Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 ian 2012 - Anul XVII, nr. 13 (4918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie de susţinere a lui Traian Băsescu pe Facebook, declanşată odată cu protestele din stradă

O campanie de susţinere a preşedintelui Traian Băsescu a fost declanşată pe Facebook imediat după începerea protestelor din stradă din ultimele zile, unul dintre mesajele postate fiind citatul lui Baconschi în care apare formula "mahalaua violentă şi ineptă încolonată".
Una dintre paginile create pe Facebook în favoarea şefului statului este intitulată "Alături de Preşedintele Nostru".
"Anul care începe va fi crucial pentru România. Opţiunea e simplă: reformă, responsabilitate, siguranţă sau regres, populism, domnia bâtei. Alegerea o va face însă România vrednică, România care munceşte, România însetată de viitor, nu mahalaua violentă şi ineptă încolonată, ca minerii odinioară, în spatele moştenitorilor Securităţii", este unul dintre mesajele postate de persoana care a creat pagina şi care este preluat de pe blogul prim-vicepreşedintelui PDL Teodor Baconschi, la care se adaugă: "Tu de care parte eşti? Susţine-ţi Preşedintele!".
Pe această pagină dedicată susţinerii şefului statului au fost postate mai multe fotografii cu acesta, printre care cele din timpul întrevederilor cu preşedintele SUA, Barack Obama, cancelarul german Angela Merkel şi preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy.
De asemenea, mai sunt publicate fotografii din timpul mitingurilor electorale, în care apar oameni cu pancarte pe care sunt scrise mesaje de genul "Traiane, nu eşti singur. Eu sunt aici!" sau "Băsescu, ai votul nostru".
Într-una dintre aceste fotografii, şeful statului apare alături de soţia sa, Maria, care poartă un tricou pe care este scris: "Există ceva mai rău decât oamenii răi... indiferenţa oamenilor buni".
Unele dintre mesajele celor care au accesat această pagină sunt critice, cu mesaje dure antiprezidenţiale.
La capitolul informaţii ale persoanei care a creat pagina apare un îndemn: "Toţi cei care îşi susţin preşedintele să dea LIKE".
Totodată, website-ul indicat este cel al Administraţiei Prezidenţiale, respectiv www.presidency.ro.
Până la ora transmiterii acestei ştiri, pagina a primit peste 3.700 de like-uri.
Un alt grup creat în ultimele zile pe Facebook pentru susţinerea şefului statului se intitulează "Alături de Traian Băsescu" şi are până acum aproape 500 de like-uri.
Şi manifestaţiile din ultimele zile din stradă au început tot printr-o campanie de mobilizare pe Facebook.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de susţinere a lui Traian Băsescu pe Facebook, declanşată odată cu protestele din stradă.
 Vizualizări articol: 783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 18 voturi
Campanie de susţinere a lui Traian Băsescu pe Facebook, declanşată odată cu protestele din stradă2.0518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Campania.... trimis de
(18 ian 2012, 12:42:22
O campanie de limbi in dos a declansat si fituica voastra la adresa marinarului turmentat. Stergeti-va pe la gura ca sunteti murdari de maro ! Macar ai sange si semneaza articolul pupcuristule !
2.   Re trimis de
(18 ian 2012, 12:46:57
Lamazimata esti un USL-ist mizerabil care te ai numarat printre cei 5 6 protestatari de la prefectura? Felicitari ..."Ati infrant"
2.1  RE: Re trimis de
(18 ian 2012, 13:06:48
va e frica fomistilor ca o sa se schimbe puterealaughing) bine a zis cineva : poate nu o sa cada portocalii acum, dar pana la urma tot trebuie sa cada. cand o sa se intample asta, toti cei de genul tau ( basisti scarbosi ) ar trebui vanati cum erau vanati nazistii dupa terminarea razboiului !
3.   Eu văd scris, zimțată, dar atât poți tu, probabil trimis de
(18 ian 2012, 13:00:16
Cam slab cu ortografia, geamănule (dacă de la twin vine pseudonimul tău...). Și eu am fost la Prefectură, și nu sunt USL-istă, și am văzut acolo mai mulți cetățeni obișnuiți, nu politicieni...Te poftesc să vii diseară să te convingi, dacă ai curaj...Numai vezi nu căsca gura să-ți lauzi preferații care ne fură, că-ți riști integritatea corporală (cea mentală oricum lasă de dorit, dacă crezi că ce se petrece acum nu e sincer și spontan). Hai, baftă PDL-istule...A, uitasem, de fapt, te înțeleg: la cum ați manipulat voi totul, crezi că și alții fac la fel...Regret, numai voi aveți asemenea mijloace, deci, las-o baltă!
4.   Mandru ca sunt roman trimis de
(18 ian 2012, 14:02:56
Investitorii nu vin în zone instabile din punct de vedere politic, iar finantatorii se gândesc de zece ori înainte sa dea bani la dobânzi rezonabile în tari în care oamenii protesteaza în strada.
Investitorii nu vin într-o tara cu un capital uman precar asa cum e România. Si când spun capital uman, ma refer la oameni educati si sanatosi. Dar oamenii nu pot fi educati fara a avea un sistem de e...ducatie performant si nici sanatosi în tara în care sistemul sanitar este putred de coruptie si ineficienta.
Investitorii nu vin în tara în care sistemul de justitie nu functioneaza sau functioneaza dupa coduri din anii 60. - Investitorii nu vin pe o piata în care sunt nevoiti sa angajeze oameni pe care sa nu îi poata disponibiliza atunci când nu mai pot sustine costurile cu forta de munca.
Investitorii nu vin într-o tara în care se platesc taxe mari pentru ca sunt din ce în ce mai multi pensionari dependenti de din ce în ce mai putini salariati.
Investitorii nu vin într-o tara în care salariile bugetarilor sunt mereu mai mari decât salariile de la privat.

Tu ce vrei? Eu vreau ca Presedintele Meu sa schimbe lucrurile împreuna cu cei care îl sustin. Tu? Tu vrei o ROMÂNIE MODERNIZATA?
5.   Mandru ca sunt roman trimis de
(18 ian 2012, 14:09:13
bun......il dam jos pe basescu, guvernul. apoi????????ii punem din nou in fruntea noastra pe cei care dupa revolutie si-au batut joc de noi si de romania????????Eu as zice sa mai gandim un pic!!!
6.   Glumiti, glumiti trimis de
(18 ian 2012, 14:18:17
Lingaii de ☭ basescian sa faca de bine si sa stranga semnaturi de sustinere, pentru penalul baselu, in piete, din usa in usa, nu de alta dar vor vedea si reactia oamenilor. Poate asa mai scapam de niste prostovani. Eu astept cu nerabdare, ci sucitorul pregatit pentru adeziune. Bombalailor.
7.   Pentru DANAP trimis de
(18 ian 2012, 14:37:04
Hai sa fim macar putin realisti si cu capul pe umeri. Eu nu sunt PDL-ist, nu sunt in nici un partid politic, dar sunt constient ca orice miscare populara DE AMPLOARE (nu ca cea de acum, de 9000 de oameni la nivel national , din 18 000 000) nu face decat sa adanceasca si mai mult criza, sa alunge investitorii si sa creeze instabilitate monetara, ceea ce afecteaza mai mult pe romanul de rand care se chinuie sa-si plateasca ratele la banci . Nu pot sa spun ca cei de la putere de acum sunt buni sau rai, dar solutiile existente in momentul de fata , care ar putea sa schimbe actuala putere sunt NULE. Iar referitor la greseala de ortografie, poti observa ca este intre ghilimele, deci este folosita intentionat, pentru ca este in totalitate dedicata bolsevicilor USL-isti care nu nu vin niciodata cu solutii...ei vin doar cu acuze . Schimbarea trebuie sa vina de le noi , de la cetatenii acestei tari, care ne am obisnuit doar sa cerem si sa ne plangem, trebuie sa punem osul la munca nu sa asteptam sa ne dea statul. Trebuie sa intelegem ca statul nu ne poate duce pe toti in spate daca nu contribuim si noi macar cu vointa si alta mentalitate, statul nu are cum sa dea o pensie mare la o babutza care 20 de ani a strans oua sau a taiat porumb la CAP. Romania trezeste-te!
8.   Inconstienti trimis de
(18 ian 2012, 15:06:57
Pe noi ceilalti aproximativ 20 de milioane de romani, ne mai asculta cineva !?! ...vad ca acum nu mai conteza decat cele cateva sute de militanti USL + "revolutionarii de meserie", care-si vor renta viagera, inapoi + geleriile de fotbal, si cativa "gura casca"...
Vad ca "papusile vorbitoare", de la televiziunile "irealitatea 1", "irealitatea 2" si antena 3, incearca sa manipuleze populatia, si o indeamna la anarhie !
Hai sa facem un exercitiu de imaginatie, si sa ne inchipuim cum o sa arate Romania peste 1 an, condusa de USL !
!. O sa avem minstrii, numiti de Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu, Dinu Patriciu sau Ioan Niculae...
2. Occidentul o sa ne izoleze, vazand ca Romania nu se poate lepada de coruptie, iar romanii n-o sa mai poata sa calatoresca in vest, nici macar cu vize...!
3. O sa vedeti atunci, ce insemna dictatura ! Cand mogulii de azi, o sa puna monopolul lor infect, peste toata media din Romania. Amintiti-va ce-a patit OTV-ul pe timpul lui Nastase..., sau Mugur Ciuvica..., sau TVR-ul...
4. O sa aveam iar inflatie, tot ca pe timpul lui Nastase..., cand cu banii pe care-i aveai azi pentru o masina..., peste cateva zile, nu-ti mai puteai cumpara, decat cate ceva de mancare...
Si exemplele ar putea fi foarte multe...
9.   Pdl trimis de
(18 ian 2012, 17:41:14
nu pdl-ul a furat tara era furata din 90, nu pdl va redus salariile psd vi la redus din 90, fratilor credeti ca daca pleaca pdl-ul de la putere vine usl-ul infometati si o sa fie mai rau, suceava o duce bine din orice punct de vedere daca pleaca pdl-ul de la putere nu o sa mai vedeti investitii in suceava multi ani de zile in colo
10.   Corect trimis de
(18 ian 2012, 18:57:34
daca vine la putere uniunea socialista, toti banii care sunt directionati spre investitii, se vor duce pe ajutoare sociale, o sa apara din nou economatele ca pe vremea lui tata Ilici si usor usor ne apropiem de anii 90
11.   Alaturi de presedintele nostru... trimis de
(18 ian 2012, 20:46:21
asta e o vreajeala...maine cand ies SI LIDERII USL-asilor la proteste atunci ar trebui aruncat cu pietre, dar nu in jandarmi, ci in derbedei astia!!!!!
12.   Eu cu cine votez trimis de
(19 ian 2012, 02:13:14
domnilor politiceni din ROMANIA v-as ruga sa va pastrati luptele de strada si infuenta asupra oamenilor saraci din ROMANIA in timpul alegerilor asa ca lasatio mai mole si la munca domnilor CACI SUNTEM IN CRIZA SI NU VREM ANARHIE [SUZATI ORTOGRAFIA MULTUMESC]

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei