Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 oct 2012 - Anul XVII, nr. 244 (5149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un vis împlinit

Elevi şi profesori din Dumbrăveni, în excursie la Disneyland Paris

Treizeci de elevi de clasa a V-a şi profesorii lor însoţitori, de la Grupul Şcolar Dumbrăveni, au trăit o experienţă unică, timp de trei zile, la Disneyland Paris, după ce au câştigat concursul "Tortul aniversar Disneyland Paris", organizat de Perfect Tour, în colaborare cu TVR 1.

La concursul „Tortul aniversar Disneyland Paris”, desfăşurat la sfârşitul lunii iunie, au participat elevi din întreaga ţară, iar câştigătoare a fost desemnată clasa a V-a B de la Grupul Şcolar Dumbrăveni, care a realizat cea mai frumoasă prăjitură pentru celebrele personaje de desene animate.

Prin urmare, în perioada 12-14 octombrie, 30 de elevi şi şase profesori însoţitori au ajuns în lumea Disney, toate costurile privind zborul, transferurile, mesele, asigurarea şi cazarea fiind plătite de Perfect Tour.

 

·        Adrenalină şi magie pură

 

Experienţele trăite de cei 30 de copii au fost mult peste aşteptările acestora, mai ales că celebrul parc de distracţie a oferit, cu ocazia aniversării celor 20 de ani, peste 50 de noi atracţii, spectacole şi parade.

“În Walt Disney Studios am avut cea mai adevărată experienţă. Am urcat într-un hotel bântuit, pe un scaun cu centuri de siguranţă şi... începi să cazi etaje întregi sau să urci etaje cu rapiditate. Din când în când, erau deschise şi uşile pentru a privi afară şi se vedea întregul parc! Aici, în Tunelul Groazei, cum se mai numeşte, am trăit rolul unor personaje din viaţa reală, care cu mulţi ani în urma au <bântuit> unul dintre hotelurile din Paris”, a povestit, vizibil impresionat, Ruben Musteaţă, unul dintre copiii din Dumbrăveni care au avut privilegiul de a merge la Paris.

“În <Cinemagique> am privit o istorie interactivă a cinematografiei ce durează aproximativ 20 de minute… Apoi, la <Armagheddon Special Effects> se intră în lumea celebrului film pentru a crea o nouă scenă, în care noi eram actorii. Mi-a plăcut felul cum a fost realizat şi prezentat acest film, într-un mod care te punea în pielea personajelor din film”, a spus şi Alexandra Asoltanei.

O altă elevă de la Şcoala Dumbrăveni, Floricica Onucu, a subliniat că “pentru mine <Animagique> mi s-a părut un minispectacol unic, cu personaje îndrăgite de toţi copiii. <Covoarele zburătoare ale lui Alladin>, <Slinky Dog> - gen broscuţele noastre din parc, un picuţ mai rapid, <Cars Rally>, elefănţei şi multe alte personaje. Iar pe primul loc se află Mickey Mouse”.

 

Copiii, impresionaţi de atmosfera de basm

O altă elevă din clasa premiată de Perfect Tour, Patricia Musteaţă, a mărturisit că „pe lângă alte locuri amintite de colegii mei, eu am mai fost impresionată de magazinele şi cumpărăturile făcute în Disney Village. M-a impresionat că toate produsele din lanţul de magazine de la Village sunt inscripţionate Disneyland Resort Paris, dar chiar toate!”.
Şi eleva Adina Pava a declarat, la întoarcerea din excursia în lumea magică a desenelor animate, ca i-a plăcut „foarte mult atmosfera de basm, personajele îndrăgite şi chiotele de bucurie şi fericire ale tuturor oamenilor”.

Experienţa unică a lăsat-o fără cuvinte şi pe Denisa Ilie. “Ce să mai vorbim prea mult, dragilor, care nu aţi fost la Disneyland Paris. Vă doresc să ajungeţi cât mai rapid la Disneyland, pentru a vedea o altă lume, mai bună şi mai frumoasă, doar cu Perfect Tour!”, a ţinut să spună Denisa Ilie.
Excursia la Disneyland Paris, premiu oferit de Perfect Tour, i-a impresionat şi pe profesori, nu doar pe copii. "Totul a fost ca un vis împlinit, a fost totul perfect", a fost părerea unanimă a profesorilor însoţitori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi şi profesori din Dumbrăveni, în excursie la Disneyland Paris.
 Vizualizări articol: 1314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevi şi profesori din Dumbrăveni, în excursie la Disneyland Paris0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei