Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 feb 2012 - Anul XVII, nr. 49 (4954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


S-a schimbat ceva la echipa naţională!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La prezentarea noului echipament al tricolorilor nu i-am zărit pe Mutu, Marica sau Torje. Ştiindu-l zbir pe Piţurcă, probabil că respectivii au avut motive întemeiate. Mircea Sandu a făcut pe animatorul evenimentului, mai mult chiar decât cel angajat special pentru asta, Radu Naum. Nu s-ar fi zis că acest om jovial, mă refer la Naşu Sandu, impecabil în costumul lui scump, a depăşit o problemă majoră de sănătate sau că are pe conştiinţă decapitarea unui club de tradiţie din Românie. Încă o dovadă în acest ultim sens, dacă mai era nevoie, o constituie stenograma ieşită ieri în media. Dar să nu divagăm, era vorba de rebranduirea naţionalei, se revine la galben culoare de bază, dar cu Uruguay se va juca tot în roşu, pentru că aşa fusese semnat protocolul. Întrebarea inspirată a unui reporter a revelat că echipamentul portarilor nu întâmplător lipsea de la prezentare, nimeni nu ştia cum arată, ce culori are, nici măcar Tătăruşanu! Dar care, desigur, era convins că va fi unul foarte şmecher. Rămâne să ne convingem diseară dacă e unul capabil să evite gafele…
Să ne concentrăm puţin şi asupra adversarilor, oficialii echipei noastre au spus la unison că Uruguayul e bronzul ultimului mondial şi campioana Americii de Sud, deci peste Argentina şi Brazilia. E un mod de a împuşca doi iepuri, pe de o parte nu ne-am mai încurcat cu Argentina (nici ea nu prea s-a încurcat cu noi astă-vară!), am reuşit aducerea unei echipe şi mai bune, iar pe de altă parte avem şi alibiul gata creat în cazul unui eşec. Păi cine suntem noi ca să emitem pretenţii în faţa lui Cavani, Forlan sau Suarez, pe care nici Messi, nici Neymar nu i-au putut dovedi? Iar dacă – cine ştie?! – îi vom alinia cumva, eventual şi cu o reuşită a lui Mutu, ca să se apropie şi mai mult de Hagi la goluri marcate, atunci Piţurcă va fi pe cai mari. Nu că acum n-ar fi, a avut un discurs destul de sever şi la adresa lui Mutu, şi a lui Marica, şi a lui Raţ, ultimul neconvocat. Îi dă mâna, cine crâcneşte zboară, pe domnul Piţi nu-l afectează, el are obiectiv pe termen lung, dincolo de cariera lui Mutu sau Raţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a schimbat ceva la echipa naţională!.
 Vizualizări articol: 902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a schimbat ceva la echipa naţională!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei