Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mar 2012 - Anul XVII, nr. 52 (4957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Foarte multe nereguli

Weekenduri „negre” pentru şoferi, cu sute de amenzi şi teancuri de dosare penale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunile de control în trafic ale poliţiştilor rutieri de la fiecare sfârşit de săptămână au adus în ultimele trei weekenduri un număr record de nereguli constatate, de la cele minore şi până la abaterile grave. S-a ajuns în această situaţie după ce acţiunile de control s-au desfăşurat cu efective mărite, lucrătorii Serviciului de Poliţie Rutieră acţionând alături de colegi de la structurile de ordine publică. De asemenea, s-au desfăşurat şi se vor mai desfăşura acţiuni de control în colaborare cu poliţişti de frontieră, astfel că vor fi asigurate efective mult mai numeroase.
Concluzia tristă care reiese din aceste acţiuni este că nu există suficienţi poliţişti pentru a-i depista pe toţi şoferii care, urcându-se la volan băuţi, fără permise de conducere, sau circulând cu viteză excesivă, pot curma oricând vieţi nevinovate.

 

17 infracţiuni, în trei zile de controale

Rezultatele controalelor din ultimele săptămâni arată că şoselele judeţului sunt împânzite de şoferi pericol public.
Astfel, în cadrul acţiunii de control care a avut loc la finele săptămânii trecute, în perioada 24-26 februarie, poliţia a constatat nu mai puţin de 17 infracţiuni, fiind vorba de 11 şoferi prinşi băuţi, trei care nu aveau permis, doi aflaţi la volanul unor maşini neînmatriculate şi unul care a refuzat recoltarea de probe biologice. De asemenea, în cadrul aceleiaşi acţiuni, 31 de şoferi au rămas fără permise de conducere, pentru abateri aproape la fel de grave: conducere sub influenţa alcoolului, viteză care depăşea cu mai mult de 50 de kilometri la oră limita legală pe respectiva porţiune de drum sau trecere pe culoarea roşie a semaforului.  
Cu o săptămână înainte, în weekendul 17-19 februarie, s-au întocmit alte 17 dosar penale (şase pentru alcoolemii, trei conducere fără permis, două fals material în înscrisuri oficiale, două uz de fals, două conducere auto neînmatriculat, unul conducere cu permisul suspendat, unul conducere cu permis anulat) şi au fost reţinute 24 de permise de conducere.  
Şi în weekendul 10-12 februarie poliţiştii au constatat un alt noian de nereguli grave, întocmind şase dosare penale şi reţinând 24 de permise de conducere.
În total, în cadrul celor trei acţiuni de final de săptămână, poliţiştii au aplicat aproape 2.000 de amenzi, au întocmit 40 de dosare penale şi au reţinut 79 de permise de conducere.
O altă acţiune de control cu efective mărite a Poliţiei Rutiere a început de ieri şi continuă până mâine, la nivelul întregului judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Weekenduri „negre” pentru şoferi, cu sute de amenzi şi teancuri de dosare penale.
 Vizualizări articol: 1856 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Weekenduri „negre” pentru şoferi, cu sute de amenzi şi teancuri de dosare penale3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei