Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 feb 2012 - Anul XVII, nr. 49 (4954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Incredibil!

Parcările nesimţite au închis un sens giratoriu, în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene hazlii şi în acelaşi timp triste s-au petrecut ieri după-amiază în centrul municipiului Suceava, la sensul giratoriu de lângă Casa de Cultură, cel care urmează să asigure accesul în parcarea subterană ce se construieşte în zonă.
Cum a devenit deja o obişnuită, două maşini erau parcate la marginea amenajării rutiere, una în stânga şi una în dreapta, accesul în sensul giratoriu mai fiind posibil printre cele două maşini. S-a găsit însă o conducătoare auto care să parcheze chiar între cele două maşini, astfel că respectiva doamnă a închis practic sensul giratoriu.
În timp ce câţiva şoferi priveau şocaţi cele trei autoturisme care blocau drumul, în zonă a ajuns o maşină a Poliţiei Rutiere, agenţii de circulaţie fotografiind cele trei autoturisme şi lăsând pe parbrize înştiinţări cu privire la constatarea contravenţiilor.  
În înştiinţare posesorii maşinilor erau anunţaţi că au staţionat neregulamentar şi vor fi sancţionaţi cu amendă şi cu trei puncte de penalizare, iar în cazul în care se va ajunge în instanţă contravenţia lor va fi probată cu fotografiile făcute la faţa locului.    
La câteva minute după ce poliţiştii au plecat de la faţa locului şi-a făcut apariţia şi conducătoarea auto care a blocat sensul giratoriu. Jenată de ce a făcut, doamna a tras o privire scurtă pe înştiinţarea lăsată de poliţişti, după care s-a urcat la volanul maşinii Opel cu numărul de înmatriculare BT-72-DYO şi a plecat în grabă. La scurt timp a apărut şi o tânără, care a coborât de la sala de fitness din apropiere şi, foarte nemulţumită că este fotografiată, şi-a mutat maşina, un Volkswagen, cu numărul SV-11-ROX, din sensul giratoriu. Încercând să arate cât de puţin impresionată este de amenda lăsată de poliţişti, tânăra a încercat să-i dea înştiinţarea de aplicare a amenzii unui reprezentant al cotidianului nostru, prezent la faţa locului.
Problema parcărilor în mijlocul sensului giratoriu de lângă Casa de Cultură este una deja veche de luni de zile, şoferii comozi fiind încurajaţi să staţioneze în zonă şi pe fondul gradului slab de utilizare a amenajării rutiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcările nesimţite au închis un sens giratoriu, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 5033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 8 voturi
Parcările nesimţite au închis un sens giratoriu, în centrul Sucevei3.158

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halal autoritati... trimis de
(29 feb 2012, 12:21:17
Dar politia unde crucea mamelor lor au parcat? prostii pu-lii noastre (sa nu fiu egoist).
De ce nu se ridica acele masini si sa le duca in pi-z-da mamelor lor si apoi sa plateasca o suma uriasa pentru a le ridica???
Amenzi care nimeni nu le plateste. Asa sunteti obisnuiti sa faceti.
Ca si pe Calea Burdujeni. Au facut parcari langa strada, si taranii tot pe banda I parcheaza masina ca doar are masina, nu ???
Nu mai departe de asta nustiu ce mare sef de la ROSAL parcheaza de multe ori pe banda I 2 sau 3 masini. Doar el are co-aie.
Rusine POLITIA ROMANA. asa se parcheaza in sensul giratoriu?
De la voi se invata acesti soferi.
2.   Comentariu trimis de
(29 feb 2012, 12:27:53
E bine cand incepeti sa va treziti si sa scrieiti despre aceasta problema in Suceava , oras care arata ca in perioada razboiului. Fiecare parcheaza unde vrea muschiu' lui. NU poti merge cu mai mult de 30 KM/H din cauza unuia care doarme la volan. Trebuie facut ceva neaparat, iar una din metode ar fi sensurile unice, iar cea de-a doua pe care nu o vede nimeni sunt spatiile asa zise verzi care ar putea fi amenajate ca parcari ( oricum lumea intra cu masinile pe ele .....) de exemplu luam bulevardul George Enescu - pe marginea trotoareleor dinspre blocuri e un asa zis spatiu verde plin de rahati de caine si mizerie toata vara, la fel si printre blocuri...... Iar o alta problema de ce se parcheaza in statiile de autobuz, de ce nu se ridica masinile parcate sub indicatoare de parcare interzisa, de ce se parcheaza sub semafor si pe trecerile de pietoni. Oricum bine ca ati inceput sa mai scrieti si despre aceste probleme deoarece pare ca nimeni nu le baga in seama
3.   Pentru GabyIasi trimis de
( 1 mar 2012, 06:42:37
O scurta parere la ceea ce ai scris (sper sa nu te superi).

Eu nu sunt sofer si nu doresc ca spatiile verzi ce abia mai rezista sa se transforme in parcari. Un exemplu frumos (atat estetic, cat si util) care ar trebui luat in considerare este cel de la Arad, unde natura este mana-n mana cu soselele/parcarile.

Ti-as arata o poza sa vezi ca se pot face parcari si in acelasi timp sa nu se renunte la natura. Tine doar de initiativa cuiva, sustinere din partea conducerii si ambitie sa se finalizeze ideea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei