Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 feb 2012 - Anul XVII, nr. 49 (4954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Super, hiper, mega Exclusivitate!!! Ştire de interes naţional!!!

„Vedetuţele de carton”, specia care a populat planeta şi spaţiul media mai mult decât trebuia, au hotărât să facă grevă împotriva celor care s-au aliat vehement împotriva lor. Şi-au luat armele din dotare, şi anume – „pungile de silicon” „injecţiile cu botox”, „lenjeria intimă  de camuflaj”, ”extensiile de proastă calitate”, şi „tupeul colosal”, pentru a protesta în cluburile de fiţe din Capitală.
Jandarmii nu pot face faţă propunerilor indecente, aşa că au renunţat, după ce şi-au primit plata în prealabil, cu chitanţă cu tot, lăsându-le pe cele din noua specie  apărută să-şi continue aşa-zisul protest!
Trăind în lumea lor, de plastic şi roz, demnitatea a început să poarte şi ea aceeaşi culoare, astfel încât sateliţii artificiali au putut recepta o mare pată roz-bombon, ce începe să se extindă în cât mai multe oraşe din ţară. Suntem în pericol să asistăm la o infestare a Planetei cu aceste mărci ieftine dintr-un parfum expirat! Cei care nu au luat încă virusul îşi pot creşte imunitatea închizând Televizorul!
Aşa că fugiţi cât încă mai aveţi scăpare de scandal şi presa tabloidă! Vă vor momi cu bani, nu-i luaţi, sunt infestaţi!... Nu vă luaţi Adio de la Demnitate!
Şi dacă nu vor reuşi prin remarcile răutăcioase la adresa persoanelor publice care au deja  un nume în lumea mondenă, şi care şi-au construit o imagine fără pată, vor încerca să coboare nivelul pătând cazierul cu bârfe „inventate”. De exemplu, Carmen Şerban şi ale ei relaţii aşa zis ”interzise”, pe care se presupune că le-ar fi avut. Scandalul a trecut, deşi a ocupat ore întregi din timpul telespectatorilor, chiar zile, însă imaginea a avut de suferit pe principiul „Nu iese foc fără fum”. Ambiţia de a se afişa la TV o costă destul de scump pe „agresoare”, având în vedere consecinţele juridice pe care le va suporta.
Cert este că ni s-a transmis un mesaj bizar: „Inventaţi o poveste, nesusţinută de probe, pentru că nu sunt oricum relevante, mai ales că probele se pot întocmi destul de uşor, şi noi vă garantăm că veţi ajunge la TV. Spuneţi orice, şi lumea vă ascultă mesajul, oricât de penibil ar fi, pentru că lumea oricum nu are lucruri mai importante de făcut, în plină criză mondială, în plin scandal politic, cu protestatari care îngheaţă în stradă, strigându-şi ofurile neauzite de nimeni, poate doar de jandarmii condamnaţi să le asculte şi să intervină atunci când este cazul. Cineva are de câştigat, şi în nici un caz nu este vorba de „figurile rebele” care îşi vând din demnitatea lor pentru a creşte cota produsului pe care îl reprezintă, adică propria persoană.
Oare asta ne dorim cu adevărat?... Am ajuns să ne vindem până şi propria imagine pe 2 lei? Ce vom vinde când publicul va fi săturat de tot acest spectacol ieftin? Problemele, criză mondială, datoriile la FMI, noile alegeri?
 
Anca BOGHIAN

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Super, hiper, mega Exclusivitate!!! Ştire de interes naţional!!!.
 Vizualizări articol: 945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Super, hiper, mega Exclusivitate!!! Ştire de interes naţional!!!4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Coincidență sau ba? trimis de
(29 feb 2012, 16:46:22
Toată ciurda botoxatelor, siliconate și liposucționate urmează Dreptul la Spiru!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei