Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 77 (5284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Probleme

Furnizorul de apă potabilă, ACET, „băgat în corzi” de datoriile la E.ON şi ratele la credite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Operatorul regional de servicii de apă potabilă şi canalizare ACET se confruntă cu grave probleme financiare, după cum a precizat ieri directorul Ştefan Groza, care le-a cerut asociaţiilor de proprietari din Suceava să achite din datorii, pentru ca, la rândul lor, să aibă cu ce plăti alte obligaţii financiare.

„Restanţa populaţiei către ACET este de peste 1,7 milioane de lei. Problema e că avem ameninţări de întrerupere a serviciilor de la furnizorul de energie electrică, E.ON. Am reuşit deocamdată să trecem de luna martie, dar vin scadenţele şi trebuie să plătim consumul pe care îl înregistrăm. Mai mult, până pe 8 aprilie avem de plătit şi prima rată din împrumutul luat pentru SAMTID, de 1,2 milioane de lei, la care trebuie să avem banii, pentru că altfel sunt probleme”.

Directorul ACET, Ştefan Groza, a precizat că din cele 14 asociaţii cu restanţe mai mari şi cu o vechime considerabilă, care au încheiate grafice de eşalonare, doar patru s-au achitat de obligaţii la termenele stabilite de comun acord.

„Haideţi să facem eforturi să achităm la timp sumele datorate, să nu trebuiască să recurgem din nou la debranşare, care este neplăcută pentru toată lumea”, a adăugat Ştefan Groza, prezent ieri la şedinţa lunară cu asociaţiile de proprietari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furnizorul de apă potabilă, ACET, „băgat în corzi” de datoriile la E.ON şi ratele la credite.
 Vizualizări articol: 1281 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furnizorul de apă potabilă, ACET, „băgat în corzi” de datoriile la E.ON şi ratele la credite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LECTURA FACULTATIVA trimis de
( 3 apr 2013, 13:04:01
,,UN MILIARD DE EURO,CANALIZAT SPRE ESEC''-GAZETA DE MARAMURES-1-MAR-2010.
2.   Din corzi la DNA trimis de
( 3 apr 2013, 18:59:18
Se strange latul, cineva ar trebui sa-i puna lantul in coarne vesnicului director, Groza, care are comportament de mosier si a sifonat bani grei impreuna cu camarila sa. Un audit la sange si ar iesi la iveala multe nereguli facute de el si gasca lui. Nu inteleg cum a prins un nou mandat? "-Aaa, pardon! M-am prins, a uns toate partidele politice." Daca este o somitate in ape si canalizari sa plece in mediul privat, sa-si arate performantele, nu sa suga bietul sucevean pana la sange. Stiu, nu pleaca pentru ca acum nu  ☭ numai Suceava, ci intreg judetul. Se lauda ca a adus fonduri europene? Isi plimba fundul in Land Rover. O investitie de 28 miliarde lei vechi e varza, iar alta de 13,5 - 14 milioane euro e catastrofa. Cati bani s-au sifonat numai in aceste doua investitii? DNA-ul si Parchetul ar trebui sa se sesizeze din oficiu, deoarece acesti bani europeni sunt platiti de contribuabilul roman, nu de mosierul Groza.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei