Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 feb 2012 - Anul XVII, nr. 49 (4954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pauză de nevoie

Şirul protestelor contra celor aflaţi la putere ar putea fi reluat de mâine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Protestatarii care timp de aproape 40 de zile au scandat lozinci contra celor aflaţi la guvernare şi a partidului aflat la putere ar putea să îşi reia protestele, în mod legal, de mâine.
După ce în ultimele două zile, adică luni şi marţi, protestatarii au fost prezenţi în mod legal în faţa Palatului Administrativ, având autorizaţii de protest eliberate de Primăria Suceava, în această seară, ei nu ar trebui să se afle acolo, un alt protest, cel al sindicaliştilor din BNS şi Cartel Alfa, fiind autorizat în faţa Prefecturii Suceava, în intervalul orar 17.00 – 18.00.
Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a precizat că un reprezentant al protestatarilor, Octavian Dârja, a solicitat şi a obţinut autorizaţie pentru protestele desfăşurate în primele două zile ale acestei săptămâni, dar că va trebui să depună o nouă solicitare, dacă vor să protesteze legal şi în alte zile.
“Pentru că deja era autorizat un protest al sindicaliştilor pentru miercuri, nu le-am mai putut aproba şi altora să protesteze tot în aceeaşi zonă şi în acelaşi interval orar. Vor trebui să depună o nouă cerere pentru organizarea de proteste”, a explicat Harşovschi.
Măsura de a solicita autorizarea protestelor a fost luată de cei care sunt “sufletul” acestor manifestări, după ce o parte din protestatari au fost amendaţi, după aproape o lună şi jumătate de proteste neautorizate, de Jandarmeria Suceava. Măsura a fost cerută de prefectul Sucevei, Sorin Arcadie Popescu, pentru că gălăgia făcută de protestatari deranjează slujbele oficiate în fiecare seară la Biserica romano-catolică Sf. Ioan Nepomuk.
Conform legii, pentru a obţine autorizaţia pentru manifestări de genul protestelor în stradă, solicitarea trebuie depusă cu 72 de ore înainte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şirul protestelor contra celor aflaţi la putere ar putea fi reluat de mâine.
 Vizualizări articol: 1048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Şirul protestelor contra celor aflaţi la putere ar putea fi reluat de mâine3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei