Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 sep 2012 - Anul XVII, nr. 209 (5114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Câmpulung Moldovenesc

Scandal şi distrugeri în spital, provocate de rudele victimelor unui accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din municipiul Câmpulung Moldovenesc au fost protagoniştii unui scandal monstru în spitalul din localitate, agresând verbal cadrele medicale şi distrugând mai multe bunuri, de supărare că, pe timp de noapte, nu li s-a permis accesul pe secţiile unităţii medicale pentru a-şi vizita rudele implicate într-un accident rutier.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, scandalul s-a petrecut miercuri dimineaţă, în jurul orei 3:00.

Bobi D., în vârstă de 21 de ani, şi Narcis D., de 19 ani, au venit la spital la acea oră, după ce la unitatea medicală ar fi ajuns rude de-ale lor care au fost victimele unui accident rutier.

Potrivit poliţiei, cei doi tineri se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi, deşi le era interzis accesul în unitatea medicală, au intrat cu forţa, au spart un geam la o uşă de acces şi au provocat scandal.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului au constatat că un geam termopan de la uşa de acces în Secţia Medicală este spart, uşa de termopan ce face accesul către Secţia UPU era îndoită, iar sistemul de închidere era defect ca urmare a lovirii.

Cei doi scandalagii au fost duşi la sediul Poliţiei câmpulungene, unde după ce-au fost audiaţi, au fost anunţaţi că îşi vor petrece următoarele 24 de ore la Suceava, în arestul Poliţiei Judeţene.

Cei doi au primit ordonanţă de reţinere pentru ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere, iar în cursul zilei de astăzi, procurorii urmau să analizeze dacă vor cere instanţei de judecată şi arestarea preventivă a scandalagiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal şi distrugeri în spital, provocate de rudele victimelor unui accident rutier.
 Vizualizări articol: 832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Scandal şi distrugeri în spital, provocate de rudele victimelor unui accident rutier4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INTREBARE INTREBATOARE DE WEEK END trimis de
( 7 sep 2012, 15:18:07
CINE A FOST CEA DE-A TREIA PERSOANA AFLATA IN MASINA,IN TIMPUL PRODUCERII ACCIDENTULUI SI CARE A STERS-O ,,ENGLEZESTE'' DIN SPITAL LA PUTIN TIMP DUPA CE AU FOST ADUSI ACCIDENTATII ???
RASPUNSUL CORECT POATE FI PREMIAT CU UN SEJUR DE TREI ZILE,LA CABANA OBCIOARA,DIN CARE PLATITI NUMAI DRUMUL, MASA SI CAZAREA.RESTUL E GRATUIT!
SUCCSESURI!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei