeni. Femeia l-a abordat pe bărbatul din Ardeal recomandându-se a fi din municipiul Bucureşti. Aceasta i-a mai povestit ardeleanului că a venit în Suceava pentru a vinde o locuinţă prin notariat şi a încasa banii. Părându-i de încredere, Liviu O. i-a relatat la rândul său noii sale cunoştinţe că a venit în interes de serviciu şi urmează să plece în Germania. După acest prim dialog, cei doi au hotărât să se întâlnească mai târziu, după ce îşi vor fi rezolvat problemele, făcând schimb de numerele de telefon.

La cîteva ore mai târziu cei doi s-au reîntâlnit şi s-au cazat împreună la o pensiune. Aflându-se acolo, bărbatul a adormit, timp în care femeia i-a luat banii (50 de euro şi 280 lei) precum şi o verighetă din aur, un telefon mobil şi geaca cu care era îmbrăcat, încuindu-l în cameră şi plecând. În cursul nopţii, când s-a trezit, ardeleanul a constatat lipsa femeii şi a bunurilor sale şi faptul că este încuiat în cameră.

Acesta a ieşit din cameră cu ajutorul administratorei pensiunii, care a forţat uşa, ocazie cu care, din discuţia cu aceasta a rezultat că femeia respectivă a părăsit pensiunea în jurul orei 17:40, solicitându-i chiar administratorei să o transporte la autogară, cu precizarea că pe timpul deplasării, femeia necunoscută a rugat-o insistent să nu îl trezească pe bărbatul cu care s-a cazat, despre care a afirmat că ar fi fiul ei, întrucât este foarte obosit.

Poliţiştii desfăşoară activităţi de identificare a autoarei furtului şi a recuperării prejudiciului, în valoare de aproximativ 800 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ardelean ademenit într-o cameră de hotel din Suceava şi prădat de o bătrână din Bucureşti.
 Vizualizări articol: 1125 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ardelean ademenit într-o cameră de hotel din Suceava şi prădat de o bătrână din Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei