Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mai 2012 - Anul XVII, nr. 115 (5020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nereguli

Deficienţe la primării în ceea ce priveşte asigurarea serviciului de permanenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Verificările efectuate la 40 de primării sucevene situate în zone cu risc crescut la inundaţii au scos în evidenţă deficienţe în ceea ce priveşte asigurarea serviciului de permanenţă, informează prefectul Florin Sinescu. Prefectul a arătat că la zece primării nu a fost asigurat serviciul de permanenţă, în cinci localităţi personalul care asigura acest serviciu nu avea acces la telefon sau fax, iar la patru primării persoanele care asigurau permanenţa nu cunoşteau atribuţiile ce le revin în situaţii de urgenţă.

„Este un semnal de alarmă pe care îl tragem către Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă din toate cele 114 unităţi administrativ-teritoriale din judeţ, privind modul de organizare a serviciului de permanenţă şi gestionarea situaţiilor de urgenţă, să evităm situaţii extreme ce se pot solda cu pierderi de vieţi omeneşti şi materiale. Autorităţile locale trebuie să fie pregătite tot timpul pentru ce este mai rău”, a declarat Sinescu.

Verificările au fost efectuate sâmbătă, începând cu ora 21,00, de către un număr de şapte echipe compuse din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului-judeţul Suceava şi ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Au fost vizate primăriile Şcheia, Stroieşti, Ilişeşti, Ciprian Porumbescu, Bălăceana, Rădăuţi, Milişăuţi, Iaslovăţ, Arbore, Solca Marginea, Vatra Dornei, Dorna Arini, Dorna Candrenilor, Crucea, Broşteni, Panaci, Şaru Dornei, Fălticeni, Vadu Moldovei, Fântâna Mare, Rîşca, Bogdăneşti, Boroaia, Moara Horodniceni, Drăgoieşti, Berchişeşti, Păltinoasa, Ipoteşti, Bosanci, Udeşti, Vereşti, Salcea, Câmpulung Moldovenesc, Vama, Frumosu, Vatra Moldoviţei, Moldoviţa, Sadova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deficienţe la primării în ceea ce priveşte asigurarea serviciului de permanenţă.
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deficienţe la primării în ceea ce priveşte asigurarea serviciului de permanenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu cred! trimis de
(21 mai 2012, 18:08:52
Cuin la primaria Salcea nu s-a asigurat serviciul de permanenta?! Nu cred!
Cum cateii primarului nu erau acolo?! Vai dar el are serviciu de permanenta impus in dispensar, in scoala etc. Tot timpul rage cand nu sunt angajatii din aceste institutii la post, dar la primarie viata nineaca - daca esti de culoarea potrivita pleci cand vrei, vii cand vrei..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei