Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 ian 2012 - Anul XVII, nr. 13 (4918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În cătuşe

Tâlharul care mergea cu „colinda” în Ajunul Crăciunului, trimis în judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava l-au trimis, ieri, în judecată pe individul care în Ajunul Crăciunului a tâlhărit un bătrân la uşa căruia a venit cu pretextul că vrea să-l colinde.
Vijai Betean, în vârstă de 24 de ani, din comuna Bălăceana, a mers cu colinda prin localitate, însoţit de soţia sa şi de doi minori, în vârstă de 10, respectiv 4 ani.
La un moment dat, spre seară, au ajuns şi la locuinţa victimei, Nicolae C., în vârstă de 75 de ani. După ce l-au colindat pe septuagenar, acesta din urmă a scos un portofel în care avea o sumă semnificativă de bani, lucru observat de Betean. Observând că nu are decât bancnote mari, bătrânul a pus portofelul la loc în buzunarul de la pantaloni şi a căutat într-o haină din cuier, scoţând bani mărunţi pe care i-a dat colindătorilor.
În acel moment, susţin anchetatorii, Vijai Betean a prins victima cu mâinile de gât, a trântit-o la pământ şi i-a sustras portofelul în care se aflau 1.480 de lei, un card bancar, cartea de identitate şi permise de călătorie CFR.
Ulterior, aflând că este căutat de poliţie, Betean a luat trenul împreună cu soţia sa şi s-a deplasat până în municipiul Oradea.
Pe drum, se arată în rechizitoriu, Betean a furat din tren o geantă în care se aflau o tabletă marca Samsung, mai multe CD-uri, precum şi o legitimaţie de student.
La câteva zile de la comiterea faptei, tânărul din Bălăceana a fost prins de poliţişti şi arestat preventiv pentru tâlhăria din Ajunul Crăciunului.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tâlharul care mergea cu „colinda” în Ajunul Crăciunului, trimis în judecată.
 Vizualizări articol: 866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Tâlharul care mergea cu „colinda” în Ajunul Crăciunului, trimis în judecată4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
(18 ian 2012, 19:23:37
felicitari politistilor de la sectia de politie Moara care cu mult profesionalism, neglijandu-si familiile da Craciun, au reusit prinderea si arestarea talharului

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei