Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mar 2012 - Anul XVII, nr. 52 (4957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Infractori în uniforme

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trăim vremuri dacă nu bune, atunci cu siguranţă absolut interesante. Oricum, tulburi. Atât de tulburi, încât prin ele nu reuşim să mai distingem binele de rău, frumosul de urât, normalul de anormal. Cel mai straniu fenomen care se petrece, iată, deja de mai bine de 20 de ani, este acela că nişte imbecili, nişte neica nimeni, nişte infractori în ultima instanţă, ajunşi să ocupe felurite funcţii în toate domeniile, ne fac viaţa un chin, un coşmar, impunându-ne nişte norme şi nişte repere conform minţilor lor subdezvoltate. Iar asta încă ar fi suportabil, dacă nu ar încerca, sub formă de bonus, să te mai şi ia de prost, găsind fel de fel de explicaţii şi justificări pentru toate acţiunile lor penale. De ce sunt aşa pornit? Şi pe cine? Păi, dumneavoastră n-aţi urmărit toată panarama din tribune de la meciul cu Uruguay? Aţi fost atenţi la ce s-a petrecut de fapt şi ce explicaţii au încercat să ne bage pe gât toţi nenorociţii în cap cu alde Naşu şi Corleone, dar şi cu şefii infractorilor reuniţi în bandele numite BGS şi Jandarmeria, secondaţi de complicii de la (apără, Doamne, până şi ăştia!?) Coca Cola. Pe scurt, pe la o bucată, niscai spectatori au afişat un banner cu un text cât se poate de civilizat, alcătuit doar din iniţiale: FRF = RMGC, asta din urmă însemnând Roşia Montană Gold Corporation. Se ştie de ce scria aşa. Mesajul era clar direcţionat către Naşu’, artizanul contractului de sponsorizare. Ce a urmat, e greu de imaginat: brutele de la BGS au tăbărât pe oameni, buşind în toate direcţiile tot ce prindeau, inclusiv femei şi copii. Care n-aveau oricum legătură cu banner-ul. Ca să fie masa bogată, hop şi cretinii de la Jandarmerie, cu pulanele din dotare. De ce? Pentru un banner!? Cine sunt animalele astea devenite servitorii infractorilor care conduc fotbalul românesc în loc să fie de mult în fundul pârnăii? Cine sunt animalele de şefi de la BGS şi de la Jandarmerie care au dat ordin să intervină malacii? Absolut sinistră este însă chestia cu vuvuzelele băgate în difuzoare ca să acopere scandările: a zis reprezentantul Coca Cola că măgăria face parte dintr-o campanie de reclamă! Bă, jegurilor: şi v-aţi găsit voi, jmecherii pământului, să faceţi reclamă taman când lumea scanda anti Naşu?, ă? Câţi mai sunteţi, mă, din ăştia care ne luaţi de proşti de dimineaţă până seara?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Infractori în uniforme.
 Vizualizări articol: 674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Infractori în uniforme5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei