Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mai 2012 - Anul XVII, nr. 115 (5020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul Olărean a inaugurat imobilul unei noi grădiniţe cu program prelungit

Luni, 21 Mai 2012 (16:30:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O sută dintre cei mai tineri rădăuţeni vor dispune, din această toamnă, de o nouă grădiniţă cu program prelungit. Imobilul unităţii de învăţământ, imobil situat pe strada Dimitrie Dan, a fost sfinţit ieri după-amiază în cadrul unei festivităţi la care a participat primarul municipiului, Aurel Olărean. 

 

Primarul Olărean a precizat că este fericit pentru că la Rădăuţi a mai fost dat în folosinţă un obiectiv pentru comunitate.

Olărean a declarat: „Mă bucur că astăzi sunt alături de dumneavoastră la sfinţirea imobilului care va găzdui una dintre cele mai moderne grădiniţe cu program prelungit din judeţ. Cei mai mici dintre rădăuţeni vor avea posibilitatea ca din această toamnă să desfăşoare activităţile specifice învăţământului preşcolar într-un imobil nou, care nu poate fi comparat cu nici unul dintre spaţiile în care au stat până acum. Deşi investiţia a pornit în anul 2008 şi ar fi trebuit să fie finalizată la finele lui 2009, în condiţiile în care criza a lovit şi acest domeniu, noi suntem fericiţi că am reuşit să finalizăm acum lucrările. Practic, preşcolarii vor dispune de trei săli de clasă, de dormitoare, bucătărie şi sală de mese. Au mai fost realizate vestiare pentru personal, depozite pentru alimente, sala centralei termice care deserveşte întreaga investiţie, uscătorie, călcătorie, cât şi încăperi pentru alte utilităţi. Valoarea iniţială a investiţiei a fost de circa 17 miliarde de lei vechi, însă au mai existat şi mai există unele suplimentări în baza unor acte adiţionale, ceea ce va duce ca valoarea finală să fie de aproape 22 de miliarde de lei vechi”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Olărean a inaugurat imobilul unei noi grădiniţe cu program prelungit.
 Vizualizări articol: 1267 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Olărean a inaugurat imobilul unei noi grădiniţe cu program prelungit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei