Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 sep 2012 - Anul XVII, nr. 209 (5114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Niște gunoaie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Literalmente revoltătoare justificarea celor de la Ministerul de Finanțe în privința premiilor promise și neacordate nici acum medaliaților de la Olimpiada din 2008. Am aflat, deci, că datoriile se prescriu! Evident, acest lucru e posibil doar când statul are datorii. Când e invers, când are de primit, statul își permite o gamă largă de măsuri coercitive pentru a forța plățile către el, bașca penalități la greu. Nu, aici nu merge să amâni plățile cu speranța că... se prescriu! Dacă așfi sportiv medaliat la Beijing așspune public că dacă vreun politruc ar mai cuteza vreodată, după acest episod, să-mi întindă mâna pentru a-și face numărul electoral, l-așplesni peste mână. Toți pozacii aștia rânjiți, indiferent de culoare politică, sunt niște gunoaie. Oameni buni, cuantumul acestor premii este atât de mic, încât ar fi acoperit și dacă nu s-ar mai cumpăra la anul hârtie igienică la Parlament. Veniți, bă, cu hârtie de-acasă! Sau, mai comod, ștergeți-vă la fund cu bancnote...

După reglarea necesară de respirație, rândurile de mai sus fiind scris dintr-o suflare, vă rog să-mi îngăduiți să-i las pe fotbaliști să se antreneze în liniște pentru CM din Brazilia. La US Open a fost eliminat Federer, încă din sferturi, autor Berdych. Cehul a recidivat, tot el îl scosese pe elvețian, acum vreo doi ani, și de la Wimbledon, și tot înainte de vreme. Nu mi-a plăcut declarația lui Roger înainte de turneul american, mi s-a părut un ton ușor superior. Spunea că joacă din ce în ce mai bine, că se simte sigur pe el și că adversarii trebuie să facă ceva special ca să-l învingă. Până să ajungă iar lider mondial, Federer avea alt discurs, mai modest, nu mă așteptam să renunțe la el chiar dacă a dat iar de bine. E, uite că Berdych a făcut acel ceva special și l-a trimis să mai reflecteze. Într-un fel, această eliminare a preferatului meu m-a eliberat, acum pot să mă împart între Del Potro și Murray. Voi păstra o amintire frumoasă și pentru tenisul lui Andy Roddick, oricum n-așfi putut să uit cea de-a treia sa finală de la Wimbledon, pierdută în fața lui Federer.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niște gunoaie.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Niște gunoaie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei