Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 oct 2012 - Anul XVII, nr. 244 (5149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă

Ipoteză şoc în cazul BMW-ului incendiat în „stil mafiot”. A luat foc de la un scurtcircuit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cercetările în cazul autoturismului BMW 560 folosit de interlopul Cătălin Ciompoiaşi, în vârstă de 39 de ani, alias „Cimpa”, din municipiul Suceava, au fost preluate de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale, iar surse judiciare ne-au mărturisit că anchetatorii iau în calcul, pe lângă ipoteza vehiculată deja, a incendierii intenţionate, şi varianta unui scurtcircuit. Această din urmă variantă, ne-au mărturisit sursele noastre, s-a conturat şi în urma cercetării criminalistice la faţa locului, mai ales că maşina suferise recent o serie de modificări la instalaţia electrică.

Anchetatorii verifică de asemenea şi dacă BMW-ul care aparţine unui tânăr domiciliat în Franţa, Ionuţ Plopan, în vârstă de 32 de ani, cu reşedinţa în municipiul Suceava, însă era folosit de Cimpoiaşi, avea asigurare Casco, situaţie în care se va lua în calcul şi varianta unei incendieri intenţionate pentru a încasa poliţa de asigurare.

Cert e că autoturismul distrus de flăcări a fost ridicat şi dus în curtea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava şi urmează a fi supus unei analize amănunţite de către specialişti din cadrul Institutului Naţional de Expertize Criminalistice –laboratorul interjudeţean Iaşi.

BMW-ul în cauză a fost incendiat în noaptea de luni spre marţi, incendiul fiind anunţat la dispeceratul 112 la ora 00:45.

Maşina era parcată pe strada Aleea Jupiter, într-o laterală a blocului 129.

„La faţa locului a fost găsit un autoturism, afectat de incendiu în proporţie de 50%, partea din faţă fiind distrusă complet (compartimentul motor), fiind arse şi bordul, scaunele faţă, oglinzile retrovizoare laterale, precum şi plafonul”, se preciza într-un comunicat al IPJ Suceava.

Cătălin Ciompoiaşi este un cunoscut personaj al lumii interlope din municipiul Suceava, nu mai departe de începutul acestui an fiind implicat în două scandaluri. Sorin Juravle (23 de ani), fiul patronului firmei de construcţii Test Prima, Viorel Juravle, l-a acuzat pe „Cimpa” că l-a bătut, în contul unei „taxe de şmecher” neachitate, de 1.000 de euro.

Alt doilea scandal s-a petrecut la o distanţă de câteva zile, Cimpoiaşi fiind acuzat că l-a bătut pe administratorul restaurantului Corduş şi pe o angajată de-a acestuia, pe motiv că a fost dat afară din local.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ipoteză şoc în cazul BMW-ului incendiat în „stil mafiot”. A luat foc de la un scurtcircuit.
 Vizualizări articol: 1626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Ipoteză şoc în cazul BMW-ului incendiat în „stil mafiot”. A luat foc de la un scurtcircuit2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei