Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mai 2012 - Anul XVII, nr. 115 (5020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidat PDL

Viorel Cucu: „Candidez pentru a îndrepta lucrurile la Adâncata”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Printre combatanţii care s-au înscris în lupta electorală pentru fotoliul de primar al comunei Adâncata se numără şi democrat-liberalul Viorel Cucu. Candidatul PDL are 49 de ani şi este consilier local la Adâncata, funcţie pe care o deţine din anul 2004.

Viorel Cucu a absolvit în 1989 Şcoala Militară de Ofiţeri Activi „Nicolae Bălcescu” de la Sibiu, în prezent având gradul de locotenent colonel în rezervă. A absolvit de asemenea şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii ”Ştefan cel Mare” în anul 2002, fiind licenţiat în ştiinţe administrative şi având şi un master în turism. Deţine funcţia de director al Sucursalei de Reprezentare şi Protocol Suceava, dar şi cea de administrator al unei firme private. O perioadă, mai exact între anii 1984-1986, a activat şi ca lăcătuş mecanic la CFCH Suceava. Se prezintă ca fiind un bun coordonator, cu spirit de iniţiativă, capacitate de instruire, de lucru în echipă şi în condiţii de stres.

 

16 obiective imediate pentru candidatul PDL la Primăria Adâncata

”Candidez pentru a îndrepta lucrurile la Adâncata. Guvernarea PSD la nivel local nu a adus decât un singur proiect pentru cetăţeni pe măsura 125, mai exact un drum agricol pe care nici măcar nu l-a finalizat. Primarul vrea să împrumute bani de la bancă pentru a finaliza lucrarea. Apoi, mai este început un proiect privind aducţiunea de apă la care din 2008 nu s-a alocat nici un ban. Şcoala din comună este într-o stare jalnică, dărăpănată, iar copiii învaţă în condiţii total improprii. Efectiv plouă în clase. Nu mai spun că relaţia între primărie şi cetăţeni lasă mult de dorit. S-a ajuns la situaţii în care oamenii vin la mine să le rezolv problemele în calitatea pe care o am de consilier local”, şi-a motivat Viorel Cucu candidatura.

Candidatul PDL la funcţia de primar al comunei Adâncata şi-a propus un număr de 16 obiective pe care le va demara imediat ce va prelua conducerea instituţiei. Este vorba de finalizarea proiectului vizând drumul agricol, începerea lucrărilor la canalizarea comunei, asfaltarea drumului Adâncata-Feteşti, pietruirea drumului Grigoreşti-Feteşti până la ieşirea la drumul judeţean, acoperirea şcolii vechi din comună până la începerea anului şcolar, construirea de toalete în toate unităţile de învăţământ din comună cu apă curentă şi fose septice, demararea proiectului vizând construirea unui cămin cultural nou în satul Călugăreni, reabilitarea şi modernizarea căminului cultural din comuna Adâncata, reabilitarea dispensarului Ulma, continuarea proiectului „alimentare cu apă”, modernizarea drumurilor comunale Cimitirul Vechi, Poieniţei, Portăreni, Moraru, Beldea şi Țărincă, amenajarea de baze sportive în satele Adâncata şi Călugăreni, finalizarea lucrărilor la şcoala Feteşti şi construirea unei grădiniţe noi în satul Adâncata.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viorel Cucu: „Candidez pentru a îndrepta lucrurile la Adâncata”.
 Vizualizări articol: 1464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Viorel Cucu: „Candidez pentru a îndrepta lucrurile la Adâncata”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Avar si prost crescut trimis de
(21 mai 2012, 11:48:44
cu actualul primar macar ai ce sa vorbesti ..dar cu un dobitoc ca asta cine poate vorbi??vai am master..oricine poate sa aiba o facultate si un master in ziua de azi nu??daca sunt bani..sper ca lumea sa deschida ochii si sa vada ca e un nimeni..nu vedeti numai ce oameni are in campania electorala??umbla cu prostii satului calugareni,dar nah si-a ales oameni pt nivelul lui..asta-i campanie??umbli prin sate,aduni oameni si ii duci la crasma si le dai de baut??RUSINEEEEEE!!!!! ZBOARA CUCULE!!!
2.   Curat indreptare.... trimis de
(21 mai 2012, 12:18:38
„Candidez pentru a îndrepta lucrurile la Adâncata”....Poate "indreapta" cumva si situatia din coltul padurii de langa casa pe care l-a transformat in parcare personala? Si cu gropile pe care le lasa prin padure de unde scoate piatra sau de pe campurile din jur unde totul arata ca dupa bombardament.
Eu cred ca un candidat pentru functia de primar trebuie sa fie un exemplu pozitiv in respectarea legalitatii si nu unul negativ.
Pai daca acum face asa ceva prin zona oare ce ar face daca ar fi primar?
Dar unele dintre neamurile lui proaste?!!
Sper ca oamenii sa gandeasca de doua ori inainte de a vota....
3.   Primaru lu cucu trimis de
(21 mai 2012, 12:32:05
Vise tata, vise....
4.   LAUDA PE SPATELE ALTORA trimis de
(21 mai 2012, 19:08:48
OBIECTIVELE ENUMERATE DE CANDIDATUL CUCU, NU SUNT ALTCEVA DECAT PROIECTELE ACCESATE DE ACTUALUL PRIMAR FILIP, CASTIGATE FARA AJUTORUL FOSTEI PUTERI(CANALIZARE, CAMIN CULTURAL, GRADINITA, ASFALTAREA DRUMULUI ADANCATA-FETESTI, ETC).ESTE USOR PT DL CUCU DE A SE LAUDA CU MUNCA ALTUIA.DRUMURILE AGRICOLE SUNT O REUSITA PT ADANCATA, CRESCAND ASTFEL VALOAREA TERENURILOR DIN ZONA. DACA A FOST OFITER AL ARMATEI ROMANE AR TREBUI SA AIBA DEMNITATEA DE A RECUNOASTE ACESTE LUCRURI REALIZATE DE FILIP.
5.   Scoala adancata trimis de
(21 mai 2012, 19:40:24
Fondurile pt renovarea scolii nu au fost distribuite de primarul Filip. Ar trebui sa cunoasteti aceste lucruri intrucat si directorul scolii este membru PDL, de aici tragem concluzia ca incompetenta este a conducerii scolii si nu a primariei.
6.   Adincata are nevoie de un primar trimis de
(21 mai 2012, 19:49:07
domnule cucu sper sa rasara soarele si in adincata, in primarie sa fie cineva de gasit macar in timpul programului si sa poata sa-si rezolve oamenii treburile. actualul primar e de un sictir iesit de comun si de o incompetenta crasa. nimik nu a reusit sa miste in aceasta "zona metropolitana" in care nu este apa, canal, drumuri, scoli......etc. curatenie trebuie facuta si intre angajatii primariei care este o mare cumatrie si amantlic. iar daca iesiti primar sa faceti viitorului vice un birou si o fisa a postului ca saracul stelica e un fel de femeie de serviciu si om de casa al primarului (face cumparaturi, duce gunoiul, spala rufe.....pt. primar).
deci.......bafta domnule cucu
P.S. circotasii sa se abtina. in adincata daca cineva se descurca in plan personal stirneste invidia neputinciosilor. cine-i gospodar la casa lui poate face ceva si pentru altii.......
7.   Pentru adincateni trimis de
(21 mai 2012, 19:55:49
daca pentru voi faptul ca invatatorul satului a fost in opozitie si l-au impiedicat altii sa faca treba luati exemplul primarului din boroaia, de 2 mandate in psd care are apa, canal, zeci de km. de drumuri asfaltate, camin cltural renovat total,........etc. dar omul face saptaminal bucurestiul dupa bani. filip nu stie bine unde-i suceava.
8.   Votati prostii comunei trimis de
(22 mai 2012, 18:01:07
daca nu avesti capacitatea de a distinge ce e bine si ce e rau PACAT..votati prostii satului..pe lucaci ,pe cucu.pe mustaciosul ala.cum naiba l-o chema..astia sunt niste oameni de ultima speta..ANALFABETILOR!!!!!!!!!!
9.   Sa fie intr-un ceas bun trimis de
(23 mai 2012, 16:31:26
Te felicit pentru perseverenta!!!!!E nevoie de o schimbare,de un primar caruia sa-i pese de ce este in comuna.NU conteaza ca esti din fam . Cucu ,important e ca te-ai ridicat pe propriile puteri.Vrem sa faci ceva ptr aceasta comuna carea arata acum "ca o domnisoara trecuta de 60 de ani"........ne dorim ordine,curatenie si profesionalism.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei