Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mai 2012 - Anul XVII, nr. 115 (5020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

USL a lansat „Contractul pentru Ţara Dornelor”

Luni, 21 Mai 2012 (16:32:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

La Vatra Dornei a fost lansat, la sfârşitul săptămânii trecute, „Contractul USL pentru Ţara Dornelor”. Preşedintele PSD Suceava şi candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat în cursul zilei de luni că acest contract presupune realizarea mai multor proiecte de dezvoltare a zonei Dornelor, atât în infrastructura rutieră şi agricultură, cât şi pentru dezvoltarea turismului. Cătălin Nechifor a arătat că, prin acest contract, USL îşi asumă obligaţia modernizării DN 17 B, pe valea Bistriţei, care face legătura între Vatra Dornei şi judeţul Neamţ, precum şi a Drumului Naţional 18, Iacobeni – pasul Prisolp – Borşa. „În al treilea rând, acest contract al USL cu Ţara Dornelor presupune sprijinirea agriculturii montane şi a zootehniei în zona de munte. Pentru că aceşti oameni care trăiesc în bazinul Dornelor au nevoie de un sistem de stat de agricultură montană, prin care să fie ajutaţi şi prin care să poată cu adevărat să-şi trăiască viaţa, să fie în continuare acei oameni care muncesc şi care îşi iubesc pământul, care vor să obţină rezultate din agricultură, dar care timp de patru ani, cu Flutur şi cu PDL, nu au putut face mai nimic”, a declarat Cătălin Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USL a lansat „Contractul pentru Ţara Dornelor”.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
USL a lansat „Contractul pentru Ţara Dornelor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(21 mai 2012, 23:54:58
nu stiu daca aceste promisiuni nu vor fi uitate de nechifor daca va ajunge presedinte al c.j.asa s-a intamplat si cu flutur,multe a promis,putine a facut ca omul simplu sa simta o imbunatatire a nivelului de trai.actiunile alea numite programe turistice nu au avut nici un efect benefic ci au fost doar motive de a se toca banii publici,cred ca numarul de turisti din judet si in special din zona dornelor a scazut in ultimii 2/3 ani si asta mai mult din cauza politicii de saracire a populaţiei dusă de pdl.omul daca are bani merge in concediu daca nu poate sa se puna flutur ori nechifor in fund si in cap ca degeaba o fac.datator de sperante este faptul ca am vazut ca la dorna nechifor era inconjurat de niste oameni tineri,care au dat dovada de seriozitate pana acum si unii dintre ei au realizat multe lucruri bune,prin fortele proprii si nu de o gasca de afaceristi care sau imbogatit prin diverse metode ilegale ,in special taiat si vandut padurea ,chiar si a statului pe langa cea particulara asa cum a fost si este gasca pdl.
2.   Adevarat... trimis de
(22 mai 2012, 09:57:18
sustin.....JANIK

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei