Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mai 2012 - Anul XVII, nr. 115 (5020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Noaptea lui Chelsea, ziua lui Cech

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sincronizarea a fost perfectă. Când Djokovic câştiga primul set cu Federer, începea finala de la Munchen. Pe urmă n-a mai fost chiar aşa perfectă, când începea repriza a doua Djokovic avea 5-2 în tie-break şi i-au mai trebuit câteva minute pentru a închide meciul. L-a ţinut astfel la distanţă pe actualul număr 2, dar care a fost abia favorit 3 la Roma. Păcat că organizatorii italieni n-au programat meciul cu o oră mai devreme, fiindcă aveau această posibilitate, semifinala dintre Nadal şi Ferrer se jucase de la ora 17! Astfel că l-au făcut pe Francesco Totti, nerecunoscut de comentatorul nostru, să renunţe la finala Ligii pentru a fi prezent la meciul dintre primii doi tenismeni ai lumii. Dar la cât fotbal pe pâine a mâncat la anii săi Totti, campion al Italiei şi apoi mondial, cu ce l-ar mai fi putut atrage partida dintre Bayern şi Chelsea?!

Să vedem cu ce ne-a atras pe noi... De exemplu, cu un pariu mai sigur ca niciodată, Bayern – mai multe cornere în prima repriză! Cotă mică, dar a ieşit fără pic de emoţie, 8-0! Chiar dacă dădeau nemţii gol în primul sfert de oră, tendinţa tot s-ar fi păstrat, deşi englezii ar fi ieşit la joc. Cum de altfel au şi făcut-o după golul primit, reuşind să marcheze la primul corner obţinut, moment în care Bayern bătuse deja vreo 16! Sigur că londonezii trebuie să-i facă statuie lui Drogba, dar şi să-i dea zonă interzisă în careul propriu, fiindcă a provocat iarăşi un penalti care putea să-i îngroape. Spun iarăşi pentru că atunci când Messi a tras în bară, tot la Drogba pe căciulă era musca! În fine, sezon istoric pentru Chelsea, o echipă care părea în moarte clinică atunci când pe banca tehnică se afla închistatul Villas-Boas. Iată cum se pot descătuşa nişte energii nebănuite printr-o singură decizie, fie şi luată în ultimul moment, când Chelsea era aproape eliminată de Napoli. Portughezul era un fel de Bonetti, dar Terry şi Lampard nu-s totuna cu alde Grigore sau Moţi. Pe aceeaşi idee, poate că şansa lui Dinamo să ia cupa ar fi fost demiterea lui Bonetti.

În ceea ce-o priveşte pe Bayern, ca de obicei, mai mult decât bucuria învingătorilor, m-a tuşat tristeţea învinşilor. Săracul Schweinsteiger, care e fotbalist, nu prieten cu fotbaliştii, n-a putut să se uite la lovitura lui Robben, iar pe-a lui a dat-o în bara interioară, puţin lipsind ca să-l lovească în spate pe Cech şi să intre în poartă. Dar Cech tocmai se pregătea să împlinească 30 de ani, era păcat să-i aniverseze în lacrimi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noaptea lui Chelsea, ziua lui Cech.
 Vizualizări articol: 979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noaptea lui Chelsea, ziua lui Cech0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei