Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2011 - Anul XVI, nr. 261 (4859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri rutiere

Bulevardul principal, lărgit pe ambele laterale, la intersecţia cu strada Mitropoliei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Modernizarea străzii Mitropoliei, care a fost lărgită de la două la trei benzi, ar putea fi definitivată săptămâna viitoare, odată cu lucrările de lărgire a bulevardului principal în zona de intersecţie.

Pentru a fluidiza traficul rutier înspre şi dinspre strada Mitropoliei, conducerea municipalităţii sucevene a decis ca în paralel cu modernizarea străzii să efectueze o serie de intervenţii şi la intersecţia cu bulevardul principal, Ana Ipătescu. Mai exact, la ieşirea de pe strada Mitropoliei spre bulevardul principal, a mai fost creată o bandă de stocare, care permite celor care vin spre oraş (care au de acum la dispoziţie două benzi de circulaţie) să aibă liber la dreapta, spre Centru.

Mai mult, prin lărgirea bulevardului principal, specialiştii din cadrul Primăriei Suceava spun că se va rezolva problema blocării unei benzi de circulaţie şi formarea cozilor de maşini în spatele celor care vin din Centru şi doresc să vireze la stânga, de pe bulevardul Ana Ipătescu înspre strada Mitropoliei, precum şi a celor care vin dinspre Areni şi vor să vireze la stânga, înspre Prefectură.

Pentru a fi evitate eventuale probleme în trafic, intersecţia va fi semaforizată precum intersecţia din zona sediului Primăriei Suceava, cu semafoare suspendate, care vor dirija traficul pe fiecare bandă de circulaţie în parte.

Dacă lucrările de lărgire a lateralelor bulevardului principal vor mai dura doar câteva zile, timp în care vor fi montate bordurile pe noua poziţie şi va fi turnat un strat de asfalt, lucrările de semaforizare ar putea întârzia aplicarea noilor măsuri rutiere de fluidizare a traficului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bulevardul principal, lărgit pe ambele laterale, la intersecţia cu strada Mitropoliei.
 Vizualizări articol: 844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 17 voturi
Bulevardul principal, lărgit pe ambele laterale, la intersecţia cu strada Mitropoliei4.0517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aplaudacii de serviciu trimis de
( 4 nov 2011, 23:06:29
Măi ce treabă interesantă mai e şi asta!
Când se mai mişcă şi se face ceva treabă bună prin oraş, aplaudacii de serviciu nu mai sar să comenteze şi să-l porcăiască pe.... ţăranul din Prelipca!!!
Mai deunăzi când s-a scris despre modernizarea sălilor de operaţii de la Spitalul Judeţean, tot au fost unii care au huiduit şi au cârtit! Că degeaba s-a făcut!
După mintea lor, mai degrabă nu se făcea nimic.. poate ar fi fost chiar mai bine să se închidă cu totul şi s-ar fi simţit mai bine. Că ar fi avut atunci bază de cârcoteală.
Dar aşa... uite-aşa! Cum o dai, după unii nu e bine nicicum!
2.   Chiar asa, primar perfect trimis de
( 5 nov 2011, 06:24:07
"Lucrarile sunt de foarte proasta calitate, nu sunt respectate reglementarile si stasurile, iar daca acestea nu vor fi remediate, nu vom da drumul la executie", a pus in vedere dirigintele de santier. Pe de alta parte, pagube au facut si utilajele de la frezarea vechiului stat de carosabil, 8 fundatii de beton ale stalpilor proaspat montati in cadrul proiectului de reabilitare a iluminatului public fiind aproape compromise. "Voi discuta personal cu responsabilii din cadrul proiectului, sa vedem exact care sunt problemele si sa facem remedierile care se impun. In Burdujeni ii vom chema la ordin pe cei care intervin la reabilitarea strazilor, astfel incat sa iasa lucrari de calitate", a evidentiat viceprimarul Viorel Seredenciuc.
Doar un citat din domnul vice ca sa vezi ce firme au castigat licitatiile, asa ca taci din gura si mai bea o cafea la sediul PDL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei