Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 nov 2011 - Anul XVI, nr. 270 (4868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După faptă şi răsplată

Şi-a omorât tatăl cu ciocanul şi va „putrezi” în puşcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul care şi-a omorât tatăl cu ciocanul a aflat ieri că va sta în puşcărie pentru următorii 16 ani şi jumătate. Sentinţa în privinţa lui Gheorghe Fodor, de 52 de ani, din Bosanci, a fost dată de Tribunalul Suceava, dar nu este definitivă şi poate fi atacată la instanţele superioare. Fapta pentru care a fost condamnat Fodor s-a petrecut în noaptea de 26 spre 27 august 2011, la gospodăria din Bosanci unde tatăl şi fiul locuiau împreună.

Între cei doi se înregistrau certuri frecvente, iar Emilian Fodor, de 72 de ani, îi reproşa fiului său că bea prea mult, că nu are un loc de muncă şi că-i cere lui bani de băutură.

În seara crimei, cei doi s-au certat din nou, iar Gheorghe Fodor a decis să se răzbune. A aşteptat ca tatăl său să meargă la culcare şi, în miez de noapte, a intrat în încăperea în care dormea, lovindu-l cu un ciocan în cap, după care l-a înjunghiat cu un cuţit în zona gâtului.

După ce şi-a lăsat tatăl fără suflare, într-o baltă de sânge, inculpatul s-a dus şi s-a culcat în camera sa, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

A doua zi dimineaţă, în jurul orei 8:00, a povestit chiar el la audieri, s-a dus la un magazin din comună, de unde a cumpărat jumătate de litru de rom. S-a întors acasă şi a băut de unul singur.

Abia spre după-amiază, în jurul orei 15:00, le-a spus unor vecini să sune la poliţie şi la salvare, că tatăl său este mort în casă.

Bărbatul a declarat cu seninătate că şi-a omorât tatăl întrucât nu îl mai suporta.

„Din totdeauna au existat conflicte între mine şi tatăl meu. El găsea tot timpul motiv de ceartă…, nu am mai suportat, i-am aplicat două lovituri cu un ciocan în cap, apoi am luat un cuţit mare de bucătărie şi l-am lovit de mai multe ori pe tata în gât. (…) Recunosc că l-am omorât pe tatăl meu, el a vrut acest lucru, el a căutat-o!”, a declarat Gheorghe Fodor acum câteva luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a omorât tatăl cu ciocanul şi va „putrezi” în puşcărie.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 3 voturi
Şi-a omorât tatăl cu ciocanul şi va „putrezi” în puşcărie1.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei