Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mar 2012 - Anul XVII, nr. 52 (4957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 350 de persoane au votat la cele două secţii amenajate în România pentru alegerile din Rusia

Duminică, 4 Martie 2012 (15:22:19)

Peste 350 de persoane au votat, duminică, pentru alegerile prezidenţiale din Rusia, la cele două secţii de votare amenajate în Capitală şi la Constanţa pentru cetăţenii ruşi aflaţi în România.

La Secţia Consulară a Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti au votat, până la ora 15.00, peste 300 de persoane.

Printre cei care au votat s-a aflat inclusiv ambasadorul rus la Bucureşti, Oleg Sergheevici Malghinov.

Potrivit reprezentanţilor ruşi, 9 persoane au avut nevoie de deplasarea unei echipe de reprezentanţi ai circumscripţiei 5217, cu urna mobilă, la domiciliul acestora, întrucât sunt bolnave sau în vârstă.

De asemenea, nu au fost înregistrate probleme sau nereguli.

La Constanţa, peste 50 de persoane votaseră până la ora 14.00 la secţia de votare amenajată la Consulatul General al Federaţiei Ruse.

Potrivit reprezentanţilor Consulatului General al Rusiei la Constanţa, pe lista de alegători permanenţi de la circumscripţia electorală de la Constanţa se află 63 de persoane din judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila şi Galaţi, dar pot vota şi persoanele care se află în tranzit.

Printre cei care s-au prezentat duminică la urne s-au aflat un marinar de pe o navă din Portul Constanţa şi mai mulţi oameni de afaceri.

Cetăţenii ruşi aflaţi în România pot vota, duminică, pentru alegerile prezidenţiale din această ţară, la sediul secţiei consulare a Ambasadei Rusiei, situat pe strada Tuberozelor numărul 4 din Capitală şi la sediul consulatului general al Rusiei, din strada Mihai Viteazu numărul 5 din Constanţa.

Secţiile de votare sunt deschise până la ora 20.00, putându-şi exprima opţiunea electorală orice cetăţean care prezintă un act de identitate valabil emis de autorităţile Federaţiei Ruse.

Circa 109 milioane de alegători sunt chemaţi la urne începând cu ora locală 08.00 în întreaga Rusie, cea mai mare ţară din lume, care se întinde pe nouă fusuri orare.

Actualul premier rus Vladimir Putin se pregăteşte să revină la Kremlin după alegerile prezidenţiale din 4 martie, cu rezultat previzibil dar precedate de o contestare fără precedent de la preluarea puterii în 2000, relatează AFP.

Putin ar urma să câştige fără surpriză încă din primul tur al alegerilor prezidenţial, la fel ca la precedentele scrutine prezidenţiale din 2000 şi 2004.

În pofida unei scăderi nete anul trecut a cotei sale de popularitate, de la aproximativ 70 la sută la puţin peste 50 la sută, fostul agent KGB este creditat în ultimele sondaje cu 58-66 la sută din intenţiile de vot, ceea ce i-ar permite să îşi învingă uşor cei patru contracandidaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 350 de persoane au votat la cele două secţii amenajate în România pentru alegerile din Rusia.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 350 de persoane au votat la cele două secţii amenajate în România pentru alegerile din Rusia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei