Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 76 (5283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Liftul de la Humor, păzit de preoţi şi de politicieni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Săptămâna trecută, primarul PNL al oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, şi-a pus tricolorul peste pieptul bombat şi a inaugurat o investiţie făcută la Spitalul Orăşenesc. A făcut-o în prezenţa unor activişti de frunte ai formaţiunilor politice aflate la putere şi sub ploaia de agheasmă stârnită de un sobor de preoţi.

La eveniment nu a fost prezent şi humoreanul Gheorghe Flutur, fără de care Spitalul Gura Humorului ar fi fost astăzi o amintire, pentru că fără intervenţia liderului PDL Suceava, Guvernul PDL ar fi închis unitatea medicală.

Domnul Ursaciuc şi invitaţii săi au sărbătorit pentru că s-au încheiat lucrările de modernizare începute tocmai în 2006. Şi nu s-au încheiat oricum, ci cu punerea în funcţiune a unui lift. De mirare este faptul că la acest eveniment deosebit n-au fost invitaţi şi ministrul PNL al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, şi preşedintele PNL al Senatului, Crin Antonescu. Ori poate că or fi fost invitaţi, însă n-au reuşit să ajungă la Gura Humorului din cauza programelor încărcate pe care le au.

Inaugurarea liftului de la Spitalul Orăşenesc este doar începutul unui lung şir de inaugurări care vor avea loc la unitatea medicală. Mai exact în lift. Cât de curând va începe ornarea liftului, pentru ca medicii, asistentele, bolnavii şi vizitatorii să se simtă cât mai bine când circulă cu acesta. Pentru început, de tavan vor fi atârnate două ghivece cu flori de câmp, iar în cele patru colţuri ale acestuia vor fi montate boxe din care vor curge lin acordurile unor piese de muzică populară din zonă. Acestea vor fi întrerupte din când în când de înregistrarea slujbei ţinute de preoţi la inaugurarea liftului. După aceea, pe pereţii liftului, la nivelul coatelor, vor fi puse de jur împrejur nişte policioare de care să se sprijine utilizatorii acestuia. Pe policioare vor fi aşternute milieuri, care cu vârfurile lor vor mângâia fin degetele bolnavilor ieşite din papucii de casă. Iar pe milieuri vor trona păpuşi gătite mireasă şi bibelouri fel de fel. De pe pereţii liftului nu vor lipsi afişele cu Benone Sinulescu şi Irina Loghin, care, săptămânal, vor fi înlocuite cu afişe pe care apar alţi artişti îndrăgiţi.

Dat fiind faptul că vor fi atâtea evenimente care vor trebui marcate cum se cuvine, e de aşteptat ca două dintre saloanele aflate în apropierea liftului să le fie alocate politicienilor şi preoţilor. Aceştia, prin rotaţie, vor face de planton şi, la un interval de câteva minute, vor băga capul pe uşa liftului să vadă ce s-a mai întâmplat. Iar cum vor vedea că a mai apărut câte ceva, vor da alarma, astfel încât toţi colegii lor de salon să asiste la o nouă inaugurare. Evident, în prezenţa primarului Ursaciuc. De fapt, a unei statui de ceară a primarului, care va fi montată, la parter, în faţa liftului, pentru că domnul Ursaciuc va trebui să fie la intrarea în oraş, unde, îmbrăcat de gală, va aştepta venirea berzelor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liftul de la Humor, păzit de preoţi şi de politicieni.
 Vizualizări articol: 3770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 13 voturi
Liftul de la Humor, păzit de preoţi şi de politicieni4.0513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Liftul parcarii subterane trimis de
( 2 apr 2013, 18:42:34
Daca e neinaugurat de oficiali, NU FUNCTIONEAZA. Poate peste vreo 4 ani inainte de alegerile locale, o sa-si miste pardonurile si o sa-l inaugureze iar daca nu rugineste de la infiltrarile de apa, poate o sa i se dea drumul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei