Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iun 2012 - Anul XVII, nr. 125 (5030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Convingere

Prezenţa la vot la alegerile locale va fi mai mare ca la cele parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul sucevenilor care se vor prezenta la vot în data de 10 iunie – ziua alegerilor locale, va fi unul semnificativ, consideră primarul Sucevei, Ion Lungu, care, în cadrul întâlnirilor electorale organizate în toate cartierele municipiului, a îndemnat oamenii să meargă la vot, indiferent care le sunt opţiunile politice.

Edilul sucevean spune că votul fiecăruia contează şi că oamenii ştiu acest lucru: “Eu sunt convins că la alegerile locale rata de participare va fi una destul de ridicată, eu sper să fie peste 50%, pentru că, de multe ori, oamenii văd rezolvarea problemelor locale ca fiind mai importante decât cele guvernamentale. Omul, până a ajunge la un ministru, ajunge întâi pe la primar şi la Consiliul Local pentru a rezolva o problemă”.

Ion Lungu a spus că mobilizarea cetăţenilor la vot este necesară, pentru că astfel se vede cel mai bine care este voinţa populaţiei:

“Asta încercăm şi noi, să convingem cetăţenii să vină la vot, să-şi spună punctul de vedere, să voteze cu cine consideră ei că este mai bun, le poate asigura un trai mai confortabil şi le poate rezolva mai multe dintre problemele lor”, a spus Ion Lungu.

Edilul sucevean nu a vrut să comenteze modalitatea prin care USL încearcă să atragă oamenii la vot – un concurs al cărui premiu este un autoturism Logan, declarând doar că “niciodată nu am mers pe ideea de a cumpăra voturi, eu merg pe puterea noastră de convingere de a aduce oamenii la vot”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prezenţa la vot la alegerile locale va fi mai mare ca la cele parlamentare.
 Vizualizări articol: 1064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prezenţa la vot la alegerile locale va fi mai mare ca la cele parlamentare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mincinosul mincinosilor ! trimis de
( 1 iun 2012, 14:04:35
Nu mergi pe ideea de a cumpara voturi atunci cand dai 200 de meniuri unor oameni prin burdujeni ? nu mergi pe ideea de a cumpara voturi cand oferi betivilor de la colt de strada sticluta de rachiu ? sau asta e puterea voastra de convingere ???
2.   Cred că... trimis de
( 1 iun 2012, 21:24:33
Cred că îndemnul de a merge la vot e unul democratic şi e binevenit . Am rămas surprinsă de faptul că la alegerile acestea faţă de anii trecuţi am auzit mulţi prezentatori radio, tv ,ziaristi etc care indeamnă electoratul să meargă la vot! Si asta e f. bine spre deosebire de alţi ani când multă lume se erija in veşnic nemulţumiţii destinului şi "pedepseau' cică clasa politică nemergând la vot ...dar- uitând.. un lucru elementar ..Nu poţi impiedica pe cineva să fie ales nemergând la vot . Viaţa merge inainte iar partidul cu cel mai mare număr de voturi se poate proclama drept câştigator, chiar dacă rata de participare a electoratului va fi una destul de mică !Mai bine lumea să meargă la vot...aşa pedepseşti clasa politică.Partidele obţin alte sccoruri..se fac alte alianţe,rămân mai puţine voturi "albe" care pot fi fraudate imediat după inchiderea votării etc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei