Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 ian 2012 - Anul XVII, nr. 13 (4918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Invitaţie la dialog

Flutur: “Este păcat să dăm cu piciorul şi să creăm României o imagine de ţară în care apare din nou anarhia anilor ‘90”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PD-L respectă demersurile civilizate şi paşnice ale cetăţenilor, se declară împotriva violenţelor stradale şi consideră că dialogul ar trebui intensificat  în perioada următoare. Afirmaţia aparţine prim-vicepreşedintelui PD-L Gheorghe Flutur şi vine ca urmare a mitingurilor de protest care au cuprins România în ultimele zile. Flutur admite că mare parte din nemulţumirile oamenilor sunt îndreptăţite, acestea fiind generate, în opinia lui, de măsurile de austeritate pe care Guvernul a fost nevoit să le pună în aplicare, măsuri care au fost apreciate şi care au asigurat stabilitatea ţării.
El a arătat cu degetul spre Europa şi spre alte ţări ale lumii unde criza economică a creat, de asemenea, nemulţumiri majore. Prim-vicepreşedintele PD-L a dat exemplul Greciei, acolo unde manifestările violente care au avut loc luni de zile în Atena nu au oprit autorităţile să pună în aplicare măsuri de austeritate severe pentru populaţie.
Flutur a declarat: “Luni de zile oamenii au manifestat în stradă la Atena, au fost zeci şi sute de mii de oameni care au ieşit, au incendiat şi nu ştiu la ce i-a ajutat. Problema economică se rezolvă altfel, prin iniţiativă, prin credibilitate. Părerea mea şi nu numai a mea este că trebuie să facem tot posibilul să epuizăm dialogul, să discutăm, să le explicăm oamenilor care sunt paşii. Foarte mulţi oameni importanţi din ţară, reprezentanţi ai patronatelor, Consiliul Fiscal din România, reprezentanţi ai agenţiilor de turism spun clar că am trecut prin moment grele, am luat măsurile care trebuiau şi este păcat acum să dăm cu piciorul şi să creăm României o imagine de ţară în care, din nou, anarhia anilor ‘90 ar putea să fie pe stradă. Nu suntem de acord cu violenţele, cu atacurile  unor oameni certaţi cu legea. Respectăm demersurile civilizate şi paşnice ale oamenilor şi suntem dispuşi la dialog”.

 

“Cine încearcă să se lipească, să culeagă capital politic în aceste zile cred că va greşi”
 
Gheorghe Flutur consideră că la aceste manifestări de protest, clasa politică în ansamblu ei primeşte o palmă şi crede că cei care vor încerca să culeagă capital politic de pe urma protestelor vor greşi. Liderul democrat-liberal consideră că cine promite că poate aduce bani pentru rezolvarea problemelor nu poate fi decât un populist, ideea fiind, în opinia lui, aceea de a strânge rândurile şi de a găsi soluţiile economice potrivite pentru oameni.
Flutur susţine că stabilitatea economică a ţării este vitală şi că orice zi de mitinguri cu violenţe înseamnă cel puţin un mare investitor în minus pentru România. “De aceea calea de dialog este soluţia de bază şi vom încerca zi şi noapte să negociem, inclusiv la nivelul judeţelor, prin acele consilii de dialog social, să încercăm să găsim soluţiile împreună”, a spus Flutur.
El a mai adăugat că a recomandat celor care mai organizează mitinguri de protest să solicite autorizaţie. “Asta pentru că un cadru organizat înseamnă o prezenţă a organelor de ordine. Acum, pe lângă marea masă de oameni din Bucureşti de bună-credinţă şi care au nişte necazuri pe care le ştim, suntem de acord că există şi încercăm să le rezolvăm, apar şi elemente huliganice cu care nu suntem de acord. Pe lângă asta, cei care doresc o manifestare paşnică sunt bruiaţi de astfel de elemente huliganice. De aceea am solicitat să ceară autorizaţie”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: “Este păcat să dăm cu piciorul şi să creăm României o imagine de ţară în care apare din nou anarhia anilor ‘90”.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 11 voturi
Flutur: “Este păcat să dăm cu piciorul şi să creăm României o imagine de ţară în care apare din nou anarhia anilor ‘90”1.7511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Serios? trimis de
(18 ian 2012, 11:10:17
1. Ia mergi matele musiu Flutur la Bucuresti, unde-ti curg mucii in mod normal aproape zilnic pe langa fusta lui Udrea, poate poate pupi si tu o tzatza, si zi oamenilor de acolo acest mesaj foarte "inteligent".
2. De acord cu chestia cu dialogul, dar voi porcilor, stiti urmatoarele procedee: ASUMAREA RASPUNDERII, ORDONANTA DE URGENTA, ca sa nu mai pomenim de DNA si POLTICA PUMNULUI IN GURA, ANI, SRI, SIE, etc.
3. Hotiile PDL-iste nu opt fi eradicate decat prin astfel de manifestari. Aroganta si nesimtirea dovedita inca odata si de Flutur si de Onofrec, consider ca ar trebuii sa indemne la manifestatii de strada non stop.

La Botosani cu voi!
1.1  RE: Serios? trimis de
(18 ian 2012, 11:43:41
mda, ăştia la BT iar restul purceluşilor din psd şi pnl în Siberia, că doar vorba aia: trăiesc din slănină!
1.2  RE: Serios? trimis de
(18 ian 2012, 12:08:00
Partial de acord. Cred ca la un loc ar fi cel mai bine. Mie mi-ar place sa vad niste meciuri daca ar fi pusi impreuna, fie ca la BT fie ca in Siberia. Exemple de genul NASTASE-BASESCU (cap de afis si cel mai tare de departe) sau MARZA-FLUTUR sau BOC-TARICEANU, etc, ar fi meciuri care ar vinde chiar si peste ocean daca ar fi televizate.
1.3  RE: Serios? trimis de
(18 ian 2012, 14:39:32
Nu au sanse in Bt., acolo oamenii sunt mai destepti. Numai din Sv. pot iesi asemenea "oameni"
1.4  RE: Serios? trimis de
(18 ian 2012, 17:00:25
Si totusi !

Stiu si eu supararea...dar cu el, sa fim obiectivi,.... a fost bine intentionat!

Oricit de suparati am fi noi pe PD, mai ales pe clica conducatoare, care-si bate joc de noi fara mila, trebuie sa recunoastem ca dl Flutur s-a lupatat pentru Suceava acolo ,,sus”, mereu vrea sa faca ceva pt Jud. Suceava.
Stiti f. bine ce au facut ceilalti pina la el.

Stim de la Monitorul ca are in plan multe si urmeaza sa faca, asa cum, sa recunoastem, nu s-a facut pina-n prezent.
Au trecut zeci de ani si nu s-a facut nimic- nimic si acum se vede de la o luna la alta, apar noutati ba la spital, ba cu DN17, ba cu podurile,etc…urmeaza aeroportul de la Salcea, va aduce specialisti la spital, si tot asa!

Uitati-va la toate celelalte judete din tara, unde nu s-a facut mai nimic!

Stiu si eu de suferinta si jignirile, durerile, pricinuite noua de PD, dar cu Flutur, sa fim obiectivi!
1.5  RE: Serios? trimis de
(18 ian 2012, 20:19:46
In ani in Suceava s/au facut multe investitii in toate domeniile. Daca va veni marzoii o sa fie vai si amar de judetul asta.
Zaraza draga in Romania nu se munceste, (numai uita/te la campurile de la intrare in orqas si ai sa vezi cum sunt lasate in paragina), iar toti au fost invatati sa nu faca nimic.
Flutur are mare dreptate,la munca fratilor.
Va saluta un bugetar cu bani putini dar care in timpul liber face si agricultura.
2.   * trimis de
(18 ian 2012, 11:14:58
Suceava nu mai are urechi să te asculte
Sucevenii vor să iasă din starea de lăptucă
Vorbele astea nu-s decât alte INSULTE
Sunt vremuri când se pune mâna pe măciucă

Întreabă-te (Fluture) cum de s-a ajuns aici ?
Ai transfigurat realitatea cu politica-ţi hâdă
Te-ai pus pe jaf , ţi-ai luat tâlhari complici
Sucevenii NU MAI VOR DE TINE SĂ AUDĂ
..............................

Mai multe degete nu au forţa pe care o are un pumn
Mai mulţi oameni înseamnă mai multe nopţi .. de nesomn
Coloanei vertebrale îi place ( văd ) să stea dreaptă
Sucevene , resul Sucevei (şi) pe tine (la protest) te-aşteaptă !
2.1  RE: * trimis de
(18 ian 2012, 16:58:57
:-hwinking
feeling beat uppirate
3.   Romania curata. trimis de
(18 ian 2012, 11:41:58
SA INCEAPA JUDECATA TUTUROR POLITICIENILOR DIN 1990-2012 ,CAP DE AFIS TOV.ILIESCU,ROMAN,BASESCU,TARICEANU,CIORBEA,R. VASILE,NASTASE,etc...JUDECATOR SA FIE DIN ALTA TARA.
4.   Oare ce s-ar întâmpla dacă ... trimis de
(18 ian 2012, 12:00:08
...s-ar organiza şi mitinguri de susţinere a actualei puteri! cred că ar aduna mai multă populaţie. însă ar fi o chestie extrem de periculoasă să pui faţă-n faţă două tabere destul de înfiebântate, aşa cum a făcut nea ilici când a adus minerii. totul se rezolvă la VOT nu în stradă. partea proastă e că că nu mai ştii pe cine să votezi!
4.1  RE: Oare ce s-ar întâmpla dacă ... trimis de
(18 ian 2012, 20:09:11
uite ! pot veni SI sustinatorii basisti ,maine , in fata CJ incepand cu ora 16 ( adica ora 4 , sa priceapa si basistii )
P.S. MAINE E MARE MITING MARE !!! (SUCEAVA VA FI IN PICIOARE !!!)
5.   Fluturica trimis de
(18 ian 2012, 12:09:16
...musiu Glutur...de ce nu-=ti covine? ca primeste clasa politica o palma???????????
Merita picioare in fund dupa tot dezastrul din tara.
Va e frica ca nu veti mai iesi in alegeri?nu va domina portocaliul??????//
In constitutie spune asa:mitingurile sunt libere fara autorizatie!!!!!!!!!!!AUZI?/s- ti-au picat antenele?
6.   Ne doare în cot de capitalul politic trimis de
(18 ian 2012, 12:46:51
de care vorbești tu, pur și simplu NU VĂ MAI VREM!!! Ești orb sau doar prost de nu înțelegi, sau poate te minți singur?? Nu te amăgi, băiete, nu dăm doi bani pe tine..prea ai stat să te ploconești pe la București...
7.   Taca-ti fleanca oierule! trimis de
(18 ian 2012, 12:54:19
In 90 aveam ce panca, putoare ordinara! noi aveam servicii, case iar tu erai un mucea care nu avea dupa ce bea apa. Ti-e frica sa dai socoteala? saq-ti justifici casele si averea ta si acopiilor?
8.   .... trimis de
(18 ian 2012, 12:54:24
Multa suparare pentru unii ca e foame mare la psd si pnl.Flaminzilor ati fost invatati sa furati si sa nu va ia nimeni la intrebari sa aveti legi doar pentru voi si acuma va ofticati ca astia nu au stat doar pe furat au mai facut si cite ceva pentru judetul asta.Oamenii gospodari merita gloria,putorile indeamna la proteste....
9.   Politicienii si democratia.... trimis de
(18 ian 2012, 13:02:16
Nu sunteti in stare de nimic...Ati spus ca taiati salariile ptr 6 luni, au trecut doi ani, ati spus ca introduceti noua grila de salarizare, pentru functionarii publici, pe principiul studii, vechime, munca- egale, salarii egale...
Cred ca a venit timpul sa votam un partid extremist, chiar si de surginte legionara, sa curate tara , printr-o " Noapte a cutitelor lungi"...si s-o luam de la capat. Mai mult...
Acest partid, fost respectat a ramas o fantoma a PD-ului, un PDL unflat de catre toti mojicii, nemernicii i huliganii fugariti si parveniti din toate partidele(Ungureanu,Ionescu,Zorojan, Juravlea...etc) si cateva sute de mii in toata tara.. Se poate ca o tara condusa de "mercenari"...politici sa realizeze profit si bunastare....Gresti..Niciodata daca aceste jigodii nu vor fi aruncate din clasa politica, la toamna-i vom vota pe listele USL+C, PRM, Dan Diaconescu, UNPR, etc..etc..!
Asa ca trebuie orgabnizate alegeri anticipate, uninominale, si ce ve-ti vota...aceea o sa aveti... Altfel,,,tatucul Iliescui va va fi Baci...pana la...adanci batraneti(...ca are destule vieti-Stalin II)..
10.   RECOMANDARE trimis de
(18 ian 2012, 14:03:57
RECITITI ARTICOLUL ,,MARZA,FLUTUR SI PREFECTUL POPESCU DEZMINT SCHIMBAREA SEFILOR DE LA FINANTE SI POLITIE''.
IN CONCLUZIE,TZIGANIADA CARE IN CAMPANIE A CONSUMAT CANTITATI ENORME DE TUS, AFOST DOAR UN FEL DE ,,LAUDATIO'' RECIPROC,INTRER CIOCOI.
CAT DE CURAND O SA APARA,COMPONENTA,,COMISIEI JUDETENE DE ACTIUNE[CICA]IMPOTRIVA CORUPTIEI''-1997!
PUNETI-VA CENTURILE,REZULTATELE O SA VA BULVERSEZE.
,,ATERIZARE USOARA''!
11.   Vine Ignatul pentru portocalii trimis de
(18 ian 2012, 14:07:36
Degeaba dati din maini si din picoare, guitati cat mai puteti, gata, Ignatul este aproape. Tovarase prim secretar al judetenei de partid, simti cumva ca iti fuge pamantul de sub picioare? Tatucul tau, Baselu, de ce tace ca porcul in papusoi? Au fost atatea guvernari dar parca asa guvernare nu s-a mai pomenit, mai proasta decat ultima perioada a impuscatului. Si atunci de ce-l mai condamnam pe Ceausescu? Si-n 89 oamenii au iesit in strada pentru ca era frig, era foamete, nu era democratie iar tortionarii (care acuma sunt in mare parte in ograda PDL-laturilor) sub directa supraveghere a organelor de partid (care la fel, majoritatea sunt revopsiti in portocaliu), te puneau la punct imedia ce miscai in front. Tovarase prim secretar al judetenei de partid, este cumva o situatie care parca se aseamana? Ati promis un trai mai bun, acum dati vina pe vrabii si alte zburatoare ca nu puteti si nu sunteti in stare sa gestionati Romania. Rusine sa va fie si mai aveti tupeul sa dechideti ratul.
12.   Unde sunt Baseii? trimis de
(18 ian 2012, 14:20:27
Barba & co, unde sunteti? Astept comentariile voastre PDL-iste sub nume fictive. Hai baietii lui tatica.
13.   Iesti un fraier trimis de
(18 ian 2012, 14:23:57
bai fraiere cand iti dai demisia? sau mai ai de taiat padurii?
14.   MARLANULE trimis de
(18 ian 2012, 14:25:26
.
ASA LA SUSTINUT BOUL DE FLUTUR PE CEL CU OCHII DIVORTATI LA ULTIMELE ALEGERI.
15.   NISTE GUNOAIE PDLIiste trimis de
(18 ian 2012, 14:26:28
VOI ATI ADUS TARA UNDE ESTE TOTI SUNTETI NISTE HOTI
16.   PTR VASY_43 trimis de
(18 ian 2012, 14:28:28
LAS'SA TAIE,CA DOAR EL&BANDA LE-AU PUS!
VINE SI SCADENTA!
17.   RE MARLANULE trimis de
(18 ian 2012, 14:29:16
ASCULTATI EU CE VA SPUN, TRAIAN BASESCU CEL MAI BUN. ASA LA SUSTINUT BOUL DE FLUTUR PE CEL CU OCHII DIVORTATI LA ULTIMELE ALEGERI.
18.   COMPLETARE trimis de
(18 ian 2012, 14:35:58
,,PARTIE'' PTR OAMENII LU' HAYSSAM''-SI NU NUMAI.
19.   DADADA!!! trimis de
(18 ian 2012, 14:39:03
Oare va raspunde acest mare om politic de ceea ce-a facut?
De raul pe care l-a facut Sucevei!
Speram sa-i apara dosarele uitate prin sertare la cercetari penale!!!
20.   RECOMANDARE trimis de
(18 ian 2012, 14:48:50
REPUBLICATI ARTICOLUL ,,FOSTA CONDUCERE A DIRECTIEI SILVICE SUCEAVA,ANCHETATA DE PARCHETUL GENERAL''-24-AUG-2001-OBIECTIV
DOSARELE EXISTA ,TREBUIE ,,RASI'' DOAR PROTECTORII.
21.   SATOR/AREPO/TENET/OPERA/ROTAS trimis de
(18 ian 2012, 14:57:14
„Orașul martir” (!!!) Suceava e O MĂMĂLIGĂ MARE, RECE și ACRĂ.
Nici cu flacără oxiacetilenică s-o pârlești și nu scoți nici măcar un FÂS!

P.S. Toată admirația pentru cei 50 sau 150 de OAMENI care au avut curajul să-și spună CUVÂNTUL.

22.   Inconstienti trimis de
(18 ian 2012, 15:09:06
Pe noi ceilalti aproximativ 20 de milioane de romani, ne mai asculta cineva !?! ...vad ca acum nu mai conteza decat cele cateva sute de militanti USL + "revolutionarii de meserie", care-si vor renta viagera, inapoi + geleriile de fotbal, si cativa "gura casca"...
Vad ca "papusile vorbitoare", de la televiziunile "irealitatea 1", "irealitatea 2" si antena 3, incearca sa manipuleze populatia, si o indeamna la anarhie !
Hai sa facem un exercitiu de imaginatie, si sa ne inchipuim cum o sa arate Romania peste 1 an, condusa de USL !
!. O sa avem minstrii, numiti de Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu, Dinu Patriciu sau Ioan Niculae...
2. Occidentul o sa ne izoleze, vazand ca Romania nu se poate lepada de coruptie, iar romanii n-o sa mai poata sa calatoresca in vest, nici macar cu vize...!
3. O sa vedeti atunci, ce insemna dictatura ! Cand mogulii de azi, o sa puna monopolul lor infect, peste toata media din Romania. Amintiti-va ce-a patit OTV-ul pe timpul lui Nastase..., sau Mugur Ciuvica..., sau TVR-ul...
4. O sa aveam iar inflatie, tot ca pe timpul lui Nastase..., cand cu banii pe care-i aveai azi pentru o masina..., peste cateva zile, nu-ti mai puteai cumpara, decat cate ceva de mancare...
Si exemplele ar putea fi foarte multe...
22.1  RE: Inconstienti trimis de
(18 ian 2012, 16:59:36
Comentariu PDL-ist.Face-ti-va bagajele repejor ca vin anticipatele si o sa aveti o gramada de treaba........
22.2  RE: Inconstienti trimis de
(18 ian 2012, 18:55:38
Miroşi a pedelist şi prin ecran.
1. Şi dacă ar veni miniştrii cu patru clase primare, (dar puţin mai cinstiţi) tot ar conduce mai bine ţara asta!
2.Mai izolaţi pe plan diplomatic decât suntem acum, nu am fost nici în perioada comunista.(vezi imaginile cu "marele cârmaci" plimbându-se ca o oaie părăsită la summitul preşedinţilor ţărilor UE)
3.Cât priveşte insturarea dictaturii...Chioru' este profesor faţă de Bombonel şi atunci, în guvernarea PSDistă spuneam, că mai rău nu se poate!
4.Şi acum, că avem stabilitate financiară,(părerea lui Boc şi a altor specialişti portocalii)grosul românilor nu tot foame fac?!
5.Graba cu care acest "mare patriot" vrea să prăduiască aurul de la Roşia Montana nu se cheamă JAF?
Şi rechizitoriul poate continua...da' n-are rost,pentru că cei de teapa ta, sunteţi spălaţi pe creier(dacă aţi avut aşa ceva vreodată)

23.   Disperatilor trimis de
(18 ian 2012, 15:45:31
MONTE,LUCEAF,VASY_43,SUNTETI UNA SI ACEEASI PERSOANA,AI UITAT CAPS LOOK FRAIERE::)))))))NU TE MAI AGITA CA BUTELIA CA ORICUMVA FI TOTUL UN BIG FIS.RUGATIVA SA NU IASA SUSTINATORII LUI FLUTUR IN STRADA CA IESE RAU.!!!!
24.   TWINUS trimis de
(18 ian 2012, 15:46:28
Su,gi p.poll.a fraiere .. tu si flutur si intreg pdl-ul ve ti fii trasi in teapa public..
24.1  RE: TWINUS trimis de
(18 ian 2012, 20:34:45
bai mimilica esti de/a lui marzoi? Imputiti de psd/isti ce ati distrus suceava
SUS FLUTUR
25.   PDL-isit imputiti! trimis de
(18 ian 2012, 16:12:26

Stire de ultima ora de pe site-ul ziarului, prezentata de PDL-ista Chitul. AJUTORUL DE INMORMANTARE S-A MARIT LA 2117 RON. Spre aducere aminte. Ceausescu, inainte de a-si lua zborul de pe CC a iesit in balcon si promitea o suta de lei in plus la salariu. Acuma vine PDL prin purcica asta : ) si zice ca s-a marit ajutorul de inmormantare. Adica, mai clar: muriti voi de foame si frig ca ajutorul de inmormantare al nostrul, al PDL e substantial marit. Dute-n PM si tu si toti PDL-isti tai.
26.   Tupeu..... trimis de
(18 ian 2012, 16:55:12
Nu vedeti ca se fac a nu intelege despre ce e vorba in propozitie? Asta e paranoia curata.....Lumea urla de disperare iar atitudinea lor e asemenea curvelor care se fac ca ploua daca sunt scuipate......Sa dea socoteala pentru tot ce au facut.A-ti asuma raspunderea,inseamna a plati daca faci buf dar eu nu am gasit scris nicaieri ce patesc acesti ASUMATI.
27.   PACAT trimis de
(18 ian 2012, 18:41:01
PACAT I SA iei bani din salariul omului mai ales ala pana in 1000 ron ca cine stie stie cum se traieste din acesti bani, mai ales sa ai si o rata..UN SINGUR TEPES AR TRBUI,CAM DE VREO 25 DE ANI SA AIBA MACAR,SA FIE TIMP PENTRU TOTI HOTII SA FIE TRASI IN SABIE NINJA!!
28.   Si daca ar veni altii la putere ceor face? trimis de
(18 ian 2012, 18:58:45
Ce fac??? Ne dau ei bani din buzunarul lor? Mai rau o sa se intample,pentru ca o sa vina altii flamanzi si mai in gaura o sa ne duca,ca asa e de cand lumea. Oameni buna oricare altii ar veni la putere nu o sa va dea 'mura in gura' niciodata!!!
28.1  RE: Si daca ar veni altii la putere ceor face? trimis de
(18 ian 2012, 20:11:37
bravooooooo ai pus punctul pe I
29.   Penitenta pentru toti politicienii! trimis de
(18 ian 2012, 19:28:01
Adevarul nu-l cunoaste nimeni, daca d-nul Flutur ar fi sucevean 100% n-o sa deie cu piciorul ca primar la Suceava, dar independent. Sus, pana nu pleaca Zeus, nu se linistesc apele. A sarit de prea multe ori calul, iar omul asta nu e in stare sa-si ceara scuze niciodata, ATAT A VRUT POPORUL, CA LA GREU MAI TREBUIE SI O VORBA BUNA! HAOSUL DACA IL VEZI SI-L TRATEZI CU INDIFERENTA, BA IL MAI SI PROVOCI, INSEAMNA CA ESTI INCONSTIENT. Boc o fi el specialist, dar nu-mi dau seama in ce, dar sunt sigur de un fapt, ca nu e in stare sa conduca doi oameni, daramita o tara.
30.   Parere trimis de
(18 ian 2012, 20:03:03
indifernt cine va veni la putere,bani nu vor fi!!! daca o sa vina flamanzii de la USL,va fi jale.o sa stagnam cu dezvoltarea ecomonica vreo 10 ani.astia au datorii de la alegerile prezidentiale din 2009,is rupti in c.u.r
cat despre dl flutur,toata stima,chiar a facut ceva pt SUCEAVA,mai ales in conditiile actuale,decat buhaiul de MARZA,e mai bun FLUTUR de 1000 de ori
31.   Fgbhnj trimis de
(18 ian 2012, 20:09:11
Bai fratilor datorita lui Flutur se fac multe pentru judetul asta, care pe timpul marzoiului era vai de capul lui. PSD/ul, FSN/ul a distrus economia Romaniei si ne/a vandut strainilor.
32.   Comentariu trimis de
(18 ian 2012, 22:44:35
da domnilor,s/au facut foarte multe in Suceava pe timpul lui FLUTUR,dar trebuie sa fi fraier tare sa crezi acest lucru.nu sa facut nimic care sa schimbe traiul oamenilor in bine.nu ne intereseaza cati bani au fost atrasi in Suceava daca ace;tia au fost cheltuiti aiurea,in interesul firmelor de culoare portocalie.nu demult citeam un articol ca sucevenii sunt fruntasi la neplata ratelor la banci.de ce ?????pentru ca oamenii nu au unde lucra,celor care lucreaza nu le este platita munca corespunzator ......daca domnul FLUTUR vrea respectul nostru sa prezinte public o situatie cu numarul de agenti economici in judet la data preluarii puterii si cati sunt in prezent,cati salariati erau in judet la acea data si cati sunt acum,cati suceveni lucrau afara la acea data si cati lucreaza acum ,care era cifra abandonului scolar si care este acum,si multe,multe alte date care ar trebui sa contribuie la traiul bun al sucevenilor.sa se prezinte o lista cu lucrarile efectuate datorita fondurilor atrase de dumnealui dar si firmele care au facut acele lucrari.va asigur eu ca ar fi mai multumit sa ramana cu huiduielile si cu injuraturile decat sa aiba a raspunde la astfel de intrebari.
33.   Comentariu trimis de
(18 ian 2012, 22:53:45
RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE .IN ACEST MOMENT UN(NON) MINISTRU SPUNE LA TELEVIZOR CA TRAIM RAU DIN CAUZA CELOR 22 ANI DE DEMOCRATIE.ASTA ESTE RESPECTUL FATA DE CEI MORTI IN 89 SA SCAPAM DE COMUNISM.DE ASTA VOR SA INTRODUCA DICTATURA ??????????????????????????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei