Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iun 2012 - Anul XVII, nr. 125 (5030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Anchetă poliţie

Campanie electorală cu pulanul, între contracandidaţi de la Udeşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Fostul viceprimar al comunei Udeşti, actualmente candidat la un loc în Consiliul Local din partea Partidului Ecologist Român, a reclamat la poliţie că a fost agresat de către consilierul primarului în funcţie, şi el candidat la Consiliul Local din partea PSD. 

Agresiunea a avut loc miercuri, pe raza satului Poieni, comuna Udeşti, la faţa locului ajungând poliţiştii de la Secţia Rurală 2 Bosanci.

Conform anchetei efectuate de poliţişti, Ioan Stratu, în vârstă de 43 de ani, candidatul din partea Partidului Ecologist, se afla pe raza satului Poieni împreună cu patru susţinători, distribuind materiale electorale proprii, dar şi copii xerox după articole negative apărute în ziare referitoare la primarul în funcţie, Săvel Botezatu.

În zonă a apărut la un moment dat o maşină din care a coborât Mircea Botezatu, în vârstă de 52 de ani, consilierul şi vărul primarului în funcţie. După cum se vede şi în imaginile video surprinse de un bărbat din tabăra lui Stratu, agresorul a coborât din maşină foarte nervos şi l-a luat la întrebări pe contracandidat.

Mircea Botezatu a scos un baston din cauciuc cu care s-a îndreptat ameninţător spre Stratu. A ridicat bastonul spre acesta, fără însă a-l lovi efectiv. În imaginile filmate se mai observă cum agresorul îl ameninţă şi îl înjură pe Ioan Stratu, după care spiritele se mai calmează, însă circul continuă minute bune.

Centrul de Comunicare Judeţean Suceava precizează că Ioan Stratu a depus plângere prealabilă, solicitând efectuarea de cercetări faţă de agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie electorală cu pulanul, între contracandidaţi de la Udeşti.
 Vizualizări articol: 2347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Campanie electorală cu pulanul, între contracandidaţi de la Udeşti3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 1 iun 2012, 12:48:36
stratu doar cu scrisori mincinoase si manifeste stie sa se faca remarcat?ca in rest e 0 barat el ca persoana.sau vrea sa isi termine casa inceputa in mandatul lui Mihai? BOTOASA si STRATU au ochelari fumurii pe ochi de nau vazut in astia 4 ani diferenta ca sa facut in comuna fff multe lucruri bune,nu sa furat ca in cei 16 ani cat a stat Mihai moraru in primarie.Botezatu aduce de acasa nu duce acasa.UDESTENII AU VAZUT DIFERENTA.
2.   Comentariu trimis de
( 1 iun 2012, 14:01:22
Afişaţi doar ce vă convine? Aţi şters 2 mesaje postate de mine. Ce v-a deranjat: faptul că aveţi oameni necompetenţi şi care au un vocabular de " Sradă". ??? Ruşine să vă fie. Aştept să mi-l ştergeţi şi pe acesta.
3.   ASA FAC PSD_ISTI LEGEA LA UDESTI....... trimis de
( 2 iun 2012, 00:48:43
Nu s_a saturat Mircea Botezatu cat a furat bazarul si stadionul,acu a ajuns sa fure si primaria,si_a facut magazinul acasa cu banii care i_a luat spaga de la adminastratorii unor firme,care au luat lucrari de la primaria udesti si ia pus sa ii dea lui jumatate din suma.Se vede k acesti ,sa zicem oameni,care conduc primaria Udesti nu se pot integra intr_un colectiv deoarece mai mult au stat printre animale la abator si is invatati sa stea cu bota in mana!!!!
4.   Nene ziaristule vezi ca-ti dai cu brisca-n oaie trimis de
( 2 iun 2012, 18:35:04
Ce poti sa mai spui la o asemenea formulare academica de titlu decat ca e un simtom de kamikaze cultural manifestat cu mijloace jurnalistice.
Nu am nimic cu rundele de ciomageli electorale dintre Stratu si Botezatu , ca toti sunt otova, dar daca citesc o asemenea relatare cu un titlu parca destinat informarii puscariasilor ma intreb cui foloseste asemenea punere in pagina , ca prestigiului prezentei publicatii nu , neintretinand decat spiritul vulgar de comunicare in public.
Si cu alte ocazii mi-am exprimat parerea despre calitatea indoielnica a unor formulari in relatarile jurnalistice si zic din nou ca , o supervizare minimala ar fi necesara , nu ca as fi eu o fata mare caruia ii da fiori cand aude vorbindu-se de bastonul militianului dar putina decenta nu strica.
Ai coborat serios in topul meu nene paiule si ma gandesc ca daca redactia ar fi mai exigenta ar fi un castig pentru gazeta iar matale ai trece de la bariton de stiri la soprana faptului divers.
Parerea mea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei