Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 oct 2012 - Anul XVII, nr. 244 (5149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Câmpulung Moldovenesc

Un tânăr de 19 ani s-a zdrobit cu maşina de un stâlp electric

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani, care gonea la volanul unei maşini, s-a izbit violent într-un stâlp de iluminat public de pe artera principală a municipiului Câmpulung Moldovenesc. Stâlpul a fost pus la pământ, iar maşina pur şi simplu s-a zdrobit în urma impactului. Având în vedere forţa impactului, faptul că şoferul a fost scos în viaţă dintre fiarele contorsionate este aproape o minune.

Accidentul s-a petrecut marţi seara, în jurul orei 20.15, pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, în faţa Şcolii cu clasele I-VIII „Theodor Darie”.

Tânărul şofer, Dorel Ţâmpău, din satul Botuş, comuna Fundu Moldovei, cu permis de conducere de doar câteva luni de zile, conducea un autoturism VW Bora. Conform anchetei poliţiei, tânărul conducea cu viteză excesivă şi pe fondul lipsei de experienţă a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul VW a intrat pe sens opus,  a încălecat trotuarul şi s-a zdrobit de stâlpul electric din beton. 

La faţa locului a ajuns un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc. Din mormanul de fiare în care s-a transformat maşina, echipajul de Descarcerare a reuşit să-l scoată pe tânărul şofer, victima fiind preluată de o ambulanţă şi dusă mai întâi la Spitalul Municipal din localitate. De aici, din cauza stării grave, tânărul de 19 ani a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava. El a fost preluat de medicii de la Suceava cu diagnosticul de traumatism cranian sever, în stare de comă.

 

Iluminat stradal întrerupt şi sute de oameni fără curent 

Având în vedere starea în care se afla şoferul, acesta nu a putut fi verificat cu etilotestul, pentru stabilirea alcoolemiei. La spital i-au fost recoltate însă probe de sânge. 

Urmare a impactului deosebit de violent şi a ruperii stâlpului, mai mult de jumătate din municipiul Câmpulung Moldovenesc a rămas în beznă, întrerupându-se iluminatul public. De asemenea, sute de localnici au rămas şi fără energie electrică. Ieri, la prânz, o parte din familii nu avea încă alimentare cu energie electrică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 19 ani s-a zdrobit cu maşina de un stâlp electric.
 Vizualizări articol: 2731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un tânăr de 19 ani s-a zdrobit cu maşina de un stâlp electric3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vitezistii, oameni speciali! trimis de
(18 oct 2012, 12:43:18
Bravo lui.... Este un erou!
2.   Comentariu trimis de
(18 oct 2012, 13:22:05
Tampitii astia de copii cu carnet de conducere luat pe bani, daca nu fac victime darama stalpi. Data viitoare cand se suie la volan cine va avea de suferit? Mai bine murea si scapam de un cocalar cu permis si era lumea mai in siguranta.
3.   Comentariu trimis de
(19 oct 2012, 07:57:23
Campulungul este cunoscut pentru accidentele cele mai tragice din judetul suceava ,atat politia cat si primaria dau dovada de un dezinteres total fata de acestea si de viata atator oameni nevinovati ce mor chiar si pe trotuarele acestei localitati nesemnalizate fara restrictii de viteza vizibile ,unde prezenta politiei lipseste cu desavarsire,precizez viteza medie in capul satului si sahla depaseste 100 km/h acestea fiind portiunile intinse ale orasului prost semnalizate in care o data pesaptamana daca nu moare cineva rupe un stalp de iluminat.primaria campulung TREZESTE TEEEEEEEE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei