Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 ian 2012 - Anul XVII, nr. 13 (4918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Vechii stâlpi de iluminat de pe artera principală a Sucevei sunt demontaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Odată cu punerea în funcţiune a noii reţele de iluminat public de-a lungul principalei artere de circulaţie a Sucevei, stâlpii vechii reţele de iluminat sunt acum demontaţi şi puşi la păstrare.
Acţiunea de demontare a vechilor stâlpi de iluminat a început luni, de la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, până ieri fiind finalizat tronsonul cuprins între Galleria Mall şi sediul Primăriei Suceava.
Şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, a atras atenţia celor care se ocupă de această acţiune să aibă în grijă fiecare stâlp, iar aceştia să fie depozitaţi în siguranţă, cu pază, pentru a putea fi utilizaţi ulterior.
“Suntem la faza de demontare a stâlpilor, care vor fi depozitaţi într-un loc sigur, sub pază, pentru că vor fi refolosiţi tot în municipiul Suceava, la extinderea reţelei de iluminat public”, a precizat Lungu.
Lucrarea de modernizare a iluminatului public de-a lungul principalei artere de circulaţie a Sucevei va fi încheiată la finele lunii februarie numai dacă gerul nu va fi o piedică pentru constructori.
“La modernizarea iluminatului public se lucrează cel mai bine în această perioadă, mai puţin la partea de cabluri, care nu se pot întinde, deoarece se pot rupe din cauza temperaturilor scăzute”, a precizat edilul Sucevei.

 

Cablurile montate ilegal pe stâlpi vor fi tăiate

O problemă cu care se va confrunta municipalitatea suceveană va fi cea a cablurilor “cocoţate” pe stâlpii de iluminat care acum sunt demontaţi.
“Deocamdată nu a venit nimeni să ceară autorizare pentru ele. Noi am spus clar – în momentul în care vom muta cablurile de pe un stâlp pe altul, cele care nu sunt identificate şi autorizate vor fi tăiate”, a declarat Ion Lungu.
Termenul avansat de constructori pentru punerea în funcţiune a noii reţele de iluminat public, din Centru până la ieşirea spre Botoşani, este 27 martie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vechii stâlpi de iluminat de pe artera principală a Sucevei sunt demontaţi.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vechii stâlpi de iluminat de pe artera principală a Sucevei sunt demontaţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei