Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 feb 2012 - Anul XVII, nr. 49 (4954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

CJ alocă 100.000 de lei pentru plata restanţelor la curent pe care le are Primăria Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Vatra Dornei va primi o sumă de 100.000 de lei (un miliard de lei vechi) pentru a achita facturile restante la energia electrică, în urma unei decizii luate de plenul deliberativului judeţean. Suma este alocată din Fondul de rezervă aflat la dispoziţia Consiliului Judeţean Suceava, preşedintele acestei instituţii, Gheorghe Flutur, precizând că banii vor fi folosiţi strict pentru achitarea sumelor restante pe care municipalitatea le are la furnizorul de energie electrică.
Flutur a spus că primăria din Vatra Dornei s-a aflat într-un blocaj financiar, neavând fonduri pentru plata facturilor la energia electrică. „Mă bucur că putem să ajutăm Vatra Dornei. Acest municipiu trece printr-un moment financiar greu şi nu prea am înţeles de ce. S-a ajuns la un blocaj financiar din caza căruia un municipiu a rămas în beznă. Un municipiu care dorim să fie un fel de capitală a turismului din judeţul Suceava, mai ales pe timp de iarnă. Iar noi încercăm să-i ajutăm cu ceva bani pentru plata iluminatului în această perioadă”, a spus Flutur. El a precizat că în cursul zilei de luni a discutat cu primarul din Vatra Dornei, Ioan Moraru, acesta solicitând sprijin financiar pentru plata facturilor la curent. Reamintim că săptămâna trecută, locuitorii municipiului Vatra Dornei au rămas fără iluminat stradal timp de cinci zile, după ce primăria nu şi-a plătit facturile la energie electrică.
Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a mai spus că CJ Suceava a mai aprobat alocarea unei sume de 50.000 de lei pentru finalizarea lucrărilor la sistemul de încălzire a şcolii cu clasele I-VIII din comuna Fântânele. Şeful administraţiei judeţene a ţinut să precizeze că a aflat din presă despre faptul că la această şcoală elevii învaţă în frig. „Noi nu am avut o solicitare din partea Primăriei Fântânele pentru a primi sprijin financiar pentru finalizarea acestei lucrări. Nu e normal ca elevii să stea în frig, doar pentru că cineva nu îşi pregăteşte bugetul aşa cum trebuie”, a declarat Flutur.
Nu în ultimul rând, el a arătat că tot în cadrul şedinţei de ieri a deliberativului judeţean s-a aprobat alocarea sumei de 50.000 de lei pentru Primăria oraşului Milişăuţi. Gheorghe Flutur a precizat că banii vor fi folosiţi pentru construcţia unei punţi pietonale peste pârâul Suceviţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ alocă 100.000 de lei pentru plata restanţelor la curent pe care le are Primăria Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
CJ alocă 100.000 de lei pentru plata restanţelor la curent pe care le are Primăria Vatra Dornei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vin algerile! Dăm repere banii , prindem primăria trimis de
(29 feb 2012, 12:28:07
În sfârşit s-a gândit şi Flutur să ajute dornenii , lăsând să trească câteva zile bune, pentru ca toată ţara să afle ce s-a întâmplat la Vatra Dornei, după o mediatizare ultra..Ne dă Flutur banii, să îl votaţi măi oameni buni???, pe acest nemernic , care a dat banii contribuabililor primăriilor , doar după culoare politică. Nu trebuia să apeleze la asemenea tertipuri se poate câştiga primăria din Vatra Dornei şi cinstit, nu cu dedesupturi şi cu şmecherii. Nu-i bun nici Moraru, nici cei care au fost dar nici să-l joci pe actualul primar pe la spate şi apoi să arăţi cât eşti tu de grozav. Banii nu i-ai adus d-le Flutur de acasă , tot banii nostri sunt, dar pe care îi împarţi tu cum vrei, că esti mai marele de la muncipiu.Si oamenii din Vatra Dornei plătesc impozite şi taxe, de ce nu daţi banii corect la primării... ca si cei care nu sunt din partidul dvs.să trăiască. Ai facut din Humor, un adevart oras , că doar eşti de acolo, dar nu te-ai gandi şi la Dorna , că este staţiune şi de aici pleacă o parte din faima bucovinei şi a româniei.Nimeni nu ar trebui să te aleagă...
1.1  RE: Vin algerile! Dăm repere banii , prindem primăria trimis de
(29 feb 2012, 14:35:32
Ar trebui sa iti intrebi primarul ce face cu banii,dc an de an nu reuseste sa va dramaluiasca banii si sa-i chibzuiasca cum trebuie,ce sa mai zicem de faptul ca nu il tine nimeni legat de maini si picioare sa se zbata sa aduca si el ceva fonduri in V D,dar e drept, e mult mai simplu sa stai picior peste picior sa critici si sa astepti cu mana intinsa sa ti se dea.Si as vrea daca poti sa te deplasezi din primarie in primarie pe raza judetului si sa faci o statistica,daca banii se impart in functie de culoarea politica.Apoi sa vedem poti cu hartiile in mana sa mai sustii astfel de aberatii?
2.   .................. trimis de
(29 feb 2012, 12:52:53
Din cate am auzit si la finalul anului trecut Cj a platit facturile aferente localitatilor aflate in dificultat!Avem o conducere locala capabila care este impartiala !
3.   Hai că m-apucă greața! trimis de
(29 feb 2012, 13:29:51
La așa fițuică nenorocită, așa comentarii!
4.   COMPLETARE trimis de
(29 feb 2012, 13:50:26
SE ALOCA BANI HOTILOR DIN PRIMARII SI COMPLICILOR DIN C.J.SUCEAVA.
NUMAI LA C-LUNG-,,MASCARADA GAZOASA'' A INCEPUT INCA DIN 1998!!!
VA PUTETI IMAGINA CAM CATE PROIECTE,STUDII ,AVIZE,DOCUMENTATII,PROTOCOALE DANSANTE,CHIOLHANURI S-AU PLATIT PANA IN PREZENT,SI MAI NIMIC NU ESTE RENTABIL.C-LUNGUL STA PE UN PAIENJENIS DE CONDUCTE INGROPATE,CARE STAU SI RUGINESC DE POMANA,IAR GUVERNUL A POMPAT BANI CU NEMILUITA[TOT BANI PUBLICI]PTR ABERANTUL TRANSFER AL ,,INUTILITATILOR IN MEDIU'',DE LA STAT LA UN PRIVAT.
CAT VA MAI DURA ACEST JAF,AVAND IN VEDERE FAPTUL CA SI ACUM SE FAC UNELE LUCRARI ABERANTE,SI SUNT PLATITE IN DEVIZE CA FUNCTIONALE???
HALOOOOOO,ORGANILI SE AUDE???
5.   INTREBARE trimis de
(29 feb 2012, 13:54:23
MA ACENZORITEI,PTR TINE NU SUNT VALABILE,CHESTIILE:
,,CE MICA-I LUMEA ASTA MARE''?
SE INTALNESTE MUNTE CU MUNTE,DAR OM CU ,,GADILITOR DE NERVI''?
MAI GANDESTE-TE!
6.   Pentru Gabi2004 trimis de
(29 feb 2012, 15:27:52
Nu vorbesc prostii, vezi site-ul Consiliului Judeţean şi după aceea vorbeşte. Dacă ţi se pare corect ceea ce se întâmplă, atunci să trăim bine!!!!
7.   Comentariu trimis de
(29 feb 2012, 19:01:24
felicitari pentru miscarea facuta.asa se face politica.nea ion sa stie cind merge la vot pe cine sa puna stampila ca daca nu are de indurat mizerie,frig,intuneric.ma gandesc ce mai au de patimit saaracii dorneni pina la alegeri.ori poate/l vopsesc pe moraru de pasti in portocaliu.votati bine.....ca sa traiti bine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei