Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 sep 2012 - Anul XVII, nr. 209 (5114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şedinţă de CL amânată

Scoaterea la licitaţie a salubrizării Sucevei se lasă aşteptată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aleşii locali suceveni ar fi trebuit să se întâlnească ieri pentru a lua o serie de decizii foarte importante în privinţa salubrizării municipiului, dar şedinţa extraordinară nu a mai avut loc.

Contractul de salubrizare stradală a municipiului Suceava, care include şi intervenţia pe străzi, pentru deszăpezire şi combaterea poleiului, expiră la 1 decembrie.

La şedinţa de Consiliu Local de la finele lunii trecute consilierii USL au decis amânarea aprobării caietului de sarcini al licitaţiei, pentru a veni ei cu o serie de modificări. Mai exact, aceştia au spus că au observat anumite “deficienţe” la contractul propus  şi că vor veni cu o serie de propuneri concrete de modificare a caietului de sarcini şi contractului.

Termenul avansat de ei pentru organizarea unei noi şedinţe de Consiliu Local a fost de o săptămână. Deşi ieri ar fi trebuit să aibă loc o şedinţă extraordinară de Consiliu Local în care să fie aprobat caietul de sarcini al licitaţiei, cu sau fără propunerile de modificare a acestuia, în funcţie de opţiunea aleşilor locali, dezbaterea nu a mai avut loc.

Mai mult, nici nu se ştie o dată exactă când ar putea avea loc şedinţa extraordinară, mai ales că propunerile din partea USL nu au fost formulate încă.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care le-a transmis de luni consilierilor USL că aşteaptă propunerile lor, trage un semnal de alarmă în privinţa riscului de a rămâne descoperiţi pe partea de salubrizare şi deszăpezire, chiar la începutul iernii.

“Intrăm în criză de timp, pentru că, dacă apar complicaţii, precum depunerea unei contestaţii, o licitaţie se poate prelungi până la 150 de zile. Dacă nu demarăm curând licitaţia riscăm ca de la 1 decembrie să nu mai facă nimeni curat în oraş”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Acesta s-a arătat dispus să convoace o şedinţă extraordinară săptămâna viitoare, imediat după ce va primi propunerile USL de modificare a caietului de sarcini şi contractului de salubrizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scoaterea la licitaţie a salubrizării Sucevei se lasă aşteptată.
 Vizualizări articol: 782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Scoaterea la licitaţie a salubrizării Sucevei se lasă aşteptată3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Auzi lungu trimis de
( 7 sep 2012, 16:51:12
gospodaru asa cum te lauzi tu ca esti ... isi face iarna car si vara sanie...puteai de la primul mandat sa rezolvi salubrizarea dar ai avut de furat,puteai de la al doilea mandat sa rezolvi salubrizarea dar mai aveai inca de furat ca nu stiai daca vei mai fi premar...iaca ai ajuns la al treilea si tare mi-e teama ca abia urmatorul primar va face lumina ce si cum cu salubrizarea...la anul cand tuu vei fi la parnaie dupa cum se aude pe holurile DNA...stiai?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei