Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2011 - Anul XVI, nr. 261 (4859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Spargere

Centru de informare de la Agenţia de Şomaj, lăsat fără echipamente de hoţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un centru de informare pe care Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava îl amenajează la parterul instituţiei a fost lăsat de hoţi fără două computere şi un televizor LCD, echipamente nou-nouţe care nu fuseseră încă montate.

Poliţia a fost sesizată de producerea furtului miercuri, în jurul orei 11.00, bunurile fiind sustrase în noaptea de marţi spre miercuri.

Conform anchetei poliţiei, hoţii au pătruns în interior după ce au forţat o uşă din termopan, cele două computere şi televizorul fiind furate cu tot cu ambalajul în care abia ajunseseră la AJOFM Suceava.

Judiciariştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava au mai constatat că instituţia era asigurată cu agent de pază, zilnic, între 8.00 şi 20.00, după care se acţiona un sistem de alarmare conectat la dispeceratul firmei cu care AJOFM are contract, este vorba de Group Est Security.

În noaptea de marţi spre miercuri sistemul de alarmă nu s-a declanşat, iar dispeceratul firmei nu a sesizat nici un fel de probleme.

„S-a stabilit că principalul suspect în cauză este un angajat al firmei de pază”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

„În seara de marţi paznicul a introdus codul de alarmă, a închis şi a plecat la ora 20.00, conform desfăşurătorului. Aşteptăm concluziile poliţiei, deocamdată nu putem acuza pe nimeni. De la firma de pază am primit scuze şi asigurări că vom fi despăgubiţi”, a declarat Aurelia Focşa, directoarea AJOFM Suceava.

 

Hoţii au furat bunuri achiziţionate prin fonduri europene

Conform unor surse judiciare, agentul de pază care răspunde de AJOFM nu s-a mai prezentat la locul de muncă, astfel că este aproape cert că acesta sau complici ai săi au comis furtul, după ce alarma a fost deconectată.

Bunurile sustrase au fost achiziţionate în cadrul unui proiect cu fonduri europene care vizează amenajarea unui centru de informare, self-service, unde şomerii vor putea să acceseze singuri ofertele şi programele de sprijin ale AJOFM.

Programul este unul care se implementează în toate agenţiile de şomaj din ţară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centru de informare de la Agenţia de Şomaj, lăsat fără echipamente de hoţi.
 Vizualizări articol: 1356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Centru de informare de la Agenţia de Şomaj, lăsat fără echipamente de hoţi4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei