Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mar 2012 - Anul XVII, nr. 52 (4957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trafic îngreunat pe DN 17A din cauza viscolului

Duminică, 4 Martie 2012 (14:50:02)

Circulaţia rutieră a maşinilor de mare tonaj a fost restricţionată în zilele de sâmbătă şi duminică pe DN 17 A, între localităţile Ratoş şi Dorneşti. Potrivit subprefectului judeţului Suceava Angela Zarojanu, traficul rutier a fost îngreunat din cauza viscolului, vizibilitatea fiind redusă, în unele locuri, sub zece metri. Zarojanu a spus că primele probleme au apărut sâmbătă la amiază, vântul puternic viscolind zăpada pe carosabil, astfel încât circulaţia maşinilor a fost îngreunată. Pentru a se evita producerea unor accidente, începând de sâmbătă la amiază şi până în seara aceleiaşi zile, circulaţia maşinilor cu o greutate mai mare de 3,5 tone a fost restricţionată pe porţiunea Drumul Naţional 17 A, între localităţile Dorneşti şi Ratoş, spre vama Siret.

Problemele cauzate de viscol au apărut şi duminică la amiază, fiind necesară impunerea de noi restricţii pentru maşinile de mare tonaj, în aşa fel încât utilajele de deszăpezire să poată acţiona pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil. În cursul zilei de duminică, vântul a suflat în rafale cu o viteză cuprinsă între 50 – 60 km/h. Angela Zarojanu a precizat că şi duminică, circulaţia maşinilor cu o greutate mai mare de 3,5 tone a fost oprită între localităţile Ratoş şi Dorneşti, acestea fiind redirecţionate pe DN 2 Siret – Româneşti şi pe DN 2H Româneşti - Milişăuţi – Rădăuţi.

Tot în cursul zilei de duminică, traficul era îngreunată şi pe traseul Grăniceşti – Siret, maşinile circulând în condiţii de iarnă. Zarojanu a mai precizat că în cursul zilei de duminică, echipajele de poliţie au acţionat în permanenţă pe DN 2 şi pe DN 17 A, oprind autoturismele care nu erau echipate corespunzător pentru circulaţie în condiţii de iarnă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic îngreunat pe DN 17A din cauza viscolului.
 Vizualizări articol: 1222 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trafic îngreunat pe DN 17A din cauza viscolului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei