Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 nov 2011 - Anul XVI, nr. 270 (4868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Le-a şuierat glonţul

Tinerii care au furat bijuterii în valoare de peste 20.000 de lei, condamnaţi cu suspendare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii care în această vară au furat bijuterii din aur şi argint în valoare de peste 20.000 de lei dintr-un apartament situat în cartierul Obcini au scăpat destul de ieftin la proces.

Mihaela Alina Breabăn, de 23 de ani, Ilie Pânzariu, tot de 23 de ani, şi Mihai Axinte, de 20 de ani, toţi din Suceava, au primit condamnări cu suspendare din partea magistraţilor de la Judecătoria Suceava. În decizia de a suspenda pedepsele aplicate celor trei, magistraţii au ţinut cont, probabil, de faptul că autorii nu au antecedente, dar şi de faptul că o mare parte din prejudiciu a fost recuperat. Dacă Axinte şi Pânzariu au fost condamnaţi la câte un an şi şase luni de închisoare, Mihaela Alina Breabăn a primit o pedeapsă de un an şi patru luni de închisoare, toate pedepsele fiind cu suspendare. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

Fapta pentru care au fost judecaţi cei trei s-a petrecut în noaptea de 27 spre 28 august, însă poliţiştii i-au prins la mijlocul lunii septembrie, reuşind să recupereze şi o mare parte din prejudiciul deloc de neglijat, de peste 20.000 de lei.

Încă de la început, anchetatorii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava au fost convinşi că autorii sunt persoane care cunoşteau că în interior se găsesc bunuri de valoare şi au acţionat la pont, cunoscând că proprietarul era plecat în concediu. De asemenea, nu s-a găsit nici o urmă de forţare a uşii, iar în interiorul locuinţei nu erau urme de răvăşire.

Pe 9 septembrie, poliţiştii au identificat, la o casă de amanet din cartierul Burdujeni, 25 de grame de bijuterii, stabilindu-se că este vorba de o parte din cele furate din casa proprietarului apartamentului.

Mergând pe fir, anchetatorii au ajuns la Mihaela Alina Breabăn, o tânără în vârstă de 23 de ani, din municipiul Suceava, fiica femeii care lucra ca menajeră la familia părţii vătămate. Luată la întrebări, tânăra de 23 de ani a recunoscut că a luat de la mama sa o dublură a cheii apartamentului, cheie pe care menajera o avea chiar de la proprietari.

Ea a relatat cum pe 27 august s-a întâlnit în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava cu prietenul său, Ilie Pânzariu, în vârstă de 23 de ani, căruia i-a dat cheia, punând la cale un plan de spargere. Pentru asta, Pânzariu a găsit un complice, Mihai Axinte, în vârstă de 20 de ani, şi el din Suceava, cel care a pătruns efectiv în apartament, în noaptea de 27 spre 28 august.

Cu ajutorul cheilor, tânărul de 20 de ani a pătruns cu uşurinţă în apartament, furând bijuteriile în greutate de circa 130 de grame şi alte bunuri amintite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii care au furat bijuterii în valoare de peste 20.000 de lei, condamnaţi cu suspendare.
 Vizualizări articol: 1929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tinerii care au furat bijuterii în valoare de peste 20.000 de lei, condamnaţi cu suspendare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cool ! trimis de
(15 nov 2011, 12:15:13
Furi o gaina ca mori de foame, iei 7 ani ! Furi bunuri de 20000 de lei cu circumstante agravante (violare de domiciliu si constituirea unui grup infractional) iei o p*la ! Omori 3 oameni cu masina iei 3 ani cu suspendare ! Iar lista poate continua !

Eu nu stiu de ce ne uscam gura degeaba pe la cafenele discutand despre X si Y din politica sau alt domeniu care a mai dat un TUN. Daca Justitia ar functiona toti derbedeii din societatea noastra ar sta unde le este locul: la puscarie !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei