Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 oct 2012 - Anul XVII, nr. 244 (5149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 18-24 octombrie

Trei zile de distracţie, la Festivalul Mustului

Sucevenii de toate vârstele sunt așteptați, de vineri până duminică inclusiv, în parcarea Pieţei Centrale, să participe la Festivalul Mustului.

Deschiderea oficială va avea loc mâine, la ora 15.00, cu un concert extraordinar susţinut de Orchestra „Rapsodia Bucovinei”, de artişti locali, dar şi de un invitat special, Nelu Hongu.

Sâmbătă, distracţia va continua tot de la ora 15.00 cu Ansamblul artistic „Flori de Sânziene” din Zahareşti, artişti locali şi un recital extraordinar Benone Sinulescu.

Duminică, 21 octombrie, mustul şi vinul vor merge numai bine cu un concert extraordinar susţinut de Zinaida Bolboceanu, din Republica Moldova.

 

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copiii, în fiecare weekend al lunii octombrie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Expoziție de fotografie Pădurea Zamostea - Luncă

În perioada 17 - 24 octombrie, Galleria Suceava vă invită să vizitați expoziția de fotografie Pădurea Zamostea - Luncă, fotografii semnate de Bogdan Curic și ArTiStul. Expoziția face parte dintr-un proiect inițiat de Ștefan Macedon Gheorghiță (ArTiStul) şi are ca scop mediatizarea prin intermediul artei fotografice a tuturor rezervațiilor naturale din județ.

 

Cursuri de Zumba, la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii octombrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri, de la ora 20.00. Relații la telefon 0745 996 356.

 

Evenimentele coolturale se ţin lanţ la BookLand, în Iulius Mall Suceava

Iubitorii de cultură din Suceava sunt aşteptaţi până duminică, 28 octombrie, în centrul comercial Iulius Mall, la o întâlnire cu BookLand - cel mai avangardist, dinamic, cult, cool şi prietenos târg de carte din România! Pe BookLanderii suceveni îi aşteaptăun sfârşit de săptămâna plin de evenimente şi surprize culturale, dedicate atât celor mici cât şi celor mari, alături de un playlist de peste 9.000 de titluri de carte, muzică, film şi jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.

 

Joi, 18 octombrie

Maestrul Tudor Gheorghe va concerta la Suceava

Maestrul Tudor Gheorghe va susţine, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, spectacolul „Nu se poate cu de toate”, creat în cinstea lui I. L. Caragiale. Concertul va începe la ora 19:00, iar preţul unui bilet este de 70 de lei. Tudor Gheorghe va fi acompaniat la Suceava de Orchestra „Iunion”, iar orchestraţia va fi asigurată de Marius Hristescu. Biletele pot fi achiziţionate de la secretariatul Casei de Cultură Suceava, intrare B, etaj I. Informaţii şi rezervări, la numărul de telefon: 0230 523718.

 

Recital extraordinar susţinut de celebrul pianist rus Alexei Nabioulin

Central Cultural Bucovina şi Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava organizează, la ora 18.30, în Sala Auditorium a colegiului sucevean, un recital extraordinar susţinut de celebrul pianist rus Alexei Nabioulin. Programul concertului de la Suceava cuprinde: Ludwig van Beethoven - Sonata op. 27, nr. 2, în do-diez minor; Sonata op. 90, în mi minor; Sonata op. 57, în fa minor, Appassionata, şi Frédéric Chopin - Ballada în sol minor, nr. 1.

Intrarea este liberă.

 

Seară Bucovineană, la Padrino

Reprezentanţii Restaurantului Padrino organizează „o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24.00”. Rezervări la  0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Academic Party & Bobby Stroe & Friends

La Talcioc Cultural, începând cu ora 21:00, Academic Party, cu un nou invitat şi prieten, Bobby Stroe. Organizatorii au declarat că „petrecerile din Talcioc sunt diferite, sunt petreceri între prieteni, între fierari, locul unde nu suntem străini, doar prieteni care nu s-au cunoscut încă, cu muzica veche, cu stil. În fiecare seară de joi vom aduce alt stil, să petrecem împreună până dimineaţă”. Intrarea este liberă. Accesul la Loja Burgheză costă 5 lei.

 

BookLand, în Iulius Mall

17.30  –  Spectacol de dans, cu trupa Boomdance, coordonată de Sergiu Tihon

18.00  –  Atelier de pictură şi origami cu elevii Palatului Copiilor din Suceava

18.40 – Spectacol de dans şi muzică live cu grupul de copii Cheia Sol, coordonat de Oana Puşcaşu

 

Vineri, 19 octombrie

Petrecere de club, la Padrino

În Padrino, începând cu ora 22.30, este petrecere de club cu elevii de la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Terry Lee Burns Live, la Talcioc Cultural

Echipa La Fierărie Talcioc Cultural anunţă: „Aşa cum ne-a obişnuit, prietenul nostru de suflet, american de origine, hoinar pe bătrânul continent, Terry Lee, vine cu ritmurile sale de blues, country, old rock şi rock, să ne încânte şi la Talcioc şi să petrecem o seară între prieteni. Terry a cântat alături de celebrii John Lee Hooker şi Dr. Feelgood. Are un repertoriu foarte bogat şi o abordare interesantă, venind foarte aproape de public”. Evenimentul începe la ora 21:00. Intrarea este liberă. Pentru rezervări la canapele în Loja Burgheză, preţul este de 5 lei.

 

Expoziţia cu genericul „Vicii şi delicii, tutunul/iarba dracului prin timpuri”

La Muzeul de Istorie Suceava se deschide, la ora 12.00, expoziţia cu genericul „Vicii şi delicii, tutunul/iarba dracului prin timpuri”. Expoziţia cuprinde diverse obiecte (circa 300 de exponate) care au legătură cu tutunul: pipe (din lemn, corn, argint, ceramică, metal), cutii pentru tutun, cutii de chibrituri, tabachere, scrumiere, narghilele, brichete. Expoziţia va fi deschisă în intervalul 19 octombrie - 20 noiembrie.

 

BookLand, în Iulius Mall

17.30  –  Spectacol de dans, cu trupa Boomdance, coordonată de Sergiu Tihon

18.00  –  Spectacol de dans şi muzică cu elevii Palatului Copiilor din Suceava

18.40 – Spectacol de dans şi muzică live cu grupul de copii Cheia Sol

 

Sâmbătă, 20 octombrie

Distracţie la Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Saturday is Office`s Club!

Organizatorii anunţă: „A venit vremea distracţiei. Vino să petrecem alături de DJ Dolka, în Office`s Club. We provide butterflies!” Rezervări la 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

 

Mike Godoroja & Blue Spirit, la Talcioc Cultural

Echipa La Fierărie Talcioc Cultural anunţă: „Un spectacol unic prin aducerea la rampa a vibraţiilor blues-ului de început, a sound-ului arhaic acustic de kazoo, ghitară slide şi voce. Legendele mari ale blues-ului clasic vor reînvia mai actuale, mai expresive şi mai emoţionante ca niciodată: Muddy Waters, Willie Dixon, Robert Johnson, James Cotton, John Lee Hooker, Sonny Boy Williamson, Howlin Wolf şi mulţi alţii. A venit vremea să ne întoarcem la rădăcini, a sosit timpul să privim spre timpurile de început ale blues-ului care a provocat o revoluţie în muzica secolului XX. Tot ceea ce înseamnă astăzi jazz, soul, funk, rock’n’roll etc. este rezultatul apariţiei acestei <muzici> care a pus accentual pe Balans Ritmic!” De la ora 21:00, la Talcioc Cultural, Mike Godoroja – voce, Luca Marius – chitară electrică, chitară acustică, slide, bouzouki, mandolină, claviaturi Alex Vişan – chitară electrică, chitară acustică, mandolină, bouzouki, Sabin Ţăranu - bass, pian, Vali Vatuiu – baterie şi percuţie. Intrare: 10 lei - elevi şi studenţi, 15 lei – parter, 20 lei - Loja Burgheză.

 

Parada maşinilor de colecţie

Maşini vechi de colecţie, vor fi prezentate sucevenilor sâmbătă, începând cu ora 11.00, în faţa Palatului Administrativ Suceava, după care va urma o paradă a acestora până la Cetatea de Scaun a Sucevei 

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Cocoșelul neascultător". Din distribuţie vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică. Director general: Vasile Ursachi. Accesul este gratuit!

 

Fotbal, Liga a II-a

De la 11.00, stadionul Areni va găzdui confruntarea dintre Rapid Suceava şi ACS Buftea contând pentru etapa a VIII-a a Ligii a II-a. Preţul unui bilet de intrare este 5 lei.

 

Fotbal, Liga a III-a

Într-un  meci contând pentru etapa a VIII-a a Ligii a III-a, gruparea suceveană Sporting va primi replica formaţiei Petrotub Roman. Partida se va juca cu începere de la ora 15.00, pe stadionul Areni. Intrarea este liberă.

 

BookLand, în Iulius Mall

17.30  –  Spectacol de dans şi muzică live cu grupul de copii Cheia Sol

18.00 –  Spectacol de dans şi muzică cu elevii Palatului Copiilor din Suceava

 

Duminică, 21 octombrie

BookLand, în Iulius Mall Suceava

17.30 –  Spectacol de dans şi muzică live cu grupul de copii Cheia Sol

18.00 –  Spectacol de dans şi muzică cu elevii Palatului Copiilor din Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1060 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei