Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mai 2012 - Anul XVII, nr. 115 (5020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări

Investiţii în infrastructura rutieră în zona Brodina – Ulma

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a vizitat la sfârşitul săptămânii trecute comunele Brodina şi Ulma, anunţând că în perioada următoare vor începe mai multe investiţii pentru modernizarea infrastructurii rutiere. Prezent în comuna Brodina împreună cu primarul Vasile Popescu, Flutur a precizat că săptămâna viitoare vor începe lucrările de asfaltare a mai multor drumuri, urmând ca lucrările să continue pe drumul care face legătura cu Izvoarele Sucevei.

„Modernizarea legăturii Brodina – Izvoarele Sucevei face parte din strategia de asigurare a infrastructurii în vederea dezvoltării turismului în judeţul Suceava. În acest fel vom asigura includerea în circuit deschis a acestei zonei şi se va asigura accesul şi deschiderea judeţului prin Câmpulung Moldovenesc - Izvoarele Sucevei, către Ucraina. Consider că modernizarea drumului de la Brodina către punctul de frontieră este o investiţie pe deplin justificată şi necesară”, a subliniat Gheorghe Flutur.

El a arătat că în cadrul acestor investiţii vor fi realizate lucrări şi pe teritoriul comunei Ulma. Şeful administraţiei judeţene a arătat că şi în Ulma au început investiţii pentru modernizarea unor drumuri, finanţarea fiind asigurată din fonduri europene.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a amintit că Brodina este una dintre localităţile grav afectate de inundaţiile din anii 2008 şi 2010, precizând că lucrările de regularizare a cursurilor de apă care au creat probleme sunt deja în curs de realizare. Flutur a mai precizat că va continua discuţiile în cadrul Euroregiunii Prutul de Sus în vederea atragerii de fonduri pentru investiţii în localităţile de frontieră din judeţul Suceava.

De precizat că după inundaţiile din 2008 şi 2010, în urma demersurilor făcute de primăria din Brodina, împreună cu administraţia judeţeană şi cu sprijinul lui Gheorghe Flutur, au fost refăcute şi construite mai multe case, grădiniţe, şcoli, au fost realizate reţele de apă şi canalizare, la toate acestea adăugându-se investiţiile în asfaltarea drumurilor şi construcţia unor poduri şi podeţe.

În cadrul vizitelor făcute în Brodina şi Ulma, şeful administraţiei judeţene a avut discuţii cu locuitorii celor două comune, care au declarat că susţin candidatura acestuia pentru încă un mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Investiţii în infrastructura rutieră în zona Brodina – Ulma.
 Vizualizări articol: 1148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Investiţii în infrastructura rutieră în zona Brodina – Ulma5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamne Ajuta! trimis de
(21 mai 2012, 12:37:31
Asta ramane valabil, daca Popescu va fi din nou primar, daca ajunge primar pocaitul sau celalalt, care habar nu are sa socoteasca sau dus sansele noastre la o noua infrastructura. Of Of!
1.1  RE: Doamne Ajuta! trimis de
(21 mai 2012, 20:31:08
Draga Alina, îmi spuneţi şi mie, vă rog, ce a făcut Popescu pentru dumneavoastră? Că pentru noi, cei din Brodina, nu a făcut NIMIC. "Pocăitul" a dat locuri de muncă oamenilor, din tot ceea ce face se observă că e un bun gospodar. Popescu nu a făcut decât să împiedice dezvoltarea comunei. Ce a făcut Popescu pe parcursul acestui mandat? Exemplificaţi, vă rog. Celălalt care ziceţi că nu ştie să socotească, este cu siguranţă mai capabil ca dvs.
1.2  RE: Doamne Ajuta! trimis de
(21 mai 2012, 22:00:31
ALINUTA,(acest alint cred ca se potriveste mai bine capsorului tau din care izvorasc asemenea elucubratii) cred ca marile realizari ale domnului( cu d mic) Popescu se vad in mod evident in fotografia articolului, in spatele D-lui Flutur.Asta lasa in urma sa primarul , dupa ce brodinenii au avut incredere in el atatia ani.AJUNGE!
2.   C A M P A N I A P D L minciuni infuriate!!!!!! trimis de
(21 mai 2012, 18:28:22
Pevalea Siretului au fost inundatii in 2010 f mari, s-au distrus multe drumuri judetene si comunale, dar Flutur nu a facut nimic pentru aceste biete comune, pentru ca primarii erau PSD-isti.Acum vine prin aceste sate si spune ca primarii nu au facut nimic, de ce nu spune ca nu a dat NICI UN LEU pentru infrastructura din aceste comune cu locuitori mai multi decat cei din Brodina, care sunt 10 persoane /KM????
La noi in Romania cand incepe campania electorala, inainte atuturor votarilor se asfalteza cate un Km - dai si se promit multe...............
D_le Flutur (fost Gaza) nu mai spune ca primarii PSD nu au facut nimic,spune adevarul: NU LE_AI DAT NICI UN BAN!!!!!!!!!!
3.   Comentariu trimis de
(21 mai 2012, 18:30:01
Pe valea Siretului au fost inundatii in 2010 f mari, s-au distrus multe drumuri judetene si comunale, dar Flutur nu a facut nimic pentru aceste biete comune, pentru ca primarii erau PSD-isti.Acum vine prin aceste sate si spune ca primarii nu au facut nimic, de ce nu spune ca nu a dat NICI UN LEU pentru infrastructura din aceste comune cu locuitori mai multi decat cei din Brodina, care sunt 10 persoane /KM????
La noi in Romania cand incepe campania electorala, inaintea tuturor votarilor se asfalteaza cate un Km - doi si se promit multe...............
D-le Flutur (fost Gaza) nu mai spune ca primarii PSD nu au facut nimic,spune adevarul: NU LE-AI DAT NICI UN BAN!!!!!!!!!!

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava:  ☭  ϑ
4.   Nu poti face dezvoltare rutiera cu Popescu trimis de
(21 mai 2012, 20:14:55
Domnule Flutur, Chiar daca aveti planuri de dezvoltare la Brodina acestea nu vor fi niciodata duse la capat cu primarul Vasile Popescu, un om care nu stie sa faca nimic pentru comuna (a demonstrat in atatia ani ca nu e un bun gospodar si nici nu stie sa faca nimic, decat sa fure). Drumul Judetean 176 care trece pe Valea Brodinei a fost reabilitat anul trecut cu 30 de miliarde de lei, dar in loc de piatra concasata s-a pus piatra cu mal luata din apa. Marea parte a banilor a intrat in buzunarul lui Popescu. Pe acest drum s-au pus tuburi pentru hidrocentrale (dupa ce Popescu a luat o spaga grasa), deci asflat nu va fi niciodata cu aceste "bombe" pe drum. Daca era un primar gospodar Popescu turna asfalt, nu ingropa piatra pe drumuri. Dar la asfalt se fac si masuratori, teste, la piatra nu mai stie nimeni cat s-a cheltuit. Toti oamenii stiu ca orice brodinean cu bun simt este mai bun decat veneticul de Popescu, care nu iubeste comuna asta, de vreme ce a furat-o atatia ani. Asadar domnule Flutur... cautati-va alt om pentru planurile de la Brodina. Iar pentru doamna Alina, o singura rugaminte: trezeste-l pe Popescu din pat si trimite-l la Primarie la treaba.
5.   Amintiri,alina amintiri trimis de
(21 mai 2012, 21:07:24
Ieri, şefii Prefecturii ne-au spus că pe numele primarului de Brodina, Vasile Petru Popescu, va înaintată o plîngere penală. Edilul şef este bănuit de fals, uz de fals şi de fraudă în alegeri. Potrivit prefectului Orest Onofrei, primarul, originar din Straja, ar fi obţinut buletin de Brodina în baza unei adeverinţe date de secretarul comunei şi eliberată conform Registrului Agricol. În registru, dl Popescu figura cu o suprafaţă cu clădiri concesionată de executivul local, fără a se preciza, însă, dacă respectivele imobile au destinaţia de locuinţă. Dl Onofrei este de părere că în culpă este atît secretarul comunei, cît şi poliţia locală, care nu a solicitat actul de proprietate asupra locuinţei, conform legislaţiei. "Cu aceste acte şi-a făcut buletin, a candidat şi a ieşit primar, fără a avea, însă, domiciliul în Brodina", a arătat reprezentantul Guvernului în teritoriu, menţionînd că, deja, şeful administraţiei din Brodina se află la al treilea mandat adjudecat în acest mod. De fiecare dată, comisia electorală nu a putut contesta candidatura, iar acum prefectul nu poate da un ordin de încetare a mandatului, întrucît, în actul de identitate, Popescu figurează cu domiciliul în Brodina. Şeful serviciilor ministerelor desconcentrate în teritoriu a ţinut să menţioneze că, din iulie, Vasile Petru Popescu a intrat în legalitate, "făcîndu-şi un al patrulea buletin, în baza unei contract de vînzare-cumpărare a unei case, încheiat cu un localnic care lucrează în străinătate". Prefectul Onofrei crede că Vasile Petru Popescu ar putea să restituie remuneraţia încasată pentru perioada în care a deţinut ilegal funcţia de primar. (L.D.)
6.   Comentariu trimis de
(21 mai 2012, 21:38:53
Ieri, şefii Prefecturii ne-au spus că pe numele primarului de Brodina, Vasile Petru Popescu, va înaintată o plîngere penală. Edilul şef este bănuit de fals, uz de fals şi de fraudă în alegeri. Potrivit prefectului Orest Onofrei, primarul, originar din Straja, ar fi obţinut buletin de Brodina în baza unei adeverinţe date de secretarul comunei şi eliberată conform Registrului Agricol. În registru, dl Popescu figura cu o suprafaţă cu clădiri concesionată de executivul local, fără a se preciza, însă, dacă respectivele imobile au destinaţia de locuinţă. Dl Onofrei este de părere că în culpă este atît secretarul comunei, cît şi poliţia locală, care nu a solicitat actul de proprietate asupra locuinţei, conform legislaţiei. "Cu aceste acte şi-a făcut buletin, a candidat şi a ieşit primar, fără a avea, însă, domiciliul în Brodina", a arătat reprezentantul Guvernului în teritoriu, menţionînd că, deja, şeful administraţiei din Brodina se află la al treilea mandat adjudecat în acest mod. De fiecare dată, comisia electorală nu a putut contesta candidatura, iar acum prefectul nu poate da un ordin de încetare a mandatului, întrucît, în actul de identitate, Popescu figurează cu domiciliul în Brodina. Şeful serviciilor ministerelor desconcentrate în teritoriu a ţinut să menţioneze că, din iulie, Vasile Petru Popescu a intrat în legalitate, "făcîndu-şi un al patrulea buletin, în baza unei contract de vînzare-cumpărare a unei case, încheiat cu un localnic care lucrează în străinătate". Prefectul Onofrei crede că Vasile Petru Popescu ar putea să restituie remuneraţia încasată pentru perioada în care a deţinut ilegal funcţia de primar. (L.D.)
7.   Schimbare trimis de
(21 mai 2012, 21:51:34
Se duce un taran la Primarie si ii spune primarului:
- Don' primar apai vreau sa-mi schimb numele ca e urat
si nu imi place.
- Dar cum te cheama? zice primarul
- Cicat Ion...
- Mda.., zice primarul, urit nume. Si cum vrei sa te
cheme?
- Cicat Vasile.
8.   Promisiuni de la brodina trimis de
(21 mai 2012, 21:57:07
Trei betivi veneau de la un bar, in drum spre casa il vede pe primar cazut in sant, se duc si il ridica.
Primarul om cu suflet scoate un carnetel si ii roga sa ii spuna fiecare sa ii spuna ce poate face ptr ei. Primul ii cere o casa, al doilea un apartament, iar al treilea zice ca nu doreste decat un METRU.
- Pai bine mai, ii spune primarul ce dracu faci tu cu un metru, astia au cerut casa, apartament si tu un metru???
- Da, domnule primar eu vreau un metru, sa masor pu… care ai sa le-o dai la astia doi!!!
9.   Mita electorala trimis de
(21 mai 2012, 22:04:59
Un primar ardelean (sa zicem din Cluj), pe patul de moarte, isi intreaba sotia:
- Spune-mi draga, acum ca zilele mi se gata, de cate ori m-ai inselat in cei 30 de ani de casatorie?
Se gandeste femeia si se hotaraste sa-i spuna adevarul, ca oricum il ia Dumnezeu si sa moara impacat:
- Draga, sa stii ca te-am inselat... de 3 ori.
Calculeaza primarul... de 3 ori in 30 de ani... acceptabil procentul, nu-i mult, si-asa mor...
- Zi-mi cand a fost prima data cand m-ai inselat?
- Iti aduci aminte cand erai grav bolnav, doctorii nu mai stiau ce sa-ti dea, ce sa-ti faca... si m-am dus eu la doctorul ala docent si te-a pus pe picioare intr-un timp scurt? No atunci te-am inselat prima data...
Se gandeste primarul "Draga de ea, da' mi-a salvat macar viata"...
- Te iert draga mea! Si a 2-a oara?
- Iti aduci aminte cand ai ramas fara servici si nu te angaja nimeni si ti se terminase si somajul si te-a chemat odata la el directorul X-ulescu si ti-a dat functie si salariu bun de ne-am luat casa si masina? No aia a fost a 2-a oara...
Se gandeste iar primarul "Hmmm... cu ala... da'macar am iesit din rahat in vremea aia... hai c-o iert"
- Te iert, draga... Si spune-mi-o si pe ultima, ca simt ca nu mai am mult de trait...
- Iti aduci aminte, zice doamna, cand ai candidat la primarie?
- Da...
- Si ai intrat in turul 2...
- Da, draga, ce emotii am avut...
- Si, in turul 2, ca sa iesi primar, iti mai trebuiau 500 de voturi...
10.   Orice asemanare are legatura cu realitatea trimis de
(21 mai 2012, 22:54:29
In preajma alegerilor, un candidat la postul de primar e intrebat de un jurnalist:

- Secretara Dvs sustine ca aveti un penis mic… ce puteti spune despre asta?
- Secretara mea are o gura prea mare…
11.   Ulita prostilor trimis de
(22 mai 2012, 07:45:36
Nenea flutur!!Trimite te rog frumos isc si curtea de conturi sa verifice lucrarile de pe str protopop malos din vicov de sus.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei