Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 feb 2012 - Anul XVII, nr. 49 (4954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie instanţă

Un an şi patru luni închisoare cu suspendare pentru un accident mortal în faţa Hanului Ilişeşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer care a provocat un accident mortal în faţa Hanului Ilişeşti, după ce a virat spre restaurant fără a se asigura, a fost condamnat de Judecătoria Suceava la o pedeapsă de un an şi patru luni de închisoare, cu suspendare. Sentinţa a fost emisă pe 22 februarie, inculpatul ori urmaşii decedatului mai având la dispoziţie calea recursului. Accidentul s-a petrecut în iulie 2010, pe lângă decesul unei persoane alte două, printre care şi şoferul vinovat, fiind rănite uşor.
Conform anchetei de la acea vreme, Mihai Todosi, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în comuna Părteştii de Jos, conducea un autoturism Mercedes, deplasându-se pe direcţia Gura Humorului – Suceava. Ajuns în apropiere de han, bărbatul a virat stânga, pentru a intra în incinta acestuia, moment în care a fost lovit extrem de violent de un autoturism Opel, condus regulamentar din sens opus de Costin Gălbenuş, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.
Maşina Mercedes a fost lovită în partea dreaptă, loc în care se afla Gheorghe Buburuzan, în vârstă de 45 de ani, din Cacica. Din păcate, impactul extrem de violent nu i-a dat nici o şansă de supravieţuire acestuia, bărbatul murind strivit de fiarele contorsionate ale maşinii. Mihai Todosi, şoferul Mercedes-ului, a fost rănit uşor. De asemenea, din cealaltă maşină, un pasager a acuzat şi el leziuni, fără a fi vorba însă de nimic grav.
Având în vedere că învinuitul, Mihai Todosi, a provocat accidentul fără circumstanţe agravante (consum de alcool, conducere fără permis etc.), magistraţi au decis ca pedeapsa să fie suspendată condiţionat. Autorul accidentului a primit un termen de încercare de trei ani şi patru luni de zile, termen compus din durata pedepsei aplicate la care se adaugă un interval de doi ani de zile.  
În privinţa laturi civile, a despăgubirilor cerute de urmaşii decedatului, Judecătoria Suceava a disjuns cauza, deschizând un alt dosar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un an şi patru luni închisoare cu suspendare pentru un accident mortal în faţa Hanului Ilişeşti.
 Vizualizări articol: 2632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Un an şi patru luni închisoare cu suspendare pentru un accident mortal în faţa Hanului Ilişeşti2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Este prieten cu cristinel rusu,cum sa fie cu exe?? trimis de
(29 feb 2012, 19:38:51
Dragii mei,todosi asta este protejat de cristinel neagu din bucsoaia,mana dreapta a sefului de la eurostrade,rusu.care l-a randul lui este protejatul lui nea fluturica.o gasca de nimicuri si de hoti.cat rau a facut neagu asta ar trebui sa zaca in puscarie si sa mearga direct in iad.dar toate la timpul lor!!!!!!
2.   Sper sa faca dzeu dreptate trimis de
(29 feb 2012, 19:43:57
pe mine m-a furat excrocu de neagu cu cateva zeci de mii de euro.il astept ca pe painea calda.....stie el de fapt ce il asteapta.PUSCARIA.sa nu creada ca lumea a uitat de excrocheria de la BRD Gura Humorului,unde a fost cap de afis.el si-a luat masini,ca nu il duce capul la a afce altceva,iar altii au ramas nenorociti pe viata.se ascundea sub o firma de termopane.repet,sper din tot sufletul sa il manance smecherii in puscarie.nemernicule.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei