Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 feb 2012 - Anul XVII, nr. 26 (4931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 2 – 8 februarie
 

Reduceri de iarnă, la Shopping City Suceava

Magazinele din Shopping City Suceava au intrat în sezonul marilor reduceri de iarnă, cu promoţii de până la 80%. Fie că aţi aşteptat această perioadă pentru a vă achiziţiona articolul de îmbrăcăminte preferat sau pentru a vă reînnoi complet garderoba, cu siguranţă veţi găsi ceea ce vă doriţi.

 

Globul Magic, la Shopping City Suceava

Odată cu venirea iernii, Shopping City Suceava v-a pregătit o nouă atracţie, Globul Magic. Un loc de distracţie unic în ţară, un glob de zăpadă de dimensiuni impresionante, unde cei mici se pot bucura de surprizele iernii. Până pe 5 februarie, Shopping City Suceava le-a pregătit micuţilor motive de voie bună şi premii surpriză. Vizitatorii, împreună cu familia şi prietenii, se pot fotografia în interiorul globului de zăpadă uriaş şi se vor simţi ca într-o poveste. În plus, decoraţiunile specifice iernii vor face deliciul celor mici, dar şi al celor mari. 

 

Salonul anual de artă, la City Gallery

În perioada 17 ianuarie – 17 februarie, puteţi vizita, în City Gallery din Shopping City Suceava, expoziţia  „Salonul Anual de Artă 2011”, semnată de membrii Uniunii Artiştilor Plastici din România - Filiala Suceava. Expoziţia cuprinde lucrări de pictură, grafică, tapiserie, sticlă şi sculptură.

 

Expoziţie de fotografie “Locuri şi meşteşuguri”

Imaginile care reprezintă locurile şi meşteşugurile din satele româneşti, semnate de fotograful Daniel Penciuc, pot fi vizitate la Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava.

 

Dansuri pentru copii, la Iulius Mall

Dansuri de societate pentru prichindei, în fiecare zi de luni, miercuri şi
vineri, de la ora 18:00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot, în sala Boomdance.

 

Târgul Colecţionarilor

Tradiţionala întâlnire a colecţionarilor şi buchiniştilor cu publicul bucovinean are loc în Iulius Mall, sâmbătă şi duminică, 4 şi 5 februarie. Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, aduce la parterul centrului comercial obiecte atinse de patina timpului. Curioşii pot afla de la expozanţi şi poveştile captivante ale fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau de
mobilier.

 

Reduceri la Iulius Mall

Iulius Mall încă se află în sezonul marilor oferte de iarnă. Febra
chilipirurilor continuă în mai toate magazinele. Jolidon are reduceri de
până la 80%, iar Terranova, Intersport, Sprider Stores, Motor, Junker,
Next Level, Leonardo, Sephora şi Samsonite de până la 70%. La jumătate au tăiat preţurile Nike, Motivi şi Bigotti, iar La Scarpa are preţuri unice: 49,99 şi 99,99 lei. Grăbiţi-vă! Lucrurile bune se termină repede!

 

Expoziţie de grafică

"Despre mine..." este genericul sub care şi-a reunit lucrările de grafică Sorin Ursan Delaclit. Peisajul, portretul şi natura statică, monocrome sau color, sunt genurile abordate de artist, a cărui expoziţie se află sub antetele Iulius Mall, Alianţa Pro Bucovina şi SAAAPB. Lucrările vor sta pe simeze până pe 20 februarie.

 

Ice Dream, la Iulius Mall

Feeria iernii se regăseşte la patinoarul Ice Dream de la Iulius Mall. Arena de gheaţă va funcţiona zilnic, între orele 14:00 şi 21:30, la tarifele: 10 lei pentru copii, elevi şi studenţi şi 15 lei pentru adulţi, la fiecare repriză de patinat pe ringul de gheaţă.

 

Clovnul Bobo, la Galleria

În fiecare zi a lunii februarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo".

 

Învaţă să dansezi, la Galleria Suceava!
 
Galleria Mall Suceava invită toți copiii, în fiecare zi de februarie, de luni până vineri, la Lecții de dans gratuite pentru copii: quick step, rumba, latino, slow fox, samba, tango, vals sau cha cha. Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 
Joi, 2 februarie

Recital de pian, la Colegiul „Ciprian Porumbescu”

Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava organizează, de la ora 18:30, în sala Auditorium, recital de pian, susţinut de pianista Francisca Lorelei Rancz. În program, lucrări de Franz Liszt şi Frederic Chopin. Intrarea este liberă.
Seară de poezie, la Music Pub
O nouă seară de poezie şi proză organizată de cenaclul sucevean Zidul de Hârtie va avea loc astăzi. Tinerii scriitori vă invită în Music Pub, pe str. Mihai Viteazul 40, la mansardă, la ora 17. Vor citi Diana Elena Peptănuş, Ovidiu Donisă, Constantin Oliviu Sebastian (poezie) şi Florentin Ionuţ Haidamac (proză). Alte detalii despre activităţile cenaclului puteţi citi la adresa www.ziduldehartie.wordpress.com.

 

LSUS Party, la Hollywood

„Cea mai cool Ligă a Studenţilor Suceveni recomandă distracţie marca Hollywood. Oferte fără concurenţă şi superatmosferă. Vino în şase (patru fete şi doi băieţi) şi primeşti o sticlă de Finlandia. Garantăm distracţie!”, anunţă organizatorii. Rezervări:0755 571 749

 

Romanian retro party

Cea mai tare petrecere marca Padrino. „Încercăm să vă ducem în anii ‘90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hit-uri româneşti din acele vremuri: Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15%, după ora 24:00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 3 februarie

Muzică house, la Office`s Club

„Pentru cei care iubesc muzica house, avem un eveniment doar pentru voi <We love house music>. La pupitru vor fi DJ Shadi, DJ Pepe şi DJ Octavian”, anunţă organizatorii. Intrarea liberă. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/OfficesClub

 

Poveşti la Cărtureşti

Serile de poveşti la Cărtureşti s-au reluat în Iulius Mall. În fiecare seară de vineri, de la ora 18:00, ceainăria Cărtureştiului aşteaptă prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Citeşte Raluca Ioniţă. Cărtureştiul vă aşteaptă cu drag şi ceai parfumat!

 

Ioan Gyuri Pascu, La Fierărie

Ioan Gyuri Pascu este invitat, în Pub La Fierărie, începând cu ora 21:00, „să cânte iubirea cu chitara şi, astfel, să ne pregătim sufletele pentru zilele de iubire ce urmează”. Intrarea este 20 de lei.

 

Old disco party, la Hollywood

„Vino cu lista muzicii pe care vrei să o asculţi şi DJ-ul va fi la dipoziţia ta! Fiecare fată va primi din partea casei un cocteil la alegere (ofertă valabilă după ora 23:30)”, anunţă organizatorii. Rezervări:0755 571 749

 

Iulian Canaf, concert live la Padrino

Începând cu ora 22:00, Restaurant Padrino şi Smirnoff Red vă invită, în premieră pentru Suceava, la un concert live susţinut de Iulian Canaf, concurent cunoscut al emisiunii "Vocea României", împreună cu The Excentric Blues Band. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Serbările zăpezii, la Vatra Dornei

La Vatra Dornei - Serbările zăpezii: invitaţi Elle, Datina, Michael Star.

 

Sâmbătă, 4 februarie

Origami, la Cărtureşti

În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic la numărul 0732 003 049.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă. De la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Ivan Turbincă".

 

Ziua Ochilor Sănătoşi!

Între orele 10.00 - 20.00, Galleria Mall Suceava vă invită la evenimentul „Ziua Ochilor Sănătoşi”, în cadrul căruia, în colaborare cu Clinica Oftalmologică Novaoptic, se vor oferi consultaţii gratuite pentru toţi cei interesaţi.

 

White Party, la Hollywood

Distracţie, supermuzică şi animatoare! Rezervările de minim şase persoane, cu patru fete la masă îmbrăcate în alb, primesc o sticlă de Finlandia. Ofertă marca Hollywood! Rezervări: 0755 571 749

 

Nicu Alifantis, la Clubul Aquarius

Clubul Aquarius din Câmpulung Moldovenesc va găzdui de la ora 22:00 un concert live cu Nicu Alifantis. Intrarea este 50 de lei, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0330 110 005.

 

Distracţie la Padrino

Dacă e sâmbătă, întâlnire la Padrino! Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

"Rich Colors Party", la Office`s Club

Office`s Club vă prezintă "Rich Colors Party", unde cei care vor fi îmbrăcaţi cât mai colorat vor primi premiu o sticlă de Smirnoff. „Aşa că îmbracă-te cât mai colorat ca să ieşim din tipare şi să fii câştigătorul sticlei de Smirnoff”, este îndemnul organizatorilor. Rezervări 0735 168 111 www.facebook.com/OfficesClub

 

Serbările zăpezii, la Vatra Dornei

Serbările zăpezii - Vatra Dornei. Invitaţi: Elle, Datina, Anya, Taxi. La final, un impresionat foc de artificii.

 

Duminică, 5 februarie

Teatrul de Păpuşi "Puppet”

Teatrul de Păpuşi "Puppet" aşteaptă, în Iulius Mall, prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, să îi întâlnească pe eroii preferaţi din poveşti populare şi basme, de la ora 12:00.

 

Serbările zăpezii, la Vatra Dornei

Serbările zăpezii de la Vatra Dornei - invitaţi: Ansamblul Stroieşti,
Pamfil Roată, Ansamblul „Plaiurile Dornelor”, Marius Zgâianu şi Ansamblul „Florile Bucovinei”.

 

Marţi, 7 februarie

„D-l Goe”, pe scena suceveană

De la orele 10:30 şi 13:30, actori ai Teatrului „Nae Leonard” Galaţi vor prezenta în faţa publicului sucevean spectacolul „D-l Goe” („Vizită”, „Două loturi”, „Cometa”, „Pedagog de şcoală nouă”, „Bubico”). Regia artistică: Izabela Oancea, muzica: Sorin Oancea. Biletele costă 12 lei şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1 sau de la difuzorii din şcoli. Relaţii şi rezervări la telefon 0230 523 718.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă...5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei