Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mai 2012 - Anul XVII, nr. 115 (5020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinşi de poliţie

Hoţi cu taxiul, în comunele din jurul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au depistat un grup de indivizi care, plimbându-se cu un taxi, pe timp de noapte, au comis cel puţin două spargeri, în comune din apropierea municipiului Suceava, hoţii acţionând după modelul unei grupări care a dat lovitură după lovitură în zona Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc.

Vinerea trecută, poliţiştii i-au identificat pe Ilie Bozomală şi Jianu Bozomală, de 23, respectiv 20 de ani, din Şcheia, şi pe Gavril Gabor, de 35 de ani, din Frasin, toţi de etnie romă, cei trei fiind acuzaţi de două spargeri comise în noaptea de 16 spre 17 mai.

Conform anchetei poliţiei, cei trei s-au deplasat în noaptea respectivă cu un taxi condus de Adrian Lucaciuc, în vârstă de 18 ani, din Stroieşti, oprindu-se mai întâi pe raza comunei Ciprian Porumbescu, unde, cu un cleşte tip „gură de lup”, au tăiat gratiile metalice de la geamul unui magazin, furând din interior bunuri şi bani, prejudiciul fiind de 1.700 de lei.

După comiterea acestei fapte, arată poliţia, cei trei s-au deplasat cu acelaşi taxi în satul Liteni, comuna Moara, unde, cu un levier, au forţat lacătele de la uşile metalice într-un disco-bar, furând din interior bani şi băuturi, prejudiciul fiind de 800 de lei.

Poliţiştii continuă ancheta, existând suspiciuni că autorii au mai comis şi alte spargeri.

Cei trei autori s-au ales cu dosare penale pentru infracţiunea de furt calificat, în timp ce şoferul de taxi a fost pus sub acuzare pentru complicitate la furt calificat.

Reamintim că la mijlocul lunii martie, poliţiştii au săltat mai mulţi indivizi, tot de etnie romă, din Sadova şi Pojorâta, care spărgeau vile şi case de vacanţă, deplasându-se cu taxiuri pe care le luau din Câmpulung Moldovenesc.

Probatoriul iniţial al anchetatorilor a cuprinse şapte fapte de furt (cinci comise în Câmpulung, două în Vama şi una în Gura Humorului) numai în aceste cazuri prejudiciul depăşind 43.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţi cu taxiul, în comunele din jurul Sucevei.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Hoţi cu taxiul, în comunele din jurul Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei