Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 ian 2012 - Anul XVII, nr. 13 (4918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Graba strică treaba

Asfaltul turnat la venirea frigului, în zona Parcului Central, a început să se exfolieze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de asfaltare executate după venirea anotimpului rece, în luna noiembrie, dau semne de slăbiciune, după mai puţin de trei luni.
Astfel, asfaltul turnat pe bulevardul Ana Ipătescu, pe banda de stocare creată la finele anului trecut pentru a vira la stânga, spre strada Mitropoliei, a început să se dezintegreze, chiar în dreptul trecerii de pietoni care duce spre Parcul Central.
Primarul Sucevei, care a sesizat acest “punct slab” al lucrărilor de modernizare a intersecţiei, consideră că acesta indică clar faptul că trebuie mai multă precauţie când este vorba de lucrări executate când vremea este potrivnică.
“La reparaţii stradale nu putem face nimic în această perioadă şi aşa este indicat. S-au cam forţat un pic lucrurile la finele anului trecut, iar în zonele în care s-a lucrat pe vreme rece, pe banda de stocaj de vizavi de parcul central, deja o bucată de asfalt se exfoliază şi trebuie turnată din nou. Lucrarea este în garanţie şi trebuie refăcută în primăvară, de cei care au executat-o, pe cheltuiala lor”, a declarat Ion Lungu.
Şeful municipalităţii sucevene a explicat că oricum, lucrările de asfaltare de anul trecut nu sunt decât parţiale, pentru că peste stratul de asfalt turnat anul trecut, anul acesta vor mai fi turnate încă două straturi.
“Chiar dacă suntem întârziaţi în proiectul de străzi, prioritatea zero este să facem lucrări de calitate”, a concluzionat Lungu, care nu va da semnalul de pornire a lucrărilor de asfaltare până când vremea nu se va dovedi favorabilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asfaltul turnat la venirea frigului, în zona Parcului Central, a început să se exfolieze.
 Vizualizări articol: 1338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Asfaltul turnat la venirea frigului, în zona Parcului Central, a început să se exfolieze5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Treaba romanesca trimis de
(18 ian 2012, 11:33:21
Lungu spunea ca lucrarea tb sa dureze 7 ani. (asta cand s-a turnat asfaltul). Pe strada mitropoliei, asfaltata tot atunci, sunt niste cratere pe sensul de coborare, de-ti rupi masina.
1.1  RE: Treaba romanesca trimis de
(19 ian 2012, 10:55:25
Pai a turnat asfalt firma interlopului Puscasu care e la bulau. Lungu a luat cascavalul...ii mai face o bodega lu fiu-sau ...Sa traiti bine!
2.   Cum altfel? trimis de
(18 ian 2012, 11:57:31
Pai o data ia comision pentru asfaltare,inca o data pentru reparat cu pavele,iar la marea fatuiala in cinstea alegerilor va mai sufleca niste bani,pe care-i va spala pe la vreun irish pub...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei