Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 oct 2012 - Anul XVII, nr. 244 (5149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din beciul poliţiei

Trimis în judecată, după ce a lovit cu piatra în cap un poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus ieri trimiterea în judecată a unui individ din comuna Dărmăneşti, care, în urmă cu aproximativ o lună, a atacat un poliţist, lovindu-l cu o piatră în cap şi ameninţându-l cu moartea.

Inculpatul, Ioan Hruşcovschi, în vârstă de 59 de ani, arestat preventiv, a fost dat pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, violare de domiciliu şi ameninţare.

Faptele de care este acuzat bărbatul s-au petrecut în seara zilei de 23 septembrie a.c. În acea seară, agentul de poliţie George Curelaru din cadrul Poliţiei Rurale Dărmăneşti a fost sesizat cu privire la faptul că în locuinţa unei femei din satul Călineşti-Enache are loc un scandal, provocat de concubinul acesteia, Ioan Hruşcovschi.

Agentul de poliţie s-a dus cu maşina de serviciu la faţa locului, unde a constatat că inculpatul îşi ameninţa concubina cu moartea şi cu acte de violenţă.

Poliţistul i-a cerut scandalagiului să iasă din casă, moment în care respectivul a început să-l ameninţe şi pe el cu moartea şi cu bătaia. Agentul de poliţie a scos sprayul lacrimogen şi a pulverizat un jet în direcţia inculpatului. Acesta din urmă însă s-a apropiat de omul legii, ameninţător, cu pumnul ridicat, agentul Curelaru folosind din nou sprayul lacrimogen.

Ioan Hruşcovschi s-a îndepărtat de poliţist, însă a luat o piatră (o bucată de caldarâm din beton) şi a aruncat-o în capul agentului de poliţie, provocându-i o lovitură în zona cefei. Omul legii, se arată în rechizitoriu, a suferit o hemoragie puternică. Poliţistul a mai pulverizat un jet de spray lacrimogen în direcţia agresorului, reuşind să iasă din curte, timp în care Ioan Hruşcovschi a mai aruncat cu două pietre înspre agent, însă acesta a reuşit să se ferească.

Scandalul nu s-a oprit aici, iar inculpatul, susţin anchetatorii, a vrut să distrugă consola maşinii de poliţie. A fost oprit de poliţist, care cu ajutorul fiului şi ginerului inculpatului, au reuşit să-l imobilizeze. În timp ce era încătuşat, Hruşcovschi a continuat să-l ameninţe pe poliţist cu moartea. La faţa locului au ajuns între timp alţi doi poliţişti, care l-au preluat pe agresor şi dus la sediul poliţiei, în timp ce agentul lovit a fost dus cu ambulanţa la spital.

La audieri, inculpatul nu şi-a recunoscut fapta, în primă fază, dând vina pe alcool, însă ulterior, după ce a fost arestat preventiv, a revenit asupra declaraţiilor sale şi a recunoscut totul.

Ioan Hruşcovschi este cercetat şi într-un alt dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru bătăile administrate concubinei sale, cu care are nu mai puţin de şapte copii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis în judecată, după ce a lovit cu piatra în cap un poliţist.
 Vizualizări articol: 1321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Trimis în judecată, după ce a lovit cu piatra în cap un poliţist4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei