Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 feb 2012 - Anul XVII, nr. 49 (4954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Vatra Dornei

Concursuri aplicativ-militare de iarnă pentru unităţi de instrucţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 20-25 februarie 2012, în garnizoana Vatra Dornei a fost organizată etapa finală pe Ministerul Apărării Naţionale a Concursurilor aplicativ-militare de iarnă pentru unităţi de instrucţie. Competiţia a reunit cele mai valoroase nouă loturi sportive reprezentând mari unităţi şi unităţi din subordinea statelor majore ale categoriilor de forţe, cum ar fi Statul Major al Forţelor Terestre, Statul Major al Forţelor Aeriene, Statul Major al Forţelor Navale, Comandamentul Comunicaţiilor şi Informaticii şi Comandamentului Logistic Întrunit.
"Acest concurs este o activitate complexă, cu un puternic caracter practic aplicativ, în care fair-play-ul şi dorinţa de a învinge sunt pe primele locuri", a declarat gen. bg. dr. Dumitru Scarlat, comandantul Diviziei 4 Infanterie "Gemina" din Cluj-Napoca.
Concursurile au fost încheiate vineri cu cea de-a treia şi ultima probă de concurs – patrulă, adjudecată de militarii Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” din Bistriţa, la fel ca şi primele probe, biatlon şi ştafetă.
Foarte bine pregătiţi din punct de vedere psihic şi cu o condiţie fizică de invidiat, militarii bistriţeni s-au impus categoric nu doar în clasamentul pe echipe, unde au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, ci şi în cel individual, unde şi-au adjudecat locurile I, II, IV şi V. Bistriţenii au fost urmaţi de lotul vânătorilor de munte din Miercurea Ciuc şi de cel al Brigăzii 2 Vânători de Munte "Sarmizegetusa" din Braşov.
Festivitatea de premiere a avut loc sâmbătă, în faţa Primăriei municipiului Vatra Dornei, în prezenţa comandantului Diviziei 4 Infanterie "Gemina" din  Cluj-Napoca, gen. bg. dr. Dumitru Scarlat, şi a comandanţilor Brigăzilor din Bistriţa - gen. bg. dr. Dan Florin Grecu, Miercurea Ciuc - gen. bg. Gheorghe Ioan Vatamanu Coanta, a şefului Secţiei Educaţie Fizică Militară din Statul Major General – col. Ştefan Mărginean, a primarului municipiului Vatra Dornei, Ioan Moraru, şi a altor oficiali.
Competiţia este una de referinţă în rândul militarilor, lupta fiind strânsă începând de la etapele de calificare. În fiecare an, unităţi noi îşi câştigă dreptul de a participa la concurs şi încearcă să-i învingă pe veteranii competiţiei, militarii bistriţeni şi vânătorii de munte din Miercurea Ciuc şi Braşov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursuri aplicativ-militare de iarnă pentru unităţi de instrucţie.
 Vizualizări articol: 1238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Concursuri aplicativ-militare de iarnă pentru unităţi de instrucţie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei