Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 sep 2012 - Anul XVII, nr. 209 (5114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Universitar

Tarife între 90 şi 350 de lei pe lună, pentru cazarea în căminele USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tarifele de cazare în căminele Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava pentru anul academic viitor sunt cuprinse între 90 şi 400 de lei pe lună, în funcţie de statutul studentului şi de condiţiile de cazare.

De cele mai mici preţuri vor beneficia studenţii fără taxă şi cu părinţi cadre didactice care optează pentru o cameră de cazare în Căminul 1, cu patru persoane în cameră. Aceştia vor plăti câte 90 de lei lunar. Studenţii fără taxă care optează pentru cazarea într-o cameră cu patru locuri din Căminul 1 vor plăti câte 140 de lei pe lună. Studenţii cu taxă şi cu părinţi cadre didactice care optează pentru cazarea în Căminul 1 vor plăti câte 220 de lei pe lună, în timp ce studenţii cu taxă ai căror părinţi nu sunt cadre didactice vor plăti pentru aceleaşi condiţii de cazare un tarif de 270 de lei pe lună.

Studenţii care se vor caza în Căminul 2, cu camere de câte trei şi patru paturi, vor plăti 140 de lei pe lună dacă studiază în regim fără taxă şi au părinţi cadre didactice. Studenţii de la fără taxă ai căror părinţi nu sunt cadre didactice din Căminul 2 vor plăti lunar câte 190 de lei, iar cei cu taxă, dar care au părinţi profesori, vor plăti câte 280 de lei în fiecare lună. Tariful cel mai mare pentru cazarea în cele două cămine va fi aplicat studenţilor ce studiază cu taxă şi ai căror părinţi nu sunt cadre didactice, şi anume câte 330 de lei pe lună.

Căminul 3 din campusul USV oferă condiţii de cazare în camere cu două locuri, iar cel mai mic tarif lunar îl vor plăti studenţii bugetaţi şi cu părinţi cadre didactice, şi anume 160 de lei pe lună. 210 lei pe lună vor plăti studenţii care studiază în regim fără taxă şi ai căror părinţi nu sunt cadre didactice şi 300 de lei cei care sunt plătesc taxă de şcolarizare, însă au părinţi cadre didactice.

 

Cel mai mare tarif lunar îl vor avea de plătit studenţii care studiază în regim cu taxă

Studenţii care fac facultatea în regim cu taxă şi se vor caza în Căminul 3 vor plăti câte 350 de lei lunar.

În Căminul nr.4, în camere cu câte două paturi, cele mai mici tarife lunare, 170 de lei, le vor plăti studenţii de la fără taxă şi cu părinţi dascăli. Urmează apoi studenţii de la buget dar care nu au părinţi profesori, care vor scoate din buzunar câte 220 de lei pentru o lună de cazare în cămin. Studenţii cu taxă şi cu părinţi profesori vor plăti câte 310 lei pe lună, iar cei care studiază în regim cu taxă dar nu au părinţi profesori vor avea de achitat lunar câte 360 de lei.

Cel mai mic tarif de cazare în Căminul 4, însă în camere cu câte trei locuri, este de 160 de lei pentru fiecare lună, bani pe care îi vor achita studenţii de la fără taxă, copii de dascăli.

210 lei pe lună vor plăti studenţii fără taxă dar care nu au părinţi profesori şi 300 de lei, cei cu taxă şi părinţi profesori. Cel mai mare tarif lunar îl vor avea de plătit studenţii care  studiază în regim cu taxă şi ai căror părinţi nu sunt profesori, 350 de lei.

USV oferă camere de cazare pentru anul universitar viitor şi pentru cadre didactice. Pentru această categorie de cazaţi, tarifele sunt de 370 de lei pe lună, pentru o cameră de două persoane cu grup sanitar şi de 400 de lei pentru o cameră de o persoană şi cu grup sanitar propriu.

Pentru noul an universitar, cazarea studenţilor se va face începând cu data de 26 septembrie pentru anii IV şi III, 27 septembrie pentru anii II şi I, 28 septembrie pentru familişti, masteranzi şi pentru întârziaţii motivaţi.

La cazare, studenţii vor prezenta în mod obligatoriu o copie după buletin/cartea de identitate. Studenţii cu părinţi cadre didactice, cei proveniţi de la casele de copii şi orfanii de ambii părinţi vor prezenta la cazare acte doveditoare semnate şi ştampilate de instituţiile de pe raza judeţului de provenienţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tarife între 90 şi 350 de lei pe lună, pentru cazarea în căminele USV.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tarife între 90 şi 350 de lei pe lună, pentru cazarea în căminele USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei