Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 oct 2012 - Anul XVII, nr. 242 (5147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


De ce, USL-ule? De ce, mincinosule?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Suceava, la fel ca în toată ţara, pesediştii şi peneliştii zbierau că pedeliştii trebuie să plece de la guvernare pentru că, printre altele, au politizat instituţiile statului. Pentru că au făcut promovările pe criterii politice şi nu pe bază de competenţă. Pesediştii şi peneliştii suceveni au promis că ei vor fi altfel şi că vor pune profesionalismul înainte intereselor de partid.

Însă, lucrurile nu stau deloc aşa. Conform unor surse extrem de credibile, Valerică Gherasim urmează să fie schimbat de la conducerea Clubului Sportiv Municipal Suceava. Domnul Gherasim a fost un sportiv cu rezultate deosebite şi este un antrenor de lupte cum puţini mai sunt în România de astăzi. Cu dumnealui la conducere, Clubul Sportiv Municipal Suceava a obţinut rezultate meritorii. În locul lui Valerică Gherasim urmează să fie pus Vasilică Băiţan, fost administrator al clubului. Domnul Băiţan a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava cu puţin timp înainte ca acesta să adauge cel de-al 50-lea trandafir la buchetul vieţii. Cred că asta cu buchetul o să-i placă tare mult domnului Băiţan pentru că este din Stroieşti.

Vasilică Băiţan a făcut secţia de atletism, cu toate că greutatea şi etatea nu-i permiteau să alerge nici până la buticul din colţ pentru a-şi lua o jumate de parizer, o pâine de la Mopan şi un muştar făcut de Orizont. Ca băgător de seamă cu carte de muncă la Clubul Sportiv Suceava, într-o vreme, domnul Băiţan îşi permitea să le dea sfaturi pe partea sportivă fostului mare antrenor de lupte Constantin Topîrjan şi antrenorului de volei Victor Pancu. La atletism încă nu s-a băgat, dar o va face cu siguranţă dacă USL îl va pune director.

Şi, la fel ca activiştii din perioada comunismului numiţi să se ocupe de sport, le va cere săritorilor în lungime să treacă de opt metri, opt metri şi douăzeci de centimetri, iar alergătorilor de la suta de metri le va ordona să termine cursa după 13, 14 sau chiar 15 secunde. Conform unor surse extrem de credibile, de înlocuirea sportivului Gherasim cu nesportivul Băiţan se ocupă liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, indirect, şi deputatul PSD Eugen Uricec, direct. De ce, domnule Băişanu? De ce, domnule Uricec? De ce, USL-ule? De ce, mincinosule?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De ce, USL-ule? De ce, mincinosule?.
 Vizualizări articol: 3061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 16 voturi
De ce, USL-ule? De ce, mincinosule?4.3516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(16 oct 2012, 16:25:55
azi , când sportivii vor jeep-uri nu performanţă
iar masajul vizual al spectatorilor nu-i suficient
"schimbarea" poate fi numită singura constanţă
iar pe podium "buzunarul"e cel din sus gradient
2.   ..... trimis de
(16 oct 2012, 22:09:33
"jos Flutur,jos pdl".....:))))
acu cateva luni erau cateva gramezi de....care stigau pe strada prin suceava.....o sa mai strige....daca o sa aibe forta.....asta e inceputul....
urmeaza infiintari ,desfiintari,inlocuiri....cat are baisanu de platit pentru vodcele ce le-a supt....."mens sana in corpore sano"....sa-mi bag p*l*ce le am...:))))
3.   Un alt punct de vedere trimis de
(17 oct 2012, 18:38:25
Articolul per total e OK ca si logica, dar nu analizeaza problema din alt unghi, care e cu siguranta valabil. MIzerabilii de PDL-isti au creeat o adevarata MAFIE. S-au incuscrit, s-au nasit, s-au casatorit, etc, l-au facut si pe D_r_acu'n patru, daor doar sa-si sporeasca randurile, iar toate aceste increngaturi in jurul sefilor numiti politic, care urmau sa aduca intreaga armata cand era nevoie. Evident nu apreciez sub nicio forma schimbarea unor oameni doar pe criterii politice, fara a se tine cont de profesionalism (crede-ma, nu e cazul de profesionalism managerial in cazul lui Gherasim, individ de un grobianism remarcabil, doar daca deschide gura). Gherasim o fi el bun la lupte, dar sa nu incepem sa vorbim de realizarile acestui individ. Doar un exemplu. "PATINOARUL" de la sala sporturilor e o poveste despre care nu prea s-a scris in Suceava si e mult de scris. Mai sunt zeci de exemple, poate chiar despre multi bani bagati in buzunare.
Sa fii manager la CLubul Sportiv Suceava, unde numai rezultate nu sunt, nici la fotbal, nici la volei, cam la nimic in general, cred ca era tichia de margaritar care-i lipsea lui Gherasim.
Bafta.
4.   HAI VALERICA trimis de
(19 oct 2012, 23:41:04
Domnule fritz sau frits daca ai avea ceva in comun cu sportul sucevean ti ai da seama ca sala de atletism unde cadeau peretii peste atleti iar suprafata de alergat era mai veche decit matale si mata matale la un loc a ajuns sa fie o sala de nivel european,daca ai avea ochi sa vezi lucrurile pozitive pe care acest om le a facut pt sportul sucevean nu ai mai critica din spatele monitorului ci ai pune mana si ai merge la alergare si la sport sa mai scapi de suncile ce atirna greu...spor la treaba
5.   HAI VALERICA trimis de
(19 oct 2012, 23:44:21
Inca un lucru vreau sa lamuresc acest activist de partid baietan papusa domnului Alexandru,nu are fata de director cum nu am eu de vice presedinte la consiliu judetean.noi comunitatea atletilor din jud Suceava cu familiile nostre va uram succes la alegerile din 9 dec domnule Alexandru

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei