Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 ian 2012 - Anul XVII, nr. 13 (4918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soluţie

Vameşul Eugen Donisan, achitat de Judecătoria Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, pentru fapte asimilate infracţiunilor de corupţie, un inspector vamal care lucra la Biroul Vamal Siret a fost achitat de magistraţii Judecătoriei Rădăuţi. Achitarea lui Eugen Vasile Donisan, de 47 de ani, din Dorneşti, nu este însă definitivă, iar procurorii DNA Suceava au anunţat deja că vor ataca soluţia în căile de atac permise de lege.
Donisan este acuzat că în ziua de 21 martie 2010, în timp ce se afla pe sensul de intrare în ţară în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, nu a efectuat controlul vamal amănunţit asupra unui microbuz marca Mercedes Sprinter, condus de un anume Toader Coman.
Ulterior, maşina a fost oprită în trafic de o patrulă a Poliţiei de Frontieră, iar la controlul de rutină s-au descoperit o mie de pachete de ţigări marca Viceroy cu timbru ucrainean, pentru care nu exista nici un act de provenienţă.
Anchetatorii au ajuns la concluzia că Eugen Donisan nu şi-a îndeplinit în mod corect atribuţiile de serviciu care-i reveneau, provocând o pagubă la bugetul de stat de 8.206 lei. Prejudiciul a fost recuperat prin confiscarea ţigărilor destinate pieţei negre din România.
Donisan a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii asimilate infracţiunilor de corupţie de abuz în serviciu contra intereselor publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vameşul Eugen Donisan, achitat de Judecătoria Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vameşul Eugen Donisan, achitat de Judecătoria Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vama....mama trimis de
(18 ian 2012, 13:12:26
Propun primariei din Dornesti , judetul Suceava, ca-ntr-o sedinta extraordinara a consiliului local sa-i ofere numitului tuitlul de Cetatean de onoare, in tilu de mare descurcaret. ptr ca si asa justitia nu este in stare de nimic, mai ales ce-a din radauti, unde...cine are bani, ste mai presus de lege..Asa ca....d-nul vames....mai lasa cate un buz pe saptamana ptr 1.000 E, asa bani de benzina si un pachetel la serviciu, cat tot e criza....si nu poate trai sin salaryul de vames.......
Si ,...toate bune si frumoase... Aceste mitinguri trebuieau organizate in fata CSM, cu geamuri sparte si judecatori inecati in Dambovita, ptr ca acestia impreuna cu ANAF-ul ( finantele)...au distrul Romania...definitiv...si iorevocabil...Vrem o noua organizare admnistrativ teritoariale, dar cu conditia ca jd.Suceava,,,sa fie alipita Polonilor....( ca tot aveam granita cu ei...candva....! RUSINE....cu doi de RRRRRRRRRRR......DREPTATE echilibrata, pe banii publici.
2.   RUSINEEEEEEEEE ... NE E SCARBA DE TARA ASTA ! trimis de
(29 ian 2012, 16:39:27
Oare,judecatorii care l-au achitat,stiau,ca,cat a fost suspendat si cercetat,DONISAN si-a renovat ditamai viloiul,si-a tras AUDI ultimul tip de 50000 EURO,doua apart in centrul IASULUI,pt fetele sale ??!! Poate din ,,economiile de servil slujbas al VAMII SIRET" ??!! Sau ca,sotia sa DANA DONISAN,e casiera oficiala a VAMII DORNESTI,[cu studii doar LICEUL AGRICOL],ca foloseste zilnic masina VAMII,in interes personal,cumparaturi,piata,bar .. pe benzina statului ??? Neoficial,ea e casiera SPAGII,din reteaua DONISAN-CAZACENCU ?? PE CE CONSIDERENTE A FOST AVANSAT donisan,DE LA VAMA vicov,LA VAMA siret ?? Pt ca era pionul principal in retea !!! s-a verificat averile acestora,dobandite in cativa ani,din umilul salariu de vames ?? Vreti ca saracii oameni,sa nu inghete in PIATA UNIVERSITATII,cersind drepturi la subzistenta... cand acesti mafioti sfideaza si legile si limitele bunului simt,aratand cu nepasare,opulenta ,,traiului de huzur" ???!! Achitat pe ce motive ?? Sau,din rezerva dobandita in VAMA,a mai ramas cateva zeci de mii de EURO,special,pt avocati !!!N-a fost valoare mare ?? Dar ne credeti asa de prosti,sa credem ca a fost doar un buz de tigari pe tura lui DONISAN ?? Dar de TIRURI intregi,nu pomeniti ?? Sau fapta in sine,nu e o infractiune ?? Maine-poimaine,te pomenesti ca reintra inapoi in serviciu la VAMA si mai cere si despagubiri materiale ... pe care prostimea,nu STATUL,le plateste !!! Si .... tot sa ,,TRAIM BINE" !!!
3.   AVIZ AMATORILOR !!!! trimis de
(30 ian 2012, 18:44:35
Daca aveti nevoie de JUDECATA DREAPTA ... si de un JUDECATOR ,,dispus sa-si vanda si sufletul pt bani",luati exemplul de la MARELE VAMES DONISAN..... si apelati la JUDECATORUL VICOL ,de la JUDECATORIA RADAUTI !!! Furati fratilor cat puteti,nu fiti prosti,angajati-va intr-o structura mafiota,ca ... TATA VICOL va rezolvaaaaaaaaaaaaa !!! Oare presedintele TRIBUNALULUI RADAUTI si PRIM PROCURORUL nu stiu nimic despre asta ??!!! Adica,l-au prins in fapt POLITIA DE FRONTIERA... si n-au fost probe ?? Mint politistii aia ??!! Atunci in cine sa mai credem,in care institutie a STATULUI ?? Cine e mincinosul ... POLITIA sau VAMA ??? Hotul striga HOT ... sau cum ??? Asa ca ... nu ne mai ramane celorlalti,fraierilor,care muncesc cinstit pt o mizerie de salariu,decat sa ne apucam de trafic de tigari,furat,mituit,corupt ... si TRAI NENEACA apoi !!! Ce mai conteaza,dpa noi potopul ! Nebuni am fi,sa ne educam copiii,sa invete,sa munceasca cinstit !!! NUUUUUUU .... s-ai educam de mici in spiritul LUMII UNDERGROUND,ca in BROOKLYNN,ca-i loc mare in ROMANIA !! Cu ce suma de bani amarati,sa contribuim noi toti cetatenii,sa-i platim salariile compensatorii si despagubirile lui DONISAN,cand acesta va intra iar inapoi la VAMA ??!! Se socoteste si spaga care o facea pe fiecare tura ??!! ca sa stim si noi ... vindem purcelul din cotet,sau cartofii din beci ??? RUGAM .... IMPLORAM ... DREPTATEEEEEEEEEEEE .... pt TOTDEAUNA !!!
4.   Centaur cauta-ma trimis de
( 1 feb 2012, 17:12:04
Daca vrei sa dai mai multe detalii despre harnicul Donisan scrie-mi pe adresa zneyru@email.ro. Poate facem acolo un schimb de telefoane si de informatii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei