Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iun 2012 - Anul XVII, nr. 125 (5030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vicovean întors din străinătate, tâlhărit de trei necunoscuţi care i-au promis o „fetiţă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un vicovean care s-a întors recent din străinătate a fost tâlhărit de tinerii cu care băuse în două baruri din Rădăuţi. Cei trei agresori i-au promis că îi fac rost de o femeie, dar în schimb l-au bătut, i-au luat banii şi cardurile şi l-au lăsat să zacă în stradă. Când a ajuns în cele din urmă la poliţie, vicoveanul a reclamat o versiune proprie a celor întâmplate, afirmând că a fost tâlhărit, sechestrat şi apoi aruncat dintr-o maşină la mai bine de 20 de kilometri de Rădăuţi, la Dănila.

 

Cum s-au petrecut faptele

Sesizarea a fost făcută la primele ore ale zilei de miercuri, în jurul orei 4.30, la Poliţia municipiului Rădăuţi. Dumitru C., în vârstă de 34 de ani, din Vicovu de Sus, a reclamat că în cursul nopţii, după ce petrecuse o bucată bună de vreme într-un bar din municipiu, a fost acostat de un grup de tineri necunoscuţi, care l-au bătut, i-au furat portmoneul cu bani, carduri bancare şi acte. Apoi l-au imobilizat şi, după ce l-au transportat cu un autoturism până la Dănila, l-au aruncat din maşină.

Lucrătorii judiciarişti au început să „perie” localitatea, în căutarea autorilor agresiunii, dar după câteva ore de căutări s-a constatat că adevărul este puţin diferit.

Conform anchetei poliţiei, Dumitru C. ajunsese marţi, în jurul orelor prânzului, la Rădăuţi, cu intenţia de a se distra, după o perioadă destul de lungă pe care o petrecuse în străinătate, la muncă. Imediat ce a ajuns în municipiu, s-a oprit la un bar, acolo cunoscând trei tineri pe care nu îi mai văzuse până atunci. După câteva ore de petrecut, cei patru cheflii s-au mutat la un alt bar, unde au mai consumat băuturi alcoolice până aproape de ora 01.00, când tinerii i-au promis vicoveanului că-i vor face rost de o femeie. După ce au ieşit din local şi au ajuns pe strada Petru Rareş, la adăpostul întunericului, cei trei l-au agresat pe bărbatul din Vicov, i-au luat portmoneul în care avea acte de identitate, carduri bancare, aproape 400 de euro, câteva zeci de grivne şi 100 de lei, şi au dispărut în noapte.

După circa trei ore, perioadă în care a zăcut pe stradă, victima şi-a revenit, s-a dus la poliţie şi a prezentat varianta sa asupra celor întâmplate.

 

Agresorii au 17 şi 19 ani

Judiciariştii de la Poliţia municipiului Rădăuţi i-au identificat pe cei trei agresori: Beniam Litră, Corneliu Hriţcu, ambii în vârstă de 19 ani, şi Ştefan L., de 17 ani, toţi trei din municipiul Rădăuţi. Lucrătorii de poliţie au recuperat circa 80 la sută din prejudiciu.

Şeful biroului Investigaţii Criminale din Poliţia municipiului Rădăuţi, inspector Liviu Andrişan, a precizat că imediat cei trei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Ieri, suspecţii au fost prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Rădăuţi a decis că toţi trei trebuie cercetaţi în stare de arest preventiv. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vicovean întors din străinătate, tâlhărit de trei necunoscuţi care i-au promis o „fetiţă”.
 Vizualizări articol: 1976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Vicovean întors din străinătate, tâlhărit de trei necunoscuţi care i-au promis o „fetiţă”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei