Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iun 2012 - Anul XVII, nr. 126 (5031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Replică

Candidatul cu baston de cauciuc de la Udeşti susţine că a fost în autoapărare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD la Consiliul Local al comunei Udeşti, cercetat de poliţie după ce a sărit cu un baston din cauciuc la un contracandidat, scenele fiind înregistrate video, susţine că doar s-a autoapărat după ce el a fost agresat primul.

Mircea Botezatu, în vârstă de 52 de ani, vărul şi consilierul primarului în funcţie, are o variantă total diferită faţă de cea susţinută de contracandidatul care l-a reclamat la poliţie.  

Reamintim, conform anchetei efectuate de poliţişti, miercuri seară, Ioan Stratu, în vârstă de 43 de ani, candidat la Consiliul Local al comunei Udeşti din partea Partidului Ecologist, se afla pe raza satului Poieni împreună cu patru susţinători, distribuind materiale electorale proprii, dar şi copii xerox după articole negative apărute în ziare, referitoare la primarul în funcţie, Săvel Botezatu.

În imaginile video se vede cum Mircea Botezatu ajunge cu o maşină în zonă, foarte nervos, după puţin timp scoţând un baston din cauciuc cu care s-a îndreptat ameninţător spre Stratu. După cum arată imaginile video, Mircea Botezatu a ridicat bastonul spre Stratu, fără însă a-l lovi.

 

Mircea Botezatu: Domnul candidat era cu încă doi indivizi şi mi-au băgat mâna în gât

În virtutea dreptului la replică, Mircea Botezatu a declarat: „Miercuri, în jurul orei 19.00, am fost informat că domnul candidat Stratu, aflat în satul Poieni, aruncă peste garduri materiale denigratoare la adresa primarului şi a familiei sale. Am ajuns la faţa locului şi am întrebat <Ce faci Ionică?>. <Asta e campania pe care o faci tu?>. Domnul candidat era cu încă doi indivizi şi brusc au devenit agresivi, băgându-mi mâna în gât. Ca urmare a acestei agresiuni am intrat în panică şi am reacţionat în legitimă apărare. Ei au filmat doar ce au vrut ei”.

Candidatul PSD a mai ţinut să precizeze că Stratu a împărţit copii xerox cu articole din presă legate de dosare fabricate primarului în funcţie, dovadă că procurorii au dat soluţii de NUP.Totodată, susţine Mircea Botezatu, Stratu mai avea asupra sa şi texte proprii, denigratoare la adresa primarului şi a fiului acestuia.

El a mai reclamat totodată că Stratu şi oamenii săi ar fi rupt şi afişele de campanie PSD, pentru toate cele sesizate depunând reclamaţii la poliţie.

Deocamdată cert este că în baza plângerii lui Ioan Stratu s-au dispus cercetări faţă de Botezatu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, însă, cel mai probabil, în cele din urmă, ancheta va viza doar infracţiunea de ameninţare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul cu baston de cauciuc de la Udeşti susţine că a fost în autoapărare.
 Vizualizări articol: 867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
Candidatul cu baston de cauciuc de la Udeşti susţine că a fost în autoapărare2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ACESTA E HOTUL COMUNEI UDESTI..... trimis de
( 2 iun 2012, 16:11:18
A SA POSTAM SI NISTE IMAGINI VIDEO CUM DL.BOTEZATU MIRCEA A CERUT MITA LA ADMINISTRATORII UNOR FIRME CARE AU LUCRAT LA ANUMITE LUCRARI IN COM.UDESTI,SI I_AU PUS SA II DEA LUI JUMATATE DIN SUMA ,CUM AR FI K 10m DE GARD AR COSTA 30000 LEI DAR DE FAPT LUCRAREA COSTA DOAR 15000 ,PARTEA CEALALTA ADMINISTRATORUL IA DAT_O D_LUI MIRCEA BOTEZATU
2.   RUSINE trimis de
( 3 iun 2012, 11:01:16
CIVILIZATIA LA UDESTI APROPO VOTATII MERITA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei