Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 feb 2012 - Anul XVII, nr. 26 (4931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Formă de protest

“Dedicaţii muzicale” de la protestatari pentru cei aflaţi la guvernare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de suceveni au ieşit în stradă şi în cea de-a 20-a zi de proteste, strigându-şi nemulţumirile atât prin sloganuri cu mesaje amuzante, dar şi cu diverse acuzaţii, dar, pe lângă strigăte de “Jos naziştii!”, “Jos tirania!”, aceştia s-au apucat şi de cântat. Nu orice, ci cântece adaptate special pentru proteste, cu dedicaţii pentru cei aflaţi la Guvernare.
“În Palatul Cotroceni cântă cucuveaua/ Băse şi cu gaşca lui şi-au găsit beleaua”, cântecul protestatarilor din Bucureşti, a răsunat de numeroase ori ieri seara, în centrul Sucevei, inclusiv cu varianta locală, în care Cotroceni era înlocuit cu Palatul Prefecturii.
“Vine, vine primăvara/ O să iasă toată ţara/ Vă vom trage-o peste bot/ Cu ştampila de la vot”, au intonat protestatarii, care nu au uitat să menţioneze că “românul s-a născut poet” şi că au de unde se inspira pentru mai multe cântecele protestatare.
Protestele nu au ocolit nici subiectul aurului de la Roşia Montană, cei aproape 30 de oameni adunaţi aseară în faţa Palatului Administrativ strigând “Vrem cianură pentru dictatură!”, dar şi “Băse, nu uita, Roşia Montană nu-i a ta!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Dedicaţii muzicale” de la protestatari pentru cei aflaţi la guvernare.
 Vizualizări articol: 1053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
“Dedicaţii muzicale” de la protestatari pentru cei aflaţi la guvernare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LOL trimis de
( 2 feb 2012, 11:29:27
Daca eram suparati pe clasa politica, ieseam mai multi afara. Insa sunt constient ca daca pleaca Base si ai lui, vin altii, care nu cred ca vor veni cu o schimbare. Cei "noi" nu vor face altceva decat sa se adapteze "contractului" semnat cu FMI. Oamenii astia nu sunt altceva decat niste sustinatori USL, pentru ca daca ma duc langa ei si strig cu ei "Jos Basescu - e bine", dar daca strig "USL - PD-L aceeasi mizerie" ma alunga, ca sunt huligan si am venit sa boicotez". Protestul e un  ☭  frumos mirositor si de fatada. Cu mult respect, ma pis pe USL si PD-L. Acum astept pe facebook sa vina Spetcu sa ne spuna ca "viermii PD-L scriu despre el". Ia-ti bre o viata. Nu tre sa fiu din PD-L sa vad ca.catul din fata prefecturii. Apropo... cati bani ai luat? Sau cati bani ia zara de la baisanu ? Ha ! Sa traiti bine, fraierilor !
1.1  RE: LOL trimis de
( 2 feb 2012, 11:38:33
Oamenii astia sunt platiti cu bani sau alimente,iar USL spun ca ei nu ii cunoc pe protestatari dar in schimb liderii Usl sunt mereu alaturi de ei si intr-un cuvant protestatarii si USL se sustin reciproc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei