Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mai 2012 - Anul XVII, nr. 115 (5020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Feteşti - Adâncata

Încăierare cu topoarele, în stradă, cu poliţiştii de faţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulţi indivizi din Feteşti i-au atacat pe doi soţi, sâmbătă noapte, în centrul satului, la un moment dat doi indivizilovindu-i cu topoarele, deşi la faţa locului erau ajunşi poliţişti. Poliţiştii au încercat să-i împrăştie pe agresori cu spray iritant lacrimogen, după care au tras şi un foc de armă în plan vertical, fără însă a reuşi să calmeze în totalitate spiritele. La faţa locului au ajuns şi „mascaţii” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă al Poliţiei, cei care i-au săltat pe trei dintre agresori, un al patrulea fugind în pădure şi fiind prins ulterior.

 

A fugit de poliţişti, apoi a revenit cu ajutoare şi cu topoare

Sâmbătă, în jurul orei 22.00, la numărul de urgenţe 112 a sunat Gheorghe Lupu, în vârstă de 41 de ani, localnic din satul Feteşti, care a reclamat că fiul său, în vârstă de zece ani, a fost lovit cu palma de un vecin. 

Când poliţiştii de la Secţia Rurală Mitocu Dragomirnei au ajuns la faţa locului, lucrurile deja degeneraseră.

Conform anchetei poliţiei, Stelică Ursu, în vârstă de 31 de ani, cel care l-ar fi lovit cu palma pe copil, îl agresa pe Gheorghe Lupu, cel care a sunat la 112, reproşându-i că a chemat poliţia.

La faţa locului a ajuns şi Constantin Sandu, în vârstă de 20 de ani, care a sărit şi el pe Gheorghe Lupu. Poliţiştii au folosit spray iritant lacrimogen, încercând să-i imobilizeze pe cei doi, moment în care Stelică Ursu a fugit. Individul a fugit însă doar pentru a aduce ajutoare, revenind la faţa locului după aproximativ zece minute.

Stelică Ursu, arată poliţia, însoţit de Constantin Sandu, în vârstă de 47 de ani, tatăl tânărului de 20 de ani, şi de Ioan Sandu, în vârstă de 49 de ani, toţi localnici, au tăbărât din nou pe Gheorghe Lupu şi pe soţia acestuia, doi dintre ei fiind înarmaţi cu topoare. Unul dintre agenţii de poliţie a scos pistolul şi a tras un foc de avertisment în plan vertical. Din fericire, cei doi soţi au reuşit să scape de furia agresorilor, în scurt timp în zonă ajungând şi poliţiştii de la „Intervenţie Rapidă”.  

Cei trei agresori din familia Sandu au fost încătuşaţi şi duşi la sediul Postului de Poliţie Adâncata.

 

Conflict vechi care a degenerat

Poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi portul fără drept al obiectelor confecţionate pentru lovire.

După audieri, sâmbătă noapte, Constantin Sandu, în vârstă de 47 de ani, şi fiul său, tot Constantin Sandu, de 20 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

În privinţa bărbatului care a fugit, Stelică Ursu, acesta a fost găsit în cursul zilei de ieri.

Anchetatorii au stabilit că între familiile implicate există un conflict mai vechi, care a degenerat sâmbătă seară de la presupusa agresare a unui copil. Interesant este că presupusul agresor al copilului este şi cel care declanşat ulterior bătaia.

Aseară, doi dintre suspecţi, Stelică Ursu şi Constantin Sandu, au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încăierare cu topoarele, în stradă, cu poliţiştii de faţă.
 Vizualizări articol: 2491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.70/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 10 voturi
Încăierare cu topoarele, în stradă, cu poliţiştii de faţă4.7510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei